2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست

بچه ها جون مکمل ابووست رو کی تازگیا خریده از کجا و چند شده؟

من تهرانم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ديگه داروهام رو قطع مي كنم حداقل هورمون الكي وارد بدنم نشه😔 چقدر دلم مي خواست با جوابِ مثبت شوهر و ...

عزیزم ای وی اف برای تعیین جنسیت انجام دادی یا برای بچه دوم مشکل ناباروری پیدا کردی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من همسرم سه ماه كلرلا و اسپيرولينا مصرف كرد و بعد آزمايش داد  تعداد اسپرمهاش ١ برابر و ن ...

ینی منظورت اینه مثلا ۲.۵میلیون شد ۳.۵ درسته

مبخوام‌حجامت هم ببرمش چون طبق گفته های ناجی اسپرم خیلی رو تعداد و تحرک اسپرم کمک میکنه حالا من میخوام اسپرم شوهرم بره بالا تا بعد برسه به میکرو کاشت اون الان رضایت نمیده برا کاشت فقط میخواد اسپرمش بره بالا طبیعی باردار شم

عزیزم انشالله همون یکدونه جنین میشه ♥️همدم مامان و بابا🤲🤲 پروژسترون حتما داری از چند روز قبل انتق ...

لامصب این پروژسترون شده قوز بالا قوز

چرا این بشر انقدر ب ی ش ع و ر و دردناکه آخه...

فعلا سه تازدم اماده خدمت بودم (دکتر گفت جنین قابل فریز نباشه شاید انتقال بدیم که خدا رو شکر اوضاعش برای فریز خوب بود و کنسل شد)

راه نداره ما پرژسترون نزنیم

نیت مون هم فریزِ باز باید جنیفرلوپز بشیم 😂😂😂😂😂

البته برای اون یه دسته برای ما تپه تپه 😀

آها یه چیز دیگه یادم افتاد بگم.

یه خانمی رو تو مرکز دیدم میگفت هر نوع آمپولی که ورم میکنه و جاش دردناک میشه یه کوچولو پماد ویتامین A روش بمالید آب رو آتیشِ 

کسی تا حالا تجربه داشته؟

من از دیروز تا حالا صد بار رفتم بیرون یادم میره بخرم خنگی هم به مشکلاتم اضافه شده😂

ميدونيد آدم از چي ناراحت ميشه كه مشكلي نداشته باشه و هر چي هم سعي مي كنه مي بينه فايده نداره من الان ...

باران جون متاسفم....

منم مثل توام هیچ مشکلی ندارم اما خب شش ساله بچه دوم رو خدا نمیده...دوبار سقط کردم....اما انقدر امید دارم بهش که حتما بهم میده....

منم عصر رفتم آزمایش دادم چون امیداشتم حتی با لکه بینی حامله باشم.....

اما بتام یک بود....انقدر قوی خودمو جلو شوهرم نشون دادم که مبادا اونم بگه ولش کن و نا امید بشه......به شوهرم گفتم اگر مثل دفعات قبل بود ناراحت میشدم زیاد اما اینبار آرامش دارم و امید بخدا.....

خواهر من قوی بودن تو به دخترت و شوهرت امید میده....بیخیال اینبار که منفی شد سخته اما گذراس....

من با اینکه فردا عروسی برادر شوهرمه باور کن بخاطر اینکه شاید حامله باشم رنگ نزدم....اما الان میرم میزنم......

انشاله خیلی زود بچه هامون از حاملگی ما شاد میشن....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم به یاری خدا با همین ی دونه مامانی 😍😍 بعد عید میری برای لاپرا یا باز پانکچر میشی؟

سلام دوستی جانم حالت چطوره 

انشالله بعد عید هم یکی ، دو بار فکر کنم پانکچر کنم یکم از مدل خودم برای دنیا ذخیره بشه آخه حیفِ من به این بامزه ایی 👊😉

خودت چه کردی قبل عید شدی یا رفتی واسه سال جدید نی نی جون رو بیاری خونه؟

عزیزم ای وی اف برای تعیین جنسیت انجام دادی یا برای بچه دوم مشکل ناباروری پیدا کردی؟ 

راستش واسه اولي يه دوسال طول كشيد تا باردار شدم و خيلي هم دكتر رفتم و وقتي از دكترا نااميد شدم و كاملا بيخيالش شده بودم در اوج ناباوري باردار شدم براي دومي هم الان نزديك پنج شش ساله دنبالشم و مشكل خاصي ندارم تنها مشكلي كه دارم دهانه ي رحمم خيلي تنگه كه دكتر ميگه كاري به اين نداره 

خداااااااايا شكرت🙏🏻
باران جون متاسفم.... منم مثل توام هیچ مشکلی ندارم اما خب شش ساله بچه دوم رو خدا نمیده...دوبار سقط ک ...

من هنوز بچه ی اولو نزاییدم، تو فکر اینم نکنه دومی سخت بیاد و اینا😂، این یه سالش شد فکر کنم اقدام کنم

باران جون متاسفم.... منم مثل توام هیچ مشکلی ندارم اما خب شش ساله بچه دوم رو خدا نمیده...دوبار سقط ک ...

عزيزم شما بعدش حداقل دوبار باردار شدي من اگه باردار ميشدم مي گفتم صبر مي كنم ببينم كي ميشه ولي هيچ خبري نيست

خداااااااايا شكرت🙏🏻
بچه ها جوابش آماده شده و بتام صفر بود😔 اميدوارم بقيه بچه ها جوابشون مثبت باشه

با اینکه شما ها رو نمیشناسم اما از خواهر بهم نزدیکتر هستید و با منفی شدن هاتون غصه میخورم و با شادی هاتون اشک ذوق میریزم 

حال دلت رو خوووووب میدونم الهی برای دلت بمیرم عزیزم

دنیا که به آخر نرسیده راه سختِ میدونم اما مقاومت کن که شیرینی بقل کردن بچه ت یه دنیا می ارزه 

من هنوز بچه ی اولو نزاییدم، تو فکر اینم نکنه دومی سخت بیاد و اینا😂، این یه سالش شد فکر کنم اقدام کن ...

بسلامتي عزيزم ان شالله هميشه سلامت و خوشحال باشي😘

خداااااااايا شكرت🙏🏻
با اینکه شما ها رو نمیشناسم اما از خواهر بهم نزدیکتر هستید و با منفی شدن هاتون غصه میخورم و با شادی ...

فدات بشم مهربوووونم ، من الان با دلداري شما خوبان آروم شدم زندگي ادامه داره و شايد الان قسمتم نيست ميسپرم دست خودش🙏🏻

خداااااااايا شكرت🙏🏻