2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
اره دکتر بهم گفت  دیشب تا صبح مردم زنده شدم  زنگ زدم دکترم گفت اروم باش میگم دستیارم بیا ...

آخی عزیزم، ان شاالله زودتر خوب بشی، خانوادت از آی وی افت خبر ندارن؟ همسرت اهواز نیست مگه؟ واقعا تنهایی سخته😔

اره دکتر بهم گفت  دیشب تا صبح مردم زنده شدم  زنگ زدم دکترم گفت اروم باش میگم دستیارم بیا ...

عزییییزم...چقد غصم گرفته برات خواهرگلم وقتی میبنم تواین شرایط سختی...وچقد عصبانی شدم از دست اون پرستارای بی احساس 😡ک انگار انساسیت تو وجودشون نیست..

خدای مهربون کمکت کنه عزیزم...انشاءالله حالت زودتر بهتر بشه و بافرشته های نازی ک خدابهت بده..درد این روزات یادت بره🙏🙏🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی عزیزم، ان شاالله زودتر خوب بشی، خانوادت از آی وی افت خبر ندارن؟ همسرت اهواز نیست مگه؟ واقعا تنها ...

ممنونم فدای تو 

ن فقط مادرم خبر داره ک سنش بالاس و توان موندن تو بیمارستان واقعا نداره 

شوهرمم از ظهر میاد تا غروب بعد میره راهش نمیدن جز وقت ملاقات 

ن خرمشهره خونمون

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزییییزم...چقد غصم گرفته برات خواهرگلم وقتی میبنم تواین شرایط سختی...وچقد عصبانی شدم از دست اون پرست ...

قربونت برم عزیزم یه تعدادیشون خیلی اذیتم کردن و نمیخشمشون ایشالله خدا ب راه درست هدایتشون کنه 

خداروشکر یه تکیه گاه محکم مثل دکتر نیکبخت دارم این یکم خیالمو راحت میکنه

در اخر خیییلی ممنونم بابت دعای زیبات ایشالله دیگه سختی ها تمام بشه

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ببخشید من جواب میدم ببین اینجور وقتا قبلش زنگ بزن کیشانی بگو از دکتر بپرسه که اگه لازمه زودتر بف ...

عزیزم خود دکتر روی برگه ای که داد بهم نوشته روز شنبه قبل از تزریق های عصر هر چی دکتر خوش اخلاقه منشی ....

روز شنبه رفتم ویزیت شدم از هفت صبح حرکت کردم از گلستان 2/5 رسیدم بهش میگم بعد ویزیت میخوام برگردم میشه زودتر منو بفرستین انگار نه انگار اصلا به روش نیاورد تا هفت و نیمم نفرستاد توبا اینکه میدونست من اون روز امپول دارم حالا میترسم دوباره اینکارو کنهمنم که اصلا تهرانو نمیشناسم از این نرم افزارهای مسیریاب استفاده میکنم حالا موندم چیکار کنم

عزیزم من اولیو با سومین میکرو باردار شدم....  دومیو یه یئو طبیعی سورپرایز شدیم....  مراح ...

واي چه سوپرايز بزرگي انشاالله هميشه سلامت باشن ممنوون دوست مهربونم😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم فدای تو  ن فقط مادرم خبر داره ک سنش بالاس و توان موندن تو بیمارستان واقعا نداره  ...

ان شاالله خدا خودش کمکت میکنه و زودتر خوب میشی و این سختی‌ها تو با نینیهای ناز و مامانی برات جبران میکنه🙏

نیوا جون جفت منم دقیقا مثل تو هست خلفی و تو.پرانتز زده مارژینال..منم احتیاطا کلا استراحتم..البته من ...

نفس جان بالاخره رفتی سراغ توالت فرنگی😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها سیکل  ای وی افم متوقف شد دکتر میگه سوزنا روت اثر نداشته از مطب اومدم بیرون اعصابم خ ...

شمالی به ارزوش برای ای یو ای رسید،،،

انشاله بحق این ماه عزیز مثبت میشی با ای یو ای.......

اصلا به ای وی اف فکر نکن ایمان داشته باش اینماه مادری

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نفس جان بالاخره رفتی سراغ توالت فرنگی😉

اره..مریم جون هرچ استقامت کردم بالاخره مجبورشدم😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

عزیزم خدا بهترین همراهته.....

درکت میکنم مخصوصا وقتی همراه نباشه کم محلیا بیشتر میشه....منم موقع هیسترو همراه نداشتم(چون هیچ کس در جریان نیست ) سخت بود نامروت🙁مرد هم فقط تایم ملاقات 

خیلی احتیاط کن بیمارستان.....باز بیمارستان اهواز تو بیمارستانای جنوب خوبه...

تروئیدم خوبه مشکلی ندارم.فقط از وقتی باردار شدم اینجوری شدم.بیقرارم.خسته خسته

عزیزم منظورم بعد + شدن چکش کن.... 

برا من تی اس هاش قبل انتقال زیر دو بود بعد + شدن چک کردم یهویی شده بود ۵/۵....

اول بارداری احتمال بالا رفتن یهوییش هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شمالی به ارزوش برای ای یو ای رسید،،، انشاله بحق این ماه عزیز مثبت میشی با ای یو ای....... اصلا به ...

اعصابم خیلی خرده ناراحتم که چرا سه روز سوزن زدم فقط دوتا فولی خدایا...روز 6 بودم دوتا فولی 9 و11 برای روز 6 خوبه واسه iui?

......