2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام من دیروز ساعت 2 پانکچر شدم....و فقط 3 تا تخمک خوب داشتم سپردم بخدا....هفته دیگه گفتن  زنگ ...

خدارو شکر که حالت خوبه عزیزمممم ان شالله جنین های تپل مپلی درست میشه توکل برخدا   🙏🏻😘🌸😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم خداروشکر..نگران نباش ببین حتما بتات دیر بالا میره...دو روز بعد حتما تکرار کن 

خسلی ناراحتم

نمیدونم به شوهرم چی بگم

خیلی حساس و ناراحته 

دلم خیلی میسوزه 

بس صبح استرس داشتم سرش داد زدم 

دلم براش میسوزه

خدا کمکم کن 😔😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان ماه رمضان رو بهتون تبریک میگم و روزه نمازتون قبول حق باشه 🙏🏻 ان شالله هر بنده ای هرمشکلی هر حاجتی داره بحق این ماه عزیز دست خالی برنگرده 🙏🏻🌹

برای منم دعاکنید امسال نمیشه روزه بگیرم 😢خیلی دوست دارم بگیرم اما دارم خودمو برای ۴ بار برای انتقال اماده میکنم 😞 از ته قلبتون برام دعاکنید !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خسلی ناراحتم نمیدونم به شوهرم چی بگم خیلی حساس و ناراحته  دلم خیلی میسوزه  بس صبح استر ...

مبارکههههههههههههه 

نگران نباش مامان شدی.مثل بتای لاله جون مطمئن باش که میره بالا

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خسلی ناراحتم نمیدونم به شوهرم چی بگم خیلی حساس و ناراحته  دلم خیلی میسوزه  بس صبح استر ...

عزیزم نگران.نباش..توکلت بخدا باشه..بعضیا بتاشون دیرمیره بالا..تو هم از همون ماماناهستی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان گلم. من تازه اومدم تو جمعتون. از بعد ماه رمضان قراره به امید خدا میکرو کنیم. شوهرم مشکل ...

عزیزم برای ما هم همین فاکتور رو نوشته sperm DNAfregmentate 

خدای مهربونم شکرررررت .
عزیزم برای ما هم همین فاکتور رو نوشته sperm DNAfregmentate 

عزیزم این SDFنیست ، بلکه نوشته SDI. زیرش نوشته sperm deformity index. فکر کنم یه چیز دیگه ست و دی ان آ رو بررسی نکرده. هر چیه ربط به مورفولوژی داره اما نمیدونم نیازی به آز dna frag. هست یا نه 😳 میترسم باز چند ماه کارمون عقب بیفته.

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
آنا جون من روز چهارده انتقالم رفتم ازمایش تیتر دادم بتام 53هست یعنی چی مثبت ه یا منفی  خیلی ...

تبریک میگم دوستم 🌷🌷🌷

بتات رنج مثبته نگران چی هستی ؟جنین چند روزه انتقال دادی؟

مبارکههههههههههههه  نگران نباش مامان شدی.مثل بتای لاله جون مطمئن باش که میره بالا

وای خدا کنه عزیزم

خدا دلنون رو شاد کنه ایشالله تو این ماه عزبزم

منم از سر دعاهای شما دوستان

طعم مادر شدن رو بچشم

تبریک میگم دوستم 🌷🌷🌷 بتات رنج مثبته نگران چی هستی ؟جنین چند روزه انتقال دادی؟

خیلی ممنون عزیزم

سه روزه بودن فک کنم

دوتا جنین گرید  bانتقال دادم

خیلی ناراحتم

میگم نکنه این منفیه 

الکی دلم رو خوش کنم بهش