2777
2789

حالم خیلی بده خواهرم قرارع اتاقمو مطب کنه من قرارع آواره بشم شوهر هم ندارم برم خونه خودم کاش حداقل متاهل بودم هیچی تو زندگیم کم نداشتم تا حالا ولی قرارع آواره بشم اگر داداشم آیه کارو میکرد شاید کمتر ناراحت میشدم ولی این بیشرف پوفیور نمک نشناسه 

دلم میخواد خودکشی کنم دلم میخواد داد بزنم همه میگن ناشکری نکن ولی من از این دختره هم میترسم هم بدم میاد دیگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول قران تا آخر قران در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر اللهُ غَفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یعنی چی 

یعنی مریض بیاد تو خونتون بره تو اتاقت معاینه شه درحالی که خانواده بیرون نشستن

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا            کاربر تعلیقی