2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
فکر کنم جنینیه که یه مرحله بیشتر تقسیم سلولی کرده. 

یعنی از بلاست بالاتره؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزيزم ، اسمش رو شنيدم ولي دقيق نميدونم شايد جنين ٤ روزه باشه .

توی کارت فریزم نوشته بلاست انتقال داده شد ولی اونجا گفتن کامپکت بلاست واسه همین نگرانم کرده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باور کن کاریوتایپتم مشکلی نداره .پی آر پی کردی؟

نه عزیزم ،پی ار پی نکردم ،الان دوباره دارم سیکل جدید شروع میکنم  ۹ تا جنینا تمون شدن ،بنظر من دکترامون شرایط رحم نمیتونن درس تشخیص بدن ،جنینا رو قبیله ای انتقال میدن آمار مثبتشون بالا بره اخرش با چند تا حنین نابود میشن یا مثبت ،کاش هر بار یکی یا نهایت دوتا انتقال بدن 

توی کارت فریزم نوشته بلاست انتقال داده شد ولی اونجا گفتن کامپکت بلاست واسه همین نگرانم کرده

بيخود خودت رو نگران نكن عزيزم ، ان شا الله كه خيره ، فقط مثبت فكر كن خانمي البته ميدونم كه هميشه هم همينطور با پشتكار و مثبت بودي عزيز دلم .

نه عزیزم ،پی ار پی نکردم ،الان دوباره دارم سیکل جدید شروع میکنم  ۹ تا جنینا تمون شدن ،بنظر من د ...

برا من هربار دوتا انتقال میدن .من میگم حالا کاشکی شش تا رو باهم انتقال میدادن لااقل یکیش میگرفت

آخ نه الان نگاه کردم بلاست سطح 6 ه. این پایین تره. ببخشید اشتباه گفتم

اوکی مرسی 

ممنونم خواهری انشالله خدا دل هممون رو شاد کنه

جنین پر سلولی رو کامپکت میگن قبل بلاست

اما کامپکت بلاست نمیدونم چه جورِ و چیه دیگه

شایدم در حال بلاست بوده تو مسیر انتقال واسه خودش پوسته رو میکنه و سبک میره جلو

حتما خیره انشالله ... تو فقط مثبت فکر کن کاری به نوعش نداشته باش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بلاست  تقسیم سلولیش جلوتر از کامپکت هستش، کامپکت تقسیم سلولیش به اندازه  ۴ روز پیشرفت داشته  

هر دوتا جنینات عالین اصلا به کیفیتشون شک نکن ،خیلیا با جنین یک روزه یا دو روزه باردار شدن 

هانا جون چندوقته زیاد سرنمیزنه هرازگاهی هست مامان اینده با کاربری مرجان و لوبیاش هست..زیاد پست میذا ...

ای جان مامان آینده تغیر کاربری داده مامان مرجان و لوبیاش من نمیدونستم خدا لوبیا حون حفظش کنه

عزیزم الان سرچ کردم نوشته اتفاقا انگار انتقال کامپکت بهتره. نوشته بود کیفیت بالاتری داره. 

They tried to bury us, but they didn't know we were seeds.. 🌱
جنین پر سلولی رو کامپکت میگن قبل بلاست اما کامپکت بلاست نمیدونم چه جورِ و چیه دیگه شایدم در حال بل ...

دو تا بود ممکنه منظرورش این بوده یکی کامپکته یکی بلاست؟