2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

سلام دوستان گلم. من تازه اومدم تو جمعتون. از بعد ماه رمضان قراره به امید خدا میکرو کنیم. شوهرم مشکل مورفولوژی داره که 1% ه فقط 😳 خدا میدونه چقدر نگرانم. گفتم بیام تو این گروه بلکه باهاتون حرف بزنم و روحیه م بهتر شه. شانس موفقیت با مورفوی 1 هست؟ 

ضمنا در مورد آزمایش شکست دی ان آ هم سوال دارم. تو برگه آزمایش همسرم یه مورد هست به نام SDI که حدس میزنم همین آزمایش شکست دی ان آ باشه. کسی ازش سر در میاره؟ جلوش رنج نرمال رو نوشته زیر ده. همونه آیا؟

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱

سلام خانوما

اونایی که مورفولوژی شوهرشون صفر بوده بیایین لطفا

مورفو رو با طب سنتی یا دارو شیمیایی بالا بردین کدومش؟

DFi 40درست شدنیه؟یا فقط با میکرو جواب میگیریم؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم. من تازه اومدم تو جمعتون. از بعد ماه رمضان قراره به امید خدا میکرو کنیم. شوهرم مشکل ...

میخوایین کجا میکرو کنین؟چقد میشه هزینش؟

میخوایین کجا میکرو کنین؟چقد میشه هزینش؟

من ایران نیستم عزیزم. یه مرکز ناباروری پیدا کردیم اینجا که نصف هزینه شو بیمه میده و خودمون باید حدود 800 یورو بدیم. غیر از اون 700 تا هم هزینه فریز. نگرانم چون فقط سه دوره میکرو رو بیمه تقبل میکنه اگه بیشتر شه باید فکر کنم تمامشو خودمون بدیم که خیلی زیاده.

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
سلام ثمين جون ، مبارك باشه عزيزم ، ان شا الله كه اين بار همه چيز برات خوب پيش بره و انتظارت تمام بشه ...

فدات خواهری خدا دردونه هاتو برات نگهداره 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی و آنای عزیزم آنا جون من دیروز ساعت ۱۱صبح شونزدهمین انتقالمو انجام دادم .قرار بود برام ...

ثمین جان مبارک باشه عزیزم ان شاءالله اینبار خدا نتیجه صبر پشتکارت رو بهت میده عزیزم😍😘😘

خدا جونم شکرت...
چرا بعدش؟ شاید چون او پی سی او بودی زدن که تخمکا زیاد نشن..... من از روز 6 پرئودی داشتم تا دیروز

آره پی سی او بودم و درد شدید چه قبل عمل چه بعدش داشتم، بعد از تموم شدن آمپولا خیییلی بهتر شدم

سلام ثمين جون ، مبارك باشه عزيزم ، ان شا الله كه اين بار همه چيز برات خوب پيش بره و انتظارت تمام بشه ...

شما نمیدونی این جنین کامپکت چیه برا من انتقال دادن؟بده یاخوب

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان مبارک باشه عزیزم ان شاءالله اینبار خدا نتیجه صبر پشتکارت رو بهت میده عزیزم😍😘😘

ممنونم خواهری انشالله خدا دل هممون رو شاد کنه

من ایران نیستم عزیزم. یه مرکز ناباروری پیدا کردیم اینجا که نصف هزینه شو بیمه میده و خودمون باید حدود ...

توکل برخدا

ایشالله که نتیجه بگیری

عزیزم سلوم💙 گفتم جواب سوالاتو بدم🙈 آنا جون ببخشید... گلم منم دقیقا مث تو به پهلوی راست راحتر بود ...

سلام مامان لوبیای قشنگمون.خوبی؟مرسی که جواب سوالامو دادی عزیزم.دقیقا منم همینطورم...یعنی یه تخت دو نفره رو در اختیار من گذاشتن هرطرفم بالشته😂 تازه زیر پامم میذارم محض احتیاط...کلا حصار کشیدم‌دورم

درمورد شیاف خودمم حس میکنم شب بذارم بهتره.من بعد کم کردنش چون ساعتی بود،۲۴ساعتیم خورد به ۸ صبح و مجبور شدم همونجور ادامه ش بدم.ولی الان که شده دوتا و بعد میخوام سیکلو بذارم میتونم شب بذارم

مرسی که جوابمو دادی.اره منم از وقتی اینجا گفتین باید زیر سر یکم بالاتر باشه وقتی میخوام به کمر بخوابم حالت تکیه دادن اونجوری میخوابم...کلا سعی میکنم وقتایی که بیدارم به پهلوی چپ باشم که موقع خوابیدن اگه به پهلوی راست خوابیدم اشکالی نداشته باشه😆مرسی مهربونمممم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم دکتر به من گفته بود به پشت ده دقیقه اما فکر کنم گفته بود زیر سرت بلند باشه بیشتر میتونی بخوابی ...

عزیزم مرسی برای جواب دادنت.من کلا انوکسان ندارما...پس روز بنظر شما بهتره؟در هر صورت من استراحت دارم همیشه.فعلا مجبورم بیشتر مواظب باشم تا وقتی هماتوم هست و جفتمم پایینه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم