2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046788 بازدید | 684548 پست
😢😢😭😭😭😭 منو در دعاهای خودتون فراموش نکنید مخصوصا شبهای قدرو لحظه های نمازتون.... تخمک های من ...

عززززیزم...

از صمیم قلبم برات دعا میکنم☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم یادم نیست.... ده صفحه اولو چک کردی خصوصا صفحات آخر یعنی ۷ به بعد....

باشه انا جون چک میکنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه مرکز ناباروری ۲۳ شده که عالیه همون روال قبل رو ادامه بده و کار جدید نکنین حتما جواب داده د ...

ممنون عشقم...پس همون زینک و ویتامین ای برای مورفولورژی تاثیر داره؟؟آخه یه قرص دیگم بود من فراموش کردم..گفتم همینو بخوره اگه حواب بده

بازم مرسی عزیزم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
فعلا که خبری نشده طبق روال ماههای قبل باید دیروز پریود میشدم اما هنوز که خبری نشده..... خندم میگیره ...

بیاین فک کنیم آنا نی نی داره🤗😁😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
اناجون راهای درمان  سردی رحم تو کدوم صفحه هست..برا دوستم.میخام

ولی خوب اینا الان به ذهنم میرسن:

آب سرد و یخ ممنوع

من چون طبعم سرد بود هر چی سردی بود حذف کردم مرغ و ماهیم با ادویه جات گرم کردم...

موقع پری حموم تره، خودشو نشوره...

بعد حموم بلافاصله آب نخوره....

بعد ن ز د ی ک ی بلافاصله آب نخوره خودشو نشوره....

لباس خوب بپوشه....

جوراب پشمی و شال کمر پشمی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه فدات شم استروژن کنژوگه داشتم ۱۵ روز ...الانم پریودم خیلی کمه فقط میرم دستشویی چند قطره میاد  

انشالله این دفعه بهترین جواب منتظرته....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان کسی تجربه ای با دکتر عارفی برای درمان ناباروری داره

بله از بیماراش اینجا زیاد هستن....

اب میوه میتونم بخورم ولی بخاطر اینکه زیاد شیرینه از خیلی وقته استفاده نمیکنم  نوشیدنی ورزشی به ...

نوشیدنی انرژی زا رو نمیدونم عزیزم....

شیرینی آب میوه که طبیعیه....

ممنون عشقم...پس همون زینک و ویتامین ای برای مورفولورژی تاثیر داره؟؟آخه یه قرص دیگم بود من فراموش کرد ...

بله زینک و ای خوبن فقط به نظرم چون درمان داروییش جواب داده همونو تکرار کنین بهتره....

اثرش معمولا سه ماه بعد خودشو نشون میده....

بیاین فک کنیم آنا نی نی داره🤗😁😍

خواهشا از این فکرا نکنین.....

خخخخخخخ....

دیگه این از اوناش میشه ها.....

خواهشا از این فکرا نکنین..... خخخخخخخ.... دیگه این از اوناش میشه ها.....

یعنی اگه بشه،قدرت جذبت بالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا👏👏👏👏👏👏👏👏👏😁😁😁😃😄

😢😢😭😭😭😭 منو در دعاهای خودتون فراموش نکنید مخصوصا شبهای قدرو لحظه های نمازتون.... تخمک های من ...

آخه چرا؟ خیلی غیر منتظره بود واقعا برام، تخمکاتون اینقدری عالی بودن که بهتون پیشنهاد پی جی دادن، آز اسپرم همسرتون مگه مشکلی داشته؟ حالا ان شاالله خدا با معجزش حتما میخواد سورپرایزتون کنه و خدا گل پسرت را برات نگهداره عزیزم، بهترینها را براتون آرزو دارم 

یعنی اگه بشه،قدرت جذبت بالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا👏👏👏👏👏👏👏👏👏😁😁😁😃😄

آره دیگه وایرلسم کار میکنم تکنولوژیم بالاست....

هوشمند شدم.....

خخخخخ....

سلام دوستی جانم حالت چطوره  انشالله بعد عید هم یکی ، دو بار فکر کنم پانکچر کنم یکم از مدل خودم ...

سلام من تازه واردم و مشکل ذخیره تخمدان دارم ، در مورد روش درمانتون برام توضیح میدی ؟ چند بار پانکچر میکنی بعد انتقال میدی درسته؟ مشکلتون چی بوده؟ ممنون