2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
عزیزم بستگی به شرایط داره....  برا من تا ١۴ هفته بود....

مال من تو اون کاغذ بعد انتقال نوشته تا هفته ی ۱۲.تو این مدتم هر وقت رفتم دکترم یکی از قرصارو حذف کرد موند همین استرادیول فقط چون اخرین بار که رفتم ۸ هفته و ۴ روزم بود استرادیولم قطع نکرد واسم غربالگری نوشت گفت بعد از گرفتن جوابش بیا.من الان هفته ی ۱۳ هستم دیگه قطعش کردم البته قرصمم تموم شد دیگه نرفتم بگیرم

اره منم شنیدم که سونو مهم تره ولی اخه میدونی میترسم بخاطر همین ریسکای الکی زدن آمینوسنتز بنویسن واسم ...

عزیزم اصلا به این‌چیزها فکر نکن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نکن خودتو....  استرادیول چه ربطی به آزت داره؟؟؟ فکرای + فقط بکن....

نمی دونم بخدا اینقد فکرای منفی میاد تو ذهنم همش میگم نکنه بیخودی واسم ریسک بزنن مجبور به آمینوسنتز بشم اخه خیلیا دیدم تاپیک زدن که مجبور به آمینو شدن بعد بچه سالم بوده فقط بیخودی استرس کشیدن

جواب ازمایش غربالگری اولت ۱۰ روز دیگه میاد؟یعنی این همه طول میکشه؟مال منو دو روزه دادن!نکنه الکی بود ...

جواب آز غربال همون روز میدن.... 

احتمالا دوستمون چکاپم داشته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا بهم گفتن ۱۲ خرداد میاد !!! شوهرم بهشون گفت خیلی دیره که گفتن حالا شاید هفته ی بعد بیاد بهتون اس ...

عزیزم معمولا دبل مارکر یه روزه حاضره شاید برات چیزای دیگه به عنوان چکاپم نوشته چون دکتر من مینویسه..  

عزیزم معمولا دبل مارکر یه روزه حاضره شاید برات چیزای دیگه به عنوان چکاپم نوشته چون دکتر من مینویسه.. ...

این آزمایشگاه که رفتم گفتن میفرستن تهران واسه همین طول میکشه جوابش .من شهرستانم.همین طول کشیدنش ادمو بیشتر استرسی میکنه

سلام به همه ❤❤ برای دوستان منتظر این و توی پیجی دیدم گفتم با شما عزیزانم به اشتراک بگذارم انشالله همگی حاجت روا بشن و دامنهاشون سبز بشه انشالله امشب هر آرزویی دارید بهش برسید برای من حقیر هم دعا کنید و من و یاد کنید .🙏🙏

عزیزم معمولا دبل مارکر یه روزه حاضره شاید برات چیزای دیگه به عنوان چکاپم نوشته چون دکتر من مینویسه.. ...

سلام به همه💟💟💟💟💟💟💟💟

من انعقاد خون دارم و هپارین ۵۰۰۰ برام نوشته هر ۱۲ ساعت ۱عدد کل سرنگ انشولین پر میشه موادش خیلی زیاده روزی ۲تا باید بزنم 

زیاد نیست انا جون؟ کسی داشته ۵۰۰۰ و روزی ۲تا یک هفته قبل انتقال شروع شه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سهیلا جون قبل شروع داروی آی وی اف دکتر عارفی چی تجویز کرد،ال دی ،سینافکت یا؟

هیچی بهم نداد.یعنی نه ال دی داد ،نه سینافکت ،نه هیچ داروی دیگه ای....... حتی چون من تنبلی دارم پریودمم عقب افتاد.... ولی چون الونوا ر تو دفترچه م تجویز کرده بود وگفته بود روز سوم پری باید برنی..... منم اصلا استرس ندادم به خودم پری که اومد روز سومش رفتم الونوا ر زدم و ازماماش پرسیدم حالا چه روزی باید بیام.همونجاهم نوبت گرفتم.😂😂😂😂😂مستقیم روز سوم پری الونوا ر زدم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
چرا کمتر شده.چرا موعد پریوده.اما برام عجیبه چرا باید با این همه پروژسترون باز پریود بشم

خب كمتر شده نگران نباش چون موعد پربودت بوده احتمالا لك ديدي مراقب خودت باش 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
خانوما اینجا کسی از شیر سویا استفاده کرده زمان استفادش قبل تخمک کشیه یا قبل انتقال

عزيزم من يك مدت كلا خيلي زياد شير سويا ميخوردم از قبل از تخمك كشي ميخوردم تا بعدش هم با اينكه انتقالم فريز بود ميخوردم تا توي بارداري قبليم هم ميخوردم ولي حواست باشه مشكل تيروييد نداشته باشي چون ظاهرا شير سويا براي تيروييد خوب نيست .

سلام به همه💟💟💟💟💟💟💟💟 من انعقاد خون دارم و هپارین ۵۰۰۰ برام نوشته هر ۱۲ ساعت ۱عدد کل سرنگ انش ...

عزیزم من دو هفته قبل انتقال شروع کردم ب زدن هپارین. روزی ۲ تا داشتم . چه آزمایشی مشکل داشتی ک اینو داد؟ من فاکتور ۵ مشکل داشتم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
باشه عزیزم من لاپاراسکوپی دارم می کنم حالا ببینم قبول می کنه که اینم انجام بده  شما چرا پشیمون ...

من خونریزی های قبل از لاپاروسکوپی همچنان ادامه داره دکترم میگه تو سونو رحمت مشکلی نداشت که برات هیستروسکوپی انجام بدیم در حالی که اگه انجام میدادن من حداقل خیالم بابت پولیپ و فیبروم وسپتوم و... هم راحت میشد

خدا جونم شکرت...
عزيزم من يك مدت كلا خيلي زياد شير سويا ميخوردم از قبل از تخمك كشي ميخوردم تا بعدش هم با اينكه انتقال ...

چرا اتفاقا لوتیروکسین می خورم البته تیروئیدم بالا نبود ولی چون دکتر می خواست زیر. باشه بهم قرص داد حالا باز رعایت می کنم سعی می کنم کم بخورم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏