2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بله عزیزم درسته حرفت . پسر خاله ی من کلا ازواسپرمی بود ! اما باورت میشه طبیعی و بدون هیچ دارویی خانم ...

عزیزم اصلا ناامید نباش....

اتفاقا من یکی از نشونه هایی هستم که طبیعی باردار شدم....

دخترم ۱۴-۱۵ ماهه بود دوباره باردار شدم....

اونم طبیعی....

با مورفوی بین صفر و یک....

تحرک پایین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😢😢😭😭😭😭 منو در دعاهای خودتون فراموش نکنید مخصوصا شبهای قدرو لحظه های نمازتون.... تخمک های من ...

مریم.جون خیلی ناراحت شدم😕😕😕😕از خدا میخام خودش کمکت کنه و انشاءالله طبیعی بارداربشی عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه بار وقتم رو جابجا کردم، یه ذره غر زد منشیش ولی بالاخره وقت داد

فعلا که خبری نشده طبق روال ماههای قبل باید دیروز پریود میشدم اما هنوز که خبری نشده.....

خندم میگیره به همسرم میگم نکنه وایرلس باردار شدم.....

خخخخخخخخ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله خود دکتر رزاقی گفت چون ana بالابود و ۱ بسته پردنیزولن مصرف کردی مشکلی نیس. اماوقتی رفتم شریعتی گ ...

پس به این چیزام دقت میکنن...

عزیزم شما سی دی مارکرارو هم انجام دادین؟

پس به این چیزام دقت میکنن... عزیزم شما سی دی مارکرارو هم انجام دادین؟

بله اونا خوب بود . تو رنج نرمال بود.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

سلام انا جان ...من امروز روز دوم پریودیمه گونال اف رو شروع کردم میشه بهم بگید باید کار خاصی کنم ک تخمک خوبی داشته باشم ...؟؟من یه بار دیگه رفتم تو سیکل ای وی اف ولی تخمکام نا متعادل بود کنسل شد و ای یو ای کردن ک منفی شد 

خدا جونم شکرررت  
آناجان من زیاد اب نمیتونم بخورم حالم ید میشه چیکارکنم 🤕 راستی داخل نت نوشته بود لیمو برای غلظت خون ...

عزیزم لیمو بخور ضرری نداره....

منیزیمم بخور....

انشالله جواب میگیرب این دفعه.....

له حای آب آبمیوه هم نمیتونی بخوری؟

عزیزم نه قرصشو سر خود زیاد نکنین.... اتفاقا یادمه اون زمان دکتر گفت دز قرصها پایینه اگه بخوام جواب ...

آناجان سلام

عزیرم چه دارویی برای بالا رفتن  مورفولوژی خوبه؟؟البته آزملیشاش خوب بوده و یبار موفولوژی۵ بودوکه زینک و ویتامین ای و یه قرص دیگع دکتر داد  مورفو شد ۲۳  .الان یکسال میگذره ..شوهرمم دیگع آز نمیخواد بده و بره دکتر ..راستش خودم فعلا دارم طب سنتی رو امتخان میکنم..گفتم حداقل اونم مورفو مشکل نداشتع باشه.....

بنظرتون همون ویتامین ای و زینک کافیه بدمش؟؟ بعد چقد بعد رو اسپرم تاثیر میزاره/؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام انا جان ...من امروز روز دوم پریودیمه گونال اف رو شروع کردم میشه بهم بگید باید کار خاصی کنم ک تخ ...

عزیزم آب زیاد بخور....

گوشت و مرغ و ماهی و کلا پروتئین خوبه....

سفیده تخم مرغ آب پز بخور....

ماه قبل ال دی داشتی؟

اناجون راهای درمان  سردی رحم تو کدوم صفحه هست..برا دوستم.میخام

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم آب زیاد بخور.... گوشت و مرغ و ماهی و کلا پروتئین خوبه.... سفیده تخم مرغ آب پز بخور.... ماه ...

نه فدات شم استروژن کنژوگه داشتم ۱۵ روز ...الانم پریودم خیلی کمه فقط میرم دستشویی چند قطره میاد 

خدا جونم شکرررت  
آناجان سلام عزیرم چه دارویی برای بالا رفتن  مورفولوژی خوبه؟؟البته آزملیشاش خوب بوده و یبار موف ...

عزیزم اگه مرکز ناباروری ۲۳ شده که عالیه همون روال قبل رو ادامه بده و کار جدید نکنین حتما جواب داده دیگه...

خنک نگه داشتن ب ی ض ه هارو هم رعایت کنین خصوصا اگه طبیعی میخوایی اقدام کنی قبل ن ز د ی ک ی کمپرس یخ بذاره بعد اقدام کنین میتونه کمک کنه.....

اناجون راهای درمان  سردی رحم تو کدوم صفحه هست..برا دوستم.میخام

عزیزم یادم نیست....

ده صفحه اولو چک کردی خصوصا صفحات آخر یعنی ۷ به بعد....

عزیزم لیمو بخور ضرری نداره.... منیزیمم بخور.... انشالله جواب میگیرب این دفعه..... له حای آب آبمیو ...

اب میوه میتونم بخورم ولی بخاطر اینکه زیاد شیرینه از خیلی وقته استفاده نمیکنم 

نوشیدنی ورزشی به جاش بخورم خوبه ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸