2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046587 بازدید | 684530 پست
سلام فردا میخوام برم آزمایش خیلی استرس وهیجان دارم بعد ۱۲سال خدا بخواد مثبت بشه نمیدونم چطور هیجانات ...

عزیزم.انشاءالله ک امروز منتظر خبر خوبت هستیم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از من گذشته این دعا رو بشنوم این بار شونزدهم انتقالم بود.دارم با گینس مذاکره میکنم اسممو ببره توی کت ...

واااای خدا صبرت بده. بار شانزدهم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من این انتقال سومم منفی شد دارم خل میشم. اصلا فکر پانکچر دوباره و پول جور کردن ووو که میکنم افسردگی میگیرم

ایشالا این سری دیگه مثبت میشی و آخرین انتقالته

سلام عزیزا

من دارم میرم برای انتقال

جنین کوچیکه نموند

جنین ۴سلولی رشدش متوقف شد

الان دیگه ریسک شده گفتن بیای بهتره

جنین ۹سلولی آ

برام دعا کنید لطفا🙏🙏🙏🙏

سهیلا جان برات میپرسم یادم هست نگران نشی😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام عزیزا من دارم میرم برای انتقال جنین کوچیکه نموند جنین ۴سلولی رشدش متوقف شد الان دیگه ریسک ش ...

عزیزم.خدا ب همراهت...دوست خوبم فقط انرژی مثبت بده ب جنینات..وشادباش..انشاءالله مامانی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزا من دارم میرم برای انتقال جنین کوچیکه نموند جنین ۴سلولی رشدش متوقف شد الان دیگه ریسک ش ...

عزیزم دست خدا به همراهت.....

امیدوارم با وروجک نانازیت صحیح و سلامت برگردین خونه تون و بشه چشم و چراغ خونه تون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

اناجون هماتوم من زدهsubcoronic hemorrhage این یعنی چی؟

اناجون هماتوم من زدهsubcoronic hemorrhage این یعنی چی؟

عزیزم نمیدونم...

چیزی نیست هر چیه کوچیکه شما فقط استراحت کن و فکرای +.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم موفق و دست پر برگردی ایشاله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام انای عزیزم  امروز سونو دادم گفت تخمدان راست چهارتا فولی  تخمدان چپ دوتا جمعا ۶ تا ک ...

وای دختر خدا رو شکر کن نیم جین میشن ایشاله نبینم غمگین باشی......

من روز که گفت 6 تا داری کلی ذوق کردم برا پانکچر.....با اینکه برای ای یو ای اولم حدود ده تا داشتم....کلا همش در حال ذوق کردنم

انشاله روز پانکچر هر 6 تاش تخمک عالی باشن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،