2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
عه ب منم نگفتن بمون که.فقط گفت راه نرو..منم چون خونه نزدیک بود با ماشبن.میر فتم وبرمیگشتم..البته چون ...

برا این میگن بمونی که احیانا حالت بد شد باشن..... 

خخخخخخخ.... 

فکر نکن چیزی از دست دادی..... 

تحرک زیادم نداشتی که با ماشین رفتی برگشتی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من روز چهارده انتقالم رفتم ازمایش تیتر دادم بتام 53هست یعنی چی مثبت ه یا منفی  خیلی ...

عزیزم خوب + هست دیگه..... 

لاله جونم بتاش 51 بود و الان هزار ماشالله گل پسرش شاه دومادی شده برا خودش..... 

احتمالا پس با گل پسر تو راهه!!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من روز چهارده انتقالم رفتم ازمایش تیتر دادم بتام 53هست یعنی چی مثبت ه یا منفی  خیلی ...

گوارای وجودت عزیزم به سلامتی بغلش کنی..... 

بله. روزه هستم

بعد مگه تو سیکل نیستی؟؟؟؟ 

یا من اشتباه گرفتم؟؟؟؟؟ 

مگه نگفتی کلی فولی ریز داری؟؟؟؟ 

مگه تزریق نداری؟ 

مگه دارو نمیخوری؟؟؟؟ 

سلام،من الان نتیجه عکس رنگیمو گرفتم همه چیو طبیعی زده بود فقط درمورد لوله چپ یه جمله نوشته بود که لو ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... 

خوب عزیزم به لوله دیگه داری..... 

تازه دور از جونت فقط مرگه که درمانی نداره..... 

عزیز دلم نهایتش اینه اگه نتیجه نگرفتی میکرو میکنی..... 

کسی نبود

چرا از دوستان هستن که مشکل مشابهت داشته باشن بیان جواب میدن ولی اکثر دوستان اینجا میکرویی هستن..... 

عزیزم این SDFنیست ، بلکه نوشته SDI. زیرش نوشته sperm deformity index. فکر کنم یه چیز دیگه ست و دی ان ...

عزی م فکر کنم حدست درسته و به مورفولوژی مربوطه.... 

عزیزان ماه رمضان رو بهتون تبریک میگم و روزه نمازتون قبول حق باشه 🙏🏻 ان شالله هر بنده ای هرمشکلی هر ...

منم خیلی ناراحتم.....امسال اولین سالی هست که سحرها چراغ خونمون برای سحری خوردن روشن نشده..😢انشاله خدا خودش برامون خوب بخواد...

شوهرم از اونبر دکترا گفتن روزه براش سمه...منم فعلا😶

راستی بچه ها لکه بینی بعد از پانکچر فقط لباس زیر عوض بشه برای نماز درسته؟؟؟یا غسل مسل داره🤔

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چرا نخواستی؟ خوبه که تعیین جنسبت

خوبه اما نه برای من😉

بقول پرستار بخش میگفت 99 درصد تعیین جنسیتا برای پسره😅

من فقط بخاطر شوهرم که خیلی دوس داره دخترم داشته باشه بهش فکر کردم.....وگرنه در برابر رضای خدا شرمندم و هرچی داد بیش از قبل شکرش میکنم🤗 و دیروز هم سریع گفتم نه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.....  خوب عزیزم به لوله دیگه داری.....  تازه دور از جونت فق ...

ممنونم عزیزم، آنقدر امروز داغونم که حد نداره،  من با یه لوله باردار نمیشم اگه قرار بود باردار بشم تو این یکسال نیم باردار میشدم،،،  من هزینه میکرو کردن و آی وی اف نمیتونم بدم برای همینم هست دلم شکسته و داغون شدم

ممنونم عزیزم، آنقدر امروز داغونم که حد نداره،  من با یه لوله باردار نمیشم اگه قرار بود باردار ب ...

خدا جور میکنه مطمئن باش ....انقدر مهربونه که حد نداره. ...یا طبیعی دامنتو سبز میکنه (همسایه ما با یه لوله باردار شد )یا یه طور پول جور میشه...نگران نباش....