2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
مرسی عشقم.اره چون گاهی وقتا اینجوری میشم فقط...انا جون بنظرت این تیر کشیدنا نشونه ی انقباض نیست؟یعنی ...

سلام خانمی خوبی  آزمایش غربالگری مرحله دوم که نگرانش بودی انجام دادی

بچه هایی که استرادیولو قطع کردین،دکترتون گفته بود مث شیاف کم و قطعش کنین؟مثلا یه هفته یه روز درمیون ...

عزیزم من از موقع انتقال تا مدتی روزی ۴تا داشتم.. بعد شد سه تا... بعد یه هفته دوتا ،هفته بعد یدونه و تموم..

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها. میشه لطفا اگه یه دکتر خوب برای میکرو در غرب تهران میشناسید که زیاد شلوغ نباشه و دیر وقت ...

سلام عزیزم بیمارستان بهمن سعادت اباده و فکر کنم دکتر نصر 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
دوستای گلم منم برم بخوابم.... این وروجکا امشب زود خوابیدن احتمالا خروسخان میخوان بیدار بشن....

سلام انای عزیزم 

امروز سونو دادم گفت تخمدان راست چهارتا فولی 

تخمدان چپ دوتا جمعا ۶ تا ک ممکنه روز تخمک کشی کمتر یا بیشتر باشه ولی دارو داد بهم دوباره گونال ۳۰۰ داد با دوتا استرتاید با دوتا امپول دیگه 

که تا روز دوشنبه بیام سونو 

یکم ناراحتم تعداد تخمکا کم بود 

همه خانوما ۱ ۱۲ ۱۵ تا بودن من فقط کم بودم 

دوستان دعام کنید لطفا😭😭خیلی تحت فشار و اذیت هستم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ممنون ازت آنا جانم. والا شروع کردم به خوندن مقاله های پزشکی😁 تو مقاله ها میگن بلاست گزینه خوبی هس ...

spam جون

چقدر توضیحاتت خوب بود

ممنون که اطلاعاتت رو در اختیار دوستان می ذاری  

spam جون چقدر توضیحاتت خوب بود ممنون که اطلاعاتت رو در اختیار دوستان می ذاری    

خواهش میکنم .

من اینا رو تو مقاله های خارجی خوندم

اما آنا جان با تجربه ایی که دارن ، گفتن اینجا بودن کسانی که جنین شون با گرید آ مشکلات ژنتیکی هم داشته 

ولی واقعا بلاست مستقیم میره سر اصل مطلب یعنی لانه گزینی و این باعث میشه کمتر با میکروب و باکتری و عوامل خارجی رحم بجنگه.

کلاً به نظر من قبل ورود به ای وی اف باید تماااام آزمایش ها و برسی ها انجام بشه که ادم متضرر نشه نه مالی نه جانی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دکتر حیدر آز استراربول نداد من علائم هایپری داشتم ،ورم شکم و دستها و صوکچرت قبل پانکچر برام ایجاد شد ح ...

الهی بگردم

انشالله امسال مامان میشی این ناراحتی ها رو کلا از خاطر میبری🌹

ممنون ازت آنا جانم. والا شروع کردم به خوندن مقاله های پزشکی😁 تو مقاله ها میگن بلاست گزینه خوبی هس ...

عزیزم من اگه خدا بخواد میخوام تخمک کشی برم اینماه ماه دیگه امبرم  لوله هیدرومو با لاپاراسکوپی بردارم تو همچنین موقعیتیم که فاصله می افته بین تخمک کشیو انتقال میشه بلاست انتقال داد یا کلا قضیش فرق می کنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ان شاالله هر 5تاش به نوبت بیان تو دلتو دوران بارداری راحتی داشته باشی و به سلامتی به دنیا بیان ودورو ...

ممنون عزیزدلممممم.دوتاشو انتقال دادم یه دونه ش چسبید به دلم فداش شم😍 ان شاالله قسمت خودت به زودی مهربونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من اگه خدا بخواد میخوام تخمک کشی برم اینماه ماه دیگه امبرم  لوله هیدرومو با لاپاراسکوپی ب ...

من نفهمیدم چی شد

شما الان جنین بلاست فریز داری؟

فاصله پانکچر تا انتقال ت مگه نمیخوای لاپراسکوپی کنی ، خوب کی انتقال بدی پس؟

ذخیرت کم نیست میخوای لاپرا بشی؟

نه دیگه عزیزم قطعش کن قرار نیست دیگه دو سه روز یه بار بخوری..... نهایت همون یه روز درمیون کافیه.... ...

چشم ممنون خیالمو راحت کردی.پس قطعش میکنم عشقم😘❤ مررررسی انا جونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام خانمی خوبی  آزمایش غربالگری مرحله دوم که نگرانش بودی انجام دادی

سلام عزیزم خوبی؟فداتشم بد نیستم.نه راستش پیش خودم یه نقشه هایی کشیدم که دوشنبه یا سه شنبه اول برم سونو،اگه گفت هماتوم و جفتم اوضاعش بهتر شده برم بندر و سلفری یا اون مارکرا رو انجام بدم.اگه خدای نکرده اوضاع هنوز همونطوره دیگه همینجا ازمایشو بدم❤ دعا کن همه چی خوب باشه گلم

عزیزم من از موقع انتقال تا مدتی روزی ۴تا داشتم.. بعد شد سه تا... بعد یه هفته دوتا ،هفته بعد یدونه و ...

خب پس من زیادی سخت گرفتم و طولش دادم!دیگه نمیخورمش.مرسی مامان مرجان مهربون😘 لوبیات خوبه؟😍

من نفهمیدم چی شد شما الان جنین بلاست فریز داری؟ فاصله پانکچر تا انتقال ت مگه نمیخوای لاپراسکوپی کن ...

بعد از اینکه از فریز درمیاد مشخص نیشه که بلاست میشه یا نه؟

جنینهارو سه روزه فریز میکنن و وقتی از فربز درمیارن اجازه میدن دو روز دیگم رشد کنن که اگه توان ۵ روزه شدن رو داشته باشند نیگن بلاست بهشون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم