2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045618 بازدید | 684476 پست
عزیزم من تا آخرش دور ناف زدم.....  سر دخترم اواخر هر از گاهی به قسمت داخلی و نرم رون میزدم اما ...

مرسی عزیزم من فکر میکردم تا یه مدتی میشه دور ناف زد پس بزنم

الحمدالله❤
سلام من دیروز ساعت 2 پانکچر شدم....و فقط 3 تا تخمک خوب داشتم سپردم بخدا....هفته دیگه گفتن  زنگ ...

عزیزم ضخامت بالا بود احتمالا برا همون انتقال ندادن..... 

آز پروژسترون ازت گرفتن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من دیروز ساعت 2 پانکچر شدم....و فقط 3 تا تخمک خوب داشتم سپردم بخدا....هفته دیگه گفتن  زنگ ...

سه تا وروجکتم مبارکت باشه دیگه شرمنده تیم فوتبال خیلی مصرف پوشاکش بالا بود خدا خواسته با همین سه تا سر و تهشو به هم بیاره انشالله راضی باشی با سه تا وروجک..... 

وروجکات نیم جین نشدن اما خانوادتون نیم جین میشین به لطف خدا..... 

کافیه دیگه بیشتر از این سخته دیگه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم..خداروشکر انشاءالله همین 3تامیشن جنین های تپلی..مواظب خودت باش..اره دیکه همون کار سنگین ن ...

سلام

نفس دکتر شمالی اومد تو ریکاوری بالا سرم گفت 3 تا تخمک خوب داری میخوایی تعیین جنسیت کنی؟گفتم نه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون....انشاله همینا بشن بچه فقط به من گفتن تا سه چهار روز کار سنگین نکن دیگه کار دیگه ای نیست که ...

رژیمتم احتیاطا داشته باش..... 

عزیزم ضخامت بالا بود احتمالا برا همون انتقال ندادن.....  آز پروژسترون ازت گرفتن؟

اره اما ناشتا نبودم😣

4 دهم بودم انا جون باید چند باشه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
انا جون ازمایش قند مگه مال ماه های بالا نیس..دکتر الان برامن نوشته..پودر قند خوردم..قند 1و2 و3ساعته ...

واسه منم دکتر ۸ هفته بودم نوشت من رفتم آزمایشگاه گفت تا سه بار باید خون گرفت و اینا مو به تنم سیخ شد نمیتونستم تحمل کنم تا سه ساعت هیچی نخورم و حالم بد نشه! انجامش ندادم😊

بعدم برا ادامه رفتم پیش دکتر خودم به رو خودم نیوردم اون دکتر قبلی اینو نوشته و من انجام ندادم🙈

قند ناشتام تقریبا لب مرز بود فکر کنم کار بدی کردم اون آزمایشو ندادم🤒

الحمدالله❤
باشه ممنون از راهنماییتون ، ببخشیدا آنا جون هر شب بزاره؟ حدود نیم ساعت خوبه؟ یا چند دفعه روزی بزاره؟ ...

دکتر همسرم هر شب به ربع گفته بود اما همسرم بیشتر میذاشت شما همون یه ربع بذارین..... 

فقط مستقیم رو پوست نباشه با رو لباس زیر بذاره یا کیسه رو داخل پارچه نازک بپیچه مستقیم بذاره.... 

مرسی عزیزم من فکر میکردم تا یه مدتی میشه دور ناف زد پس بزنم

بزن با خیال راحت بزن..... 

اره اما ناشتا نبودم😣 4 دهم بودم انا جون باید چند باشه؟

عددشو نمیدونم..... 

گفتم شاید از رو اون تصمیم گرفتن ولی یادمه گفته بودی ضخامت 14 بود.... 

والا من که گفتم شوید گلو زیاد میخوردم خصوصا که سری برنجم میگیره.....  جعفری تو قورمه و سوپ و آ ...

آنا جان میگم شاه توت و توت فرنگی اشکال نداره؟

البته من یکم خوردم گفتم بپرسم ببینم عذاب وحدان بگیرم یا نه،

قدیمیا میگن نباید شاه توت خورد حالا نمیدونم واقعا بده یا نه، منم زیاد دوست ندارم فقط از قیافه شون خوشم میاد😁

الحمدالله❤
سلام نفس دکتر شمالی اومد تو ریکاوری بالا سرم گفت 3 تا تخمک خوب داری میخوایی تعیین جنسیت کنی؟گفتم نه

دکتراهم میخان ادمو وسوسه کنن..عزیزم بگو من هر چه خدا بده راضیم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سه تا وروجکتم مبارکت باشه دیگه شرمنده تیم فوتبال خیلی مصرف پوشاکش بالا بود خدا خواسته با همین سه تا ...

دعا کن برام سه تاش بشه جوجه تا دوشنبه دیگه دل تو دلم نیست

واسه منم دکتر ۸ هفته بودم نوشت من رفتم آزمایشگاه گفت تا سه بار باید خون گرفت و اینا مو به تنم سیخ شد ...

عزیزم پس رعایت کن...ولی آز میدادی بهتر بودا..چون برامنم یکم لب مرزبودفک.کنم...بعد ب دکتر بگو حتما برات چک کنه..هر چندخیلی عذاب اور بودخوردن محلول و چندبار رفتم ازمایشگاه و برگشتم سه مرحله خون دادم ولی خبالم راحت میشه دبگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹