2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم بار اوله که میخوام میکروکنم دکتربرام فرنیل اید نوشته

پس مکملاتو بخور.... 

از من میشنوی از الانم رژیم هایپری رعایت کن.... گوشت و مرغ و ماهی.... 

آب زیاد.... 

سفیده تخم مرغ آبپز.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مورفولوژی همسرم1درصده

برا مام بین صفر و یک بود و من الان دو تا فرشته زمینی دارم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دیگه گذشته اما شما حتما کم کم باید از شروع آمپولا این رژیم رو رعایت میکردی....  معلومه ر ...

اصلا با امپول ضد تهوع هم سفیده تخم مرغ میخوره بلا دورتون میارم بالا 

دکتر جاش همش سرم البومین میزنه برام 

نمیدونم چرا بدنم مقاوت داره نسبت ب خوردن تخم مرغ ابپز بخصوص این چندروز 

حتی با یاداوریش هم حالم بد میشه 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
پس مکملاتو بخور....  از من میشنوی از الانم رژیم هایپری رعایت کن.... گوشت و مرغ و ماهی....  ...

چشم گلم لطفا هرچی لازمه بهم بگو مننون میشم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
عزیرم ستروتاید بوده؟؟؟؟؟  روز سوم ستروتاید شروع کردی؟؟؟؟  مطمئنی؟؟؟ عزیزم مورفولوژی همس ...

آره همین ستروتاید بود آره زیر جلدی بود تو بازو زدم فدات ستروتاید برای چی خوبه 

...... 
اصلا با امپول ضد تهوع هم سفیده تخم مرغ میخوره بلا دورتون میارم بالا  دکتر جاش همش سرم البومین ...

پس همون سرم کافیه.... 

بهتر شدی رفتی خونه میخوری اونم بریز تو غذاهاست که نبینیش.... 

تا وقتی پریود بشی بهتر بشی.... 

آره همین ستروتاید بود آره زیر جلدی بود تو بازو زدم فدات ستروتاید برای چی خوبه 

عزیزم برا مهار سیستم باروریته.... 

من اولین باره می‌شنوم از روز سوم ستروتاید شروع بشه.... 

زودتر از روز ۶-٧ نشنیده بودم.... 

احتمالا همین نذاشته فولیکولا زیاد بشن.... 

البته حدس من اینه.... 

دوستان پرنس من بیدار شد.... 

اگه نتونستم جواب بدم پیشاپیش معذرت.... 

الان با سر و صدای این وروجک پرنسسم بیدار میشه.... 

براتون بهترینارو آرزو میکنم.... 

دوستون دارم..... 

منتظر بتاهای توپتون هستم.... 

عزیزم برا آندومتریوز خوب نیست....  اگه مطمئنی برات ضرر نداره بخور وگرنه بهتره ریسک نکنی....&nb ...

واقعا؟!!!!!!!!!!!!!!!! وای من اندومتریوز خفیف دارم و بعد انتقالم تا دوهفته شیر سویا میخوردم

نکنه برای همین منفی شدم

سلام به همه💟💟💟💟💟💟💟💟 من انعقاد خون دارم و هپارین ۵۰۰۰ برام نوشته هر ۱۲ ساعت ۱عدد کل سرنگ انش ...

اره عزیزم من با اینکه مشکل انعقادی ندارم ولی روزی دو تا هپارین دارم از روز انتقال 

خدای مهربونم شکرررررت .
سلام بله ظهر حاضر میشه التماس دعا🙏

انشاءالله ک خوش خبری عزیزم🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خدارو شکر بابت شادی ای که امروز میخواد قسمت تو و همسری و ماها بکنه....  پیشاپیش مبارک باشه مام ...

التماس دعا آنا جان 

ممنون از انرژی مثبت و خوبت مهربون جانم😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی