2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام من دیروز ساعت 2 پانکچر شدم....و فقط 3 تا تخمک خوب داشتم سپردم بخدا....هفته دیگه گفتن  زنگ ...

ان شاالله این 3 تا تخمک بشن 3تا جنین تپل و عااالی، و خدارو شکر که بهتری عزیزم، من که سونو آخر گفتن انتقال نمیدیم و یک و خورده ای هم گفتن هزینه ی فریز جنینا میشه و گفتن روز 12 تا 14 پریود دوم برم برا انتقال،که من دیروز پریود شدم حالا تا ببینم پریود بعد کی میشه که همه میگن پریود دوم بعد از پانکچر با تاخیر میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی روزه میخوایی بگیری؟؟؟؟؟؟ 

بله. روزه هستم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
آنا جون من روز چهارده انتقالم رفتم ازمایش تیتر دادم بتام 53هست یعنی چی مثبت ه یا منفی  خیلی ...

عزیزم خداروشکر..نگران نباش ببین حتما بتات دیر بالا میره...دو روز بعد حتما تکرار کن 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
گفت چون بچه داری باید میومدم میپرسیدم😆 گفتم اگر بیشتر بود شاید اما الان نه گفت چی میخواستی گفتم دخ ...

انشاءالله ک خدا از هردو جنسش بهت میده..خواهر و بردار واس گل پسرت😊..اره عزیرم تعداد کم ی خرده ریسکه براتعیین جنسیت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم، ان شاالله🙏

عزیزم.تو تعیین جنسیت بودی ؟

سلام،من الان نتیجه عکس رنگیمو گرفتم همه چیو طبیعی زده بود فقط درمورد لوله چپ یه جمله نوشته بود که لوله چپ از ابتدا بسته است 

کسی بوده اینطوری بوده باشه؟  چه درمانی انجام داده؟ 

تازه الان فهمیدم چرا یکسال نیمه اقدام میکنیم و باردار نمیشدم، داغون شدم جوابو دیدم