2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
من نفهمیدم چی شد شما الان جنین بلاست فریز داری؟ فاصله پانکچر تا انتقال ت مگه نمیخوای لاپراسکوپی کن ...

فکر کنم بعد از اینکه از فریز درمیاد مشخص میشه که بلاست میشه یا نه؟

جنینهارو سه روزه فریز میکنن و وقتی از فربز درمیارن اجازه میدن دو روز دیگم رشد کنن که اگه توان ۵ روزه شدن رو داشته باشند میگن بلاست بهشون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

اونروز دکتر چوببساز میگفت تو اروپا و امریکا اصلا دیگه جنین غیر بلاست رو انتقال نمیدن چون احتمال مثبت شدنش ضعیفه و ارزش اونهمه هورمون گرفتن رو نداره!! 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها. میشه لطفا اگه یه دکتر خوب برای میکرو در غرب تهران میشناسید که زیاد شلوغ نباشه و دیر وقت ...

دكتر هديه قوامي عادل

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام انای عزیزم  امروز سونو دادم گفت تخمدان راست چهارتا فولی  تخمدان چپ دوتا جمعا ۶ تا ک ...

نگران نباش عزیزم، تا روز تخمک کشی قطعا بیشتر میشن ان شاالله و کلی جنین عااالی براتون تشکیل میشه

همون روز که ازتون خون گرفتن همون روزهم پلاسما ر جداکردن؟ وهمون روز تزریق کردن به رحمتون؟؟؟؟ قبلش آس ...

نه عزيزم

دو روز قبلش خون گرفتن دارو هم فقط آزيترومايسين و كليندامايسين واژينال 

سلام انای عزیزم  امروز سونو دادم گفت تخمدان راست چهارتا فولی  تخمدان چپ دوتا جمعا ۶ تا ک ...

عزیزم بله احتمال کم یا زیاد شدنشم هست اما شما رو زیاد شدنش بیشتر حساب کن چون کم شدن برا تعدادهای بالا بیشتر اتفاقی میفته که ممکنه چون تعداد بالاست پوچ توشون باشه....

برا من باز آخر ۶-۷ تا شمرد ولی ده تا تخمک عالی ازم گرفت.....

انشالله بهترینا منتظرته....

ضمنا تعداد مهم نیست نتیجه مهمه....

انشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهش میکنم . من اینا رو تو مقاله های خارجی خوندم اما آنا جان با تجربه ایی که دارن ، گفتن اینجا بو ...

دقیقا بررسیها باید قبل شروع هر کاری بشه.....

بنده خدا سها جون اگه زودتر آزهای ایمنی و انعقادیو داده بود سقطشو گردن یه سانت سپتون موندش نمینداختن و الان این همه غصه دارش نمیکردن.....

فقط از خدا میخوام خودش دست رو کم کسریای بنی بشر بذاره و جبرانش کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من اگه خدا بخواد میخوام تخمک کشی برم اینماه ماه دیگه امبرم  لوله هیدرومو با لاپاراسکوپی ب ...

چرا نشه در هر حالت میشه بلاست انتقال داد فقط برا تعداد پایین یه کم ریسکش بیشتره چون ممکنه یه تعداد از جنینا نتونن به مرحله بلاست برسن....

من نفهمیدم چی شد شما الان جنین بلاست فریز داری؟ فاصله پانکچر تا انتقال ت مگه نمیخوای لاپراسکوپی کن ...

عزیزم نه انتقال فرش نداره....

چون میخولد لاپرا کنه میخواد جنین ذخیره کنه بعد لاپرا بعدم یا از فریزاش انتقال میده یا لازم باشه دوباره پانکچر و انتقال....

دكتر هديه قوامي عادل

خانوم دکتر ق و ا م ی مورد تایید خانوم دکتر ط ر ا ز ی هم هست ظاهرا چون یادمه اون زمان که میخواست بره سمپوزیوم به عنوان دکتر جایگزینش معرفی میکرد البته اگه اشتباه تو ذهنم نمونده باشه....

سلام آنا جان نه انتقالم فريز هست

عزیزم کاربردشو تو انتقال فریز چند روز قبل انتقال نمیدونم.....

انتقالت قراره کی باشه؟

بعد از اینکه از فریز درمیاد مشخص نیشه که بلاست میشه یا نه؟ جنینهارو سه روزه فریز میکنن و وقتی از فر ...

تارا جان ولی مرکز ما جنین ها رو همون اول میذاشت 5روزه وبلاست میشد بعد فریز میکرد..دیگه اونایی ک 3روزبیشتر رشد نمکردن رو همون 3روزه فریز میکرد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹