2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
سلام خوبی عزیزم؟ میگم شما کپسول زینتوما که خوردین تهوع تون بهتر شد؟ دکتر منم قرص و عوض کرد اینو دا ...

سلام عزیزم..من تهوعم خیلی بهترشده..کپسول رو از روزی ک.گرفتم.نخوردم..تا دیروز یکم حالم بد بود خوردم..تاثیرش بدنبود...ولی اون.تهوع خیلی شدید ک داشتم خداروشکر ازبین رفته کلا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم..من تهوعم خیلی بهترشده..کپسول رو از روزی ک.گرفتم.نخوردم..تا دیروز یکم حالم بد بود خوردم.. ...

خداروشکر عزیزم ان شاالله دیگه هم تهوع سراغت نیاد، 

من دیشب حالم خیلی بد بود خوردم فایده آنچنانی نداشت شاید شدید باشه تاثیر زیادی نداره

الحمدالله❤
من که از تو عقب ترم استرس زایمان دارم🙈🙈🙈🙈🙈 خدایا از این استرسا به جون همه بنداز🍀🌻☘

سلام مرجان جون یه سوال، من الان 2 روزه سردردای بدی میگیرم، بنظرت میتونه از عوارض پروژسترون باشه، فشارمم چک کردم نرماله خدارو شکر، نمیدونم چرا آنقدر سردرد اخه😧، قرصم که نمیتونیم بخوریم، من دیگه از ترسم لب به استامینوفن نمیزنم

اون مقدار جعفری اشکال نداره. چیزی که از سمبوسه بده سرخ کردنی بودنشه. البته اونم در حد متعادل که هوست ...

وای پس چقدر من چش سفیدم😂فکر میکردم سه ماه اول تموم بشه دیگه میتونم شوید و هویج و جعفری و اینجور چیزا بخورم، تو بعضی غذاها بود منم راحت خوردم، البته هر روز نه ولی مثلا هفته ای یکی دوبار سوپ خوردم که توش جعفری و هویج داره😁 برم مابقی دوران بارداری رو یکم پرهیز کنم، ولی آویشن و زعفرون لب نزدم

خداروشکر عزیزم ان شاالله دیگه هم تهوع سراغت نیاد،  من دیشب حالم خیلی بد بود خوردم فایده آنچنان ...

عزیزم انشاءالله بهتر میشی ولی فک کنم براتهوع شدید این کپسوله قوی نباشه..فقط دمیترون جواب میداد تاحدودی ک اونم عوارضش😥

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اون مقدار جعفری اشکال نداره. چیزی که از سمبوسه بده سرخ کردنی بودنشه. البته اونم در حد متعادل که هوست ...

شوید خوب نیس یعنی؟ من چندروز پیش شوید پلو خوردم که😐

عزیزم انشاءالله بهتر میشی ولی فک کنم براتهوع شدید این کپسوله قوی نباشه..فقط دمیترون جواب میداد تاحدو ...

ممنون عزیزم😘 آره بخدا دمیترون خوب جواب میده فقط همون عوارضش😩

الحمدالله❤
[QUOTE=89031506]عزیزم خوب کامپکت های من 4 روزه بودن....  فرش هم بودن.... [/QUOTEانا جون یعنی گذ ...

نه عزیزم برا من سری سوم از اولم دکترم قصد داشت 4 روزه انتقال بده و برنامه بلاست نداشت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها دارم میرم ازمایش یرام دعا کنید 😭😭😭😔😔😔

به سلامتی عزیزم..... 

امیدوارم با دل شاد برگردی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم شوید بد نیست که من مرتب شوید پلو درست میکردم اتفاقا سردی برنجم میگیره..... 

ماه رمضون چجوری این رژیمو رعایت کنم😕

یعنی روزه میخوایی بگیری؟؟؟؟؟؟ 

سلام خانما میدونید تا کی میشه انوکساپارین رو تو شکم زد؟ بعد وقتی بخوایم تو ران پا بزنیم دقیقا کجاش ...

عزیزم من تا آخرش دور ناف زدم..... 

سر دخترم اواخر هر از گاهی به قسمت داخلی و نرم رون میزدم اما سر پسرم کلا دور ناف زدم..... 

راستی تو ران هم باید ۹۰ درجه زد؟

عزیزم برا من فکر کنم کلا تو 90 میزد همسرم اما خوب بستگی به تپلیه ناحیه داره..... 

انا جون ازمایش قند مگه مال ماه های بالا نیس..دکتر الان برامن نوشته..پودر قند خوردم..قند 1و2 و3ساعته بدم..😥ازوقتی محلوله خوردم سرم گیجه حالم بده