2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
آنا جون برا دختر یا پسرت جفت پایین بود؟میگم نزدیکی منعی داره؟

نیوا جون جفت منم دقیقا مثل تو هست خلفی و تو.پرانتز زده مارژینال..منم احتیاطا کلا استراحتم..البته من کلا از اولش استراحت بودم..الان دیگه بیشتر رعایت میکنم..فک کنم نزدیکی نباید داشته باشی کار سنگین وپیاده روی طولانی هم نباشه..دستشویی هم فرنگی بشین تاجفت خودش بره بالا..چون اینطور ک من خوندم مارژینال یعنی لب ب لب دهانه رحم..پس مراعات کن خواهر تا زمانی ک بره بالا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من اینقدر بیحال و خسته م انگار کوه کندم.فقط ولو میشم.طبیعیه این؟

اره عزیزم.طبیعیه..بخاطر تغییرات هورمونی احساس خستگی میاد توبارداری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون برا دختر یا پسرت جفت پایین بود؟میگم نزدیکی منعی داره؟

عزیزم شرمنده این سوالت یادم رفت جواب بدم.... 

من سر دخترم کلا از شب قبل انتقال تا دو ماه بعد زایمان اصلا ن ز د ی ک ی نداشتیم.... 

اما برا پسرم سه ماهه دوم یکی دو بار داشتیم اما بعدش دلم درد می‌گرفت چون ا ر گ ا س م باعث می‌شد انقباض پیدا کنم.... 

سه ماهه اول و سوم توصیه نمیشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو سومیه میزدم که پوچ بود اما ورم نداشتم تو اولی و دومی ورم داشتم تو این چهارمی هم دارم ورم میکنم با ...

عزیزم الان پردنیزولون نداری؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من اینقدر بیحال و خسته م انگار کوه کندم.فقط ولو میشم.طبیعیه این؟

عزیزم تیروئید تو چک کنی بد نیست.... 

سلام میشه بگی خرنوب رو چطور درست کنم....خریدم خیلی وقته اما بلد نیستم😶

دو هفته اول ۷ عدد خرنوب رو اب میکشی بعد خورد میکنی به چند تکه بعد دو لیوان اب میزاری جوش که اومد اینارو میندازی شعله رو خیلیی کم میکنی که به مدت ۵دقیقه ن بیشتر بمونه بعد خاموش میکنی زیرشو تو همون حالت میزاری ۲۰دقیقه بمونه بعد از ۲۰ دقیقه یک لیوان شب قبل خواب میخوره یک لیوان صبح .بعد از دوهفته باید شبا فقط یک لیوان بخوره 

@mahay   عزیزم من دیروز رفتم دکتر خودم ی جراحی اورژانسی داشت نبود فقط مامای خودم با ی دکتر دیگه بود ضخامتم قبل پری ۲/۵بود دیروز ۴/۶شده بود گفت لتروزول و دیگه نخورم از فردا باید استرادیول بخورم امروز بروشورشو خوندم چقدر برای ما که اندو داریم ضرر داره خدا خودش رحم کنه فکر کنم در هر صورت باید خورد لتروزول و ی جورایی کمکی تجویز میکنن

خدا جونم شکرت...
سارا جون من قبل از هرکاری اول رفتم یک ماما که تو گچساران محشره اومد شیراز من رفتم پیشش باور میکنی دا ...

سلام شماره تلفن یا ادرسی ازش داری؟ بهتون نگفت مشکلتون چیه؟ 

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم

سلام بچه ها سیکل  ای وی افم متوقف شد دکتر میگه سوزنا روت اثر نداشته از مطب اومدم بیرون اعصابم خورده من کلی هزینه کردم متوقف   شد فولی بیشتر نداشتم گفت iui اینن ماه انجام میدم امروز شش پریودم ی فولی 9 دارم ی فولی 11 و از امروز به بعد ی دونه hmg به نظرتون میتومiui جواب بگیرم این ماه بخوام ای یو ای کنم ماه بعد ای وی اف میشم یانه خودش گفت که میفته سیکل ای وی افت برای ماه بعد ولی این ماه ای یو ای هسم بچه ا به نظرتون باشرایط منiiuمیشه جواب گرفت

...... 
عزیزم خدارو شکر پس ضخامت خوب بالا رفته....  انشالله انتقال خوبی منتظرته و دو هفته بعدشم + هستی ...

انشالله با دعای خیر شما دوستان مهربونم مثبت بشم و خدا منو لایق مادر شدن بدونه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها اعصابم خورده سیکل ای وی افم متوقف شده الان 6 پریودی هستم ی فولی 9 و ی فولی 11 دارم دکتر متوقف کرد گفتم این هزینه کردم گفت iuiکن این ماه بچه باشرایطمiui جواب میده؟ خدایا... چقد انتظارر

...... 
نیوا جون جفت منم دقیقا مثل تو هست خلفی و تو.پرانتز زده مارژینال..منم احتیاطا کلا استراحتم..البته من ...

چشم مرسی عزیز دلم.انشالله ک برا هردومون زود بره بالا

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم شرمنده این سوالت یادم رفت جواب بدم....  من سر دخترم کلا از شب قبل انتقال تا دو ماه بعد ز ...

ممنون عزیزم بخاطر پاسخگوییت.خدا جفتشونو برات حفظ کنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین