2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
دکتراهم میخان ادمو وسوسه کنن..عزیزم بگو من هر چه خدا بده راضیم.

گفت چون بچه داری باید میومدم میپرسیدم😆

گفتم اگر بیشتر بود شاید اما الان نه گفت چی میخواستی گفتم دختر🤗اما الان هرچی خدای مهربون بده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عددشو نمیدونم.....  گفتم شاید از رو اون تصمیم گرفتن ولی یادمه گفته بودی ضخامت 14 بود....

اره دیروز تو پروندم 15 نوشته بود

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دیروز ساعت 2 پانکچر شدم....و فقط 3 تا تخمک خوب داشتم سپردم بخدا....هفته دیگه گفتن  زنگ ...

به سلامتی مریم جون خدا رو شکر که الان حالت خوبه عزیزم😍

ان شاءالله هر سه تاش جوجه های تپلی میشن برات😍😍

خدا جونم شکرت...
عزیزم پس رعایت کن...ولی آز میدادی بهتر بودا..چون برامنم یکم لب مرزبودفک.کنم...بعد ب دکتر بگو حتما بر ...

کار خوبی کردی تحمل کردی عزیزم خیالت راحت میشه، منم مثل شما نشنیده بودم اولش این آز رو بنویسن فکر کردم مهم نیست!

ماما که تو مطب بود گفت لب مرزه بعد ازم پرسید نصف شب پا نشدی آب بخوری چون روش تاثیر داره، گفتم من قبل اینکه برم آزمایشگاه قرص تیروئیدمو با یه لیوان آب خوردم گفت پس بهمون خاطره چون برا آزمایش قند آب هم نباید قبلش خورد! نمیدونم تا چه حد درست گفته🤔

الحمدالله❤
گفت چون بچه داری باید میومدم میپرسیدم😆 گفتم اگر بیشتر بود شاید اما الان نه گفت چی میخواستی گفتم دخ ...

سلام مريم جون ، به سلامتي مبارك باشه ، ان شا الله كه ٣ تا جنين تپلي برات درست ميشه و بعد هم خواهر توشون هست هم برادر براي پسر نازت .

واسه منم دکتر ۸ هفته بودم نوشت من رفتم آزمایشگاه گفت تا سه بار باید خون گرفت و اینا مو به تنم سیخ شد ...

عزيزم من هم قتد ناشتام اوايل بارداري ١٠١ بود دكتر غدد همين آزمايش گلوكز رو برام نوشت ولي انجام ندادم و رژيم رعايت كردم و دوباره قند ناشتام رو يك ماه بعد تكرار كردم كه ٨٨ شده بود ولي ديگه توي هفته ٢٤ تا ٢٨ حتما بايد اين آزمايش رو اتجام داد كه من الان نشستم در آزمايشگاه كه چند دقيقه ديگه بايد بعد از دو ساعت رو انجام بدم .

عزیزم پس رعایت کن...ولی آز میدادی بهتر بودا..چون برامنم یکم لب مرزبودفک.کنم...بعد ب دکتر بگو حتما بر ...

نفسي جون ولي آزمايشگاه به من گفت بهتره همين داخل آزمايشگاه بنشيني و فعاليت نداشته باشي .

نفسي جون ولي آزمايشگاه به من گفت بهتره همين داخل آزمايشگاه بنشيني و فعاليت نداشته باشي .

به منم میگفتن بهتره آزمایشگاه بشینم. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من دیروز ساعت 2 پانکچر شدم....و فقط 3 تا تخمک خوب داشتم سپردم بخدا....هفته دیگه گفتن  زنگ ...

عزیزم خداروشکر که الان حالت بهتره و سرحالی 😍

ان شاء الله دوتا خواهر و یه برادر واسه پسر گلت باشن 👼👶👼

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اون مقدار جعفری اشکال نداره. چیزی که از سمبوسه بده سرخ کردنی بودنشه. البته اونم در حد متعادل که هوست ...

اره عشقم میدونم سرخ کردنی بده.من از مجردیم کلا از سمبوسه بدم میومد ولی الان‌تو حاملگی هوس چیزای بد میکنم😂در حد دوتا دونه‌خوردم.چون ترد بود‌ دوست داشتم.نوش‌جونت عزیزم.منم عاشق‌دلمه م😍مخصوصا اگ ترررش باشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
آخ آخ آخ.... فدای اون شکمای قلمبه شون😄😍

فسقلا شکمشونو ببین چجوره😍🤣راستی رویا جونم یادمه قبلا هماتوم داشتی،دفع شد کامل؟توی چند ماه از بین رفت؟هماتومت سایزش بزرگ بود یا یادت نیست؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزم من هم قتد ناشتام اوايل بارداري ١٠١ بود دكتر غدد همين آزمايش گلوكز رو برام نوشت ولي انجام ندادم ...

چه خوب یکی مثل من انجام نداده😁 خداروشکر برات نرمال شده،

من بخاطر تیروئیدم و آمپولا انوکسا و یبوست و تهوع و... باید حواسم باشه چی میخورم که مضر نباشه واقعا دیگه تحمل اینکه رژیم اینم رعایت کنم ندارم😩

الحمدالله❤

عه ب منم نگفتن بمون که.فقط گفت راه نرو..منم چون خونه نزدیک بود با ماشبن.میر فتم وبرمیگشتم..البته چون ساعت شیافم بودمجبور شدم بیام خونه ک دراز بکشم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
کار خوبی کردی تحمل کردی عزیزم خیالت راحت میشه، منم مثل شما نشنیده بودم اولش این آز رو بنویسن فکر کرد ...

نگران نباش حالا هفته های بعد برات چک میکنن.. 

.دیگه نمتونی ازخوردن محلول فرار کنی😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹