2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
آره عزیزمیادمه والا یزد روالش اینه از اول ازتون ازمایشات کلی رو میگیرن اگر همه چی اوکی بود سیکل رو ا ...

عزیزم یزد انتقال دادی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان از هانا جون و مامان آینده چه خبر؟چند روز پستی ندیدم ازشون

عزیزم مامان آینده که همون مرجان و لوبیاش هست..... 

اتفاقا چند صفحه قبل پست گذاشته..... 

هانا خیلی وقته پست نذاشته فکر کنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چه ذخیره بالایی  ماشاالله  پس ایشالا یه هفت هشت ده تا بچه باید بیاری

اره بالاست. ولی همینقد ذخیره خیلی پاین خوب نیس. بالاهم فک کنم خوب نباشه دیگه...همین 1دونه فسقلم برام صحیح و سالم بمونه..بعدیا رو میسپاریم بخدا دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان گلم. من تازه اومدم تو جمعتون. از بعد ماه رمضان قراره به امید خدا میکرو کنیم. شوهرم مشکل ...

عزیزم با خونه خودت خوش اومدی..... 

عزیزم اینجا اکثرا با مورفوی یک هستن.... 

برا ما حتی بین صفر و یک بود و شکر خدا خیلیامون جواب گرفتیم.... 

من حتی بعد یه میکروی + طبیعیم دوباره مامان شدم.... 

با امید برو جلو حتما به زودی مامان میشی..... 

عزیزم میتونه اس دی آی به دی اف آی مربوط باشه..... 

ولی خوب آز دی اف آی همسر من دو آیتم داشت که یکی باید زیر 15 و اون یکی زیر 30 میشد..... 

همسر من اون آیتم زیر 15ش 32 بود و شکر خدا با مکملو رژیم غذایی درست و سالم و خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها جواب گرفتیم..... 

سلام خانوما اونایی که مورفولوژی شوهرشون صفر بوده بیایین لطفا مورفو رو با طب سنتی یا دارو شیمیایی ب ...

عزیزم برا همسر من 32 بود و جواب گرفتیم.... 

با مکمل‌های تجویزی دکتر.... 

خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها.... 

رژیم غذایی مناسب طبعش و تغذیه سالم

جواب گرفتیم..... 

عزیرم فکر کنم مامان محمد اگه اشتباه نکنم دی اف آی شون 80 با این حدودا بود تونستن پایین‌ بیارن..... 

خلاصه بله از دوستان تونستن پایینش بیارن.... 

خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها خیلی مهمه..... 

من ایران نیستم عزیزم. یه مرکز ناباروری پیدا کردیم اینجا که نصف هزینه شو بیمه میده و خودمون باید حدود ...

عزیزم انشالله جواب میگیرین.... 

آره عزیزم، نمیدونم والا، تا دیشب داشتم میزدم

عزیزم نگران نباش برا هایپری بوده..... 

شما نمیدونی این جنین کامپکت چیه برا من انتقال دادن؟بده یاخوب

عالیه عزیزم..... 

عزیزم مرسی برای جواب دادنت.من کلا انوکسان ندارما...پس روز بنظر شما بهتره؟در هر صورت من استراحت دارم ...

چون استراحت داری به نظرم روز و شب فرقی نداره.... 

یعنی از بلاست بالاتره؟

نه عزیزم قبل بلاسته..... 

توی کارت فریزم نوشته بلاست انتقال داده شد ولی اونجا گفتن کامپکت بلاست واسه همین نگرانم کرده

آهان کامپکت بلاست؟

پس احتمالا طبق توصیح دوستمون از بلاست بالاتره.... 

من فکر کردم گفتی جنینات کامپکت و بلاست بودن..... 

بلاست  تقسیم سلولیش جلوتر از کامپکت هستش، کامپکت تقسیم سلولیش به اندازه  ۴ روز پیشرفت داشت ...

من جنینام 4 روزه و کامپکت بودن با آخری که + شدم اما ثمین دیدم گفته کامپکت بلاست شک کردم نمیدونم قبل بلاسته یا بعدشه.... 

عزیزم الان سرچ کردم نوشته اتفاقا انگار انتقال کامپکت بهتره. نوشته بود کیفیت بالاتری داره. 

منم اعتقاد دارم بهتره چون هم فرصت بیشتری برا لانه گزینش داره هم محیط رحم بهتر از انکوباتره... 

عزیزم صفحه اول رو یه نگاه بنداز از قدیمیا بودن شاید اونجا وارد کردم....  مامی مرسان فکر کنم بو ...

ممنون 

ولی فکر کنم تو سالی که گذشت این مورد رو دیده بودم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی