2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست
عزیزم تحرک تند صفر و کند ۲۱ هست.... مورفو ۴.... در کل برا میکرو خوبه....

عزيزم اين اولين ماهه كه اقدام ميكنيم من اچ سي جي ٥٠٠٠ زدم دوتا

دكتر اسم ميكرو و كلا اينجور روشارو نياورد ولي گفت تا سه ماه فرصت داري حامله بشي اما من يادم رفت ازش بپرسم خب اگه نشدم چي😢

الان به نظرت بايد چيكار كنم؟

دكتر خوده همسرمم بهش هيچ دارويي نداده🤦🏻‍♀️

سلام من تازه واردم و مشکل ذخیره تخمدان دارم ، در مورد روش درمانتون برام توضیح میدی ؟ چند بار پانکچر ...

به خونه خودت خوش اومدی....

عزیزم چقدر کمه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کنه.    من وحشت دارم و اینکه همه بهم میگن ول کن اصلا بی خیال شو اما من بچه میخوام ... ...

دقیقا مثل من... 

من با دکتردبیراشرافی تو تهران انشالله تو مرکزجراحیه خود دکتر که با خانومشون دارن 

عزيزم اين اولين ماهه كه اقدام ميكنيم من اچ سي جي ٥٠٠٠ زدم دوتا دكتر اسم ميكرو و كلا اينجور روشارو ن ...

عزیزم انشالله طبیعی جواب میگیری نشد وقتتون رو تلف نکنین برین سراغ میکرو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم انشالله طبیعی جواب میگیری نشد وقتتون رو تلف نکنین برین سراغ میکرو....

توكلم به خداست....همسرم يه ازمايش ساده رو بزور ميده اينارو كه حتي حاضر نيست اسمشم بشنوه...

دكترم ميگفت انشاءالله كه تو اين سه ماه باردار نشي چون اگه بشم احتمال سقط خيلي بالاس 

من ولي نفهميدم خب پس چرا ميذاره باردار شم اگه نشم ميخواد چيكار كنه

نه عزيزم دكترا نخواستن اينو البته نميدونم چيه اما تو ازمايشش كه نيست

عزیزم میزان شکست دی ان ای اسپرم رو بررسی میکنه....

معمولا برا مورفوی پایین احتمالش هست که شکست بالا باشه بررسی بشه خوبه....

آنا جان جرات نکردم بی بی چک تست کنم فردا روز ۱۴انتقالمه ولی آزم رو روز شانزدهم گذاشتن  به نظر ...

عزیزم اگه میتونی صبر کن نه که فردام آز میتونی بدی....

توكلم به خداست....همسرم يه ازمايش ساده رو بزور ميده اينارو كه حتي حاضر نيست اسمشم بشنوه... دكترم مي ...

شاید میخواد همسرتو توجیح کنه....

بله زینک و ای خوبن فقط به نظرم چون درمان داروییش جواب داده همونو تکرار کنین بهتره.... اثرش معمولا س ...

باشه.ممنون عزیزم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من شریعتی میرم . بچه اول رو ۸۵ درصد تخفیف میدن . در واقع بیمارستان خیلی کم میگیره . فقط اکثر هزینه ه ...

ممنون عزیزم،بیمارستان یاس نجات الهی منظورته؟ بیمارستان شریعتی میری آزهای ایمنی اینارو خودشون تو شریعتی نوشتن یا جای دیگه انجام دادی بردی نشون دادی،اگه اینطوری کردی اهمیت دادن به اون آزمایشا؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
من شریعتی میرم . بچه اول رو ۸۵ درصد تخفیف میدن . در واقع بیمارستان خیلی کم میگیره . فقط اکثر هزینه ه ...

آهان آزمایشای ایمنی انعقادی رو ازقبل انجام داده بودی تو بیمارستان شریعتی بردی نشون دادی؟قبول کردن و اهمیت دادن بهشون؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنون عزیزم،بیمارستان یاس نجات الهی منظورته؟ بیمارستان شریعتی میری آزهای ایمنی اینارو خودشون تو شریع ...

عزیزم همون محب یاس منظورشه فکر کنم توی میرزای شیرازی بود....

من اونجا لاپرا شدم....

عزیزم ظاهرا ر ز ا ق ی واسش نوشته اونام بررسی کردن حتی بیشترم بررسی کردن طبق آزش....