2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
خیلی ممنون عزیزم سه روزه بودن فک کنم دوتا جنین گرید  bانتقال دادم خیلی ناراحتم میگم نکنه ای ...

مبااااااارکههههه عزیزم انشالله بسلامتی این ۹ ماه رو بگذرونی 😍

نمی دونم باور می کنی یا نه اما من از روزی که فهمیدم انتقال دادی و منتظر روز آزمایش هستی نمی دونم چرا ته دلم مطمئن بودم شما مامانی بخدا یه حسی بهم می گفت حتمااا جواب آزت مثبت میشه که خداروشکر همینطورم شد حالا که دیدم مثبت شدی دوس داشتم حسمو بهت بگم😁

اما در مورد عدد بتات بگم که منم دوستم بتاش ۷۵ بود بچشم پسر بود ماشالله الان ۲ سالش شده انشالله بااین تفاسیرشماهم یه گل پسر تو راه داری چون من خیلیارو دیدم با بتای پایین نی نی پسر بوده😄😍

بازم یه عالمه تبریککککک میگم انشالله بسلامتی فرشته اتو بغل کنی ما منتظرارم دعا کنی یادت نره❤😉

سلام مرجان جون یه سوال، من الان 2 روزه سردردای بدی میگیرم، بنظرت میتونه از عوارض پروژسترون باشه، فشا ...

سلام عزیزم...

والا منم چندباری اینجوری شدم .. البته خیلی شدید نبود...استراحت میکردم خوب میشدم.. بنظرم با دکترت چک کن😍 ان شاءالله چیزی نیس☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستانی که تازه خبر مامان شدنشونو گرفتن مبارکههههههه.تبریک میگم بهتون.ایشالا دوران بارداری شاد و خوبی داشته باشین.منم دیروز که روز 16 انتقالم بود مجددا رفتم آزمایش که خدا رو شکر بتام شده 3450.روز 13 ام هم 745 بود.حالا باید تا دو هفته صبر کنم برم برای اولین سونو گرافیم تا ساک و صدای قلب نی نی رو بررسی کنن.توکل به خدا.چه دوران پر استرسیییییی.لطفا دعام کنین بچه ها

چرا از دوستان هستن که مشکل مشابهت داشته باشن بیان جواب میدن ولی اکثر دوستان اینجا میکرویی هستن.....& ...

عزیزم دخترعموی من همسرش مشکل اسپرم داره تعداد 16 تحرک ای 0 تحرک بی 5 و مورفو نیم ازمایششون برا مرکز ناباروری با این شرایط براش از زنان وقت بگیرم یا اورولوژ؟ ازمایش های خودشم برا 4سال پیش حتی ذخیره تخمدانی رو هم نداره حالا اول از طرازی براش وقت بگیرم یا جنتی؟ 

عکس رنگی تا چه وقت اعتبار داره؟ در مورد بیمارستان شریعتی چیزی شنیدین؟

خوبه اما نه برای من😉 بقول پرستار بخش میگفت 99 درصد تعیین جنسیتا برای پسره😅 من فقط بخاطر شوهرم که ...

ان شاالله خواسته ی دل شوهرتون با مصلحت خدا یکی باشه و یه پرنسس ناز  و خوشکل بیاد تو دلت😉

آره عزیزم من تعیین جنسیت هستم، چرا تعداد کم ریسک هست برای تعیین جنسیت؟ 

چون آنا جون میگن ممکنه جنینهابخاطر دستکاری ک میشن خدای نکرده ازبین برن

عزیزم سوال داشتم براهمین پرسیدم.براکسی میخام...هزینت براتعیین جنسیت چقدرشدبا دکتررستمی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم خیلی ناراحتم.....امسال اولین سالی هست که سحرها چراغ خونمون برای سحری خوردن روشن نشده..😢انشاله خ ...

نه عزیزم من فقط لباس زیر عوض کردم، چون خون خاصی نیست از ضربه رحم به خاطر پانکچر هست

دوستانی که تازه خبر مامان شدنشونو گرفتن مبارکههههههه.تبریک میگم بهتون.ایشالا دوران بارداری شاد و خوب ...

خداروشکر عزیزم..خیلی خیلی مبارکت..انشاءالله بزودی قلب خوشکل رو هم میبینی.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برا این میگن بمونی که احیانا حالت بد شد باشن.....  خخخخخخخ....  فکر نکن چیزی از دست دادی ...

ممنون انا جون..اها پس از اون.لحاظ

چون آنا جون میگن ممکنه جنینهابخاطر دستکاری ک میشن خدای نکرده ازبین برن عزیزم سوال داشتم براهمین پرس ...

مشکلی نداره عزیزم، هر سوالی داشتی بپرس، 13 تومن جدا از هزینه ها برای تعیین جنسیت میگیرن

مشکلی نداره عزیزم، هر سوالی داشتی بپرس، 13 تومن جدا از هزینه ها برای تعیین جنسیت میگیرن

مرسی گلمِِ..انشاءالله بهترینها در انتظارته وبزودی مامان میشی...

درمورد پریود دوم هم ک پرسیده بودی با تاخیره..به ما گفتن ال دی بخورین ک کیست هم نگیرین..براهمین من سروقت پریودشدم..مگه بهت نگفتن ال دی بخور بعدبیا

وای خدا کنه عزیزم خدا دلنون رو شاد کنه ایشالله تو این ماه عزبزم منم از سر دعاهای شما دوستان طعم م ...

خواهری مبارکت باشه شنبه دیره برا تکرار بتا باید پنجشنبه بتاتو تکرار کنی تا سیر صعودیشو متوجه بشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم دخترعموی من همسرش مشکل اسپرم داره تعداد 16 تحرک ای 0 تحرک بی 5 و مورفو نیم ازمایششون برا مرکز ...

من طبق تجربم میگم از دوتاشون باهم وقت بگیرین جنتی زودتر نوبت میده شوهرشون برن پیشش داروهاشونو مصرف کنن تا نوبت دکتر طرازی هم برسه چون یکی دو ماه طول میکشه تا اونموقه همسرشونم داروهاشو خورده،من اینکارو کردم