2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
🙁🙁🙁من پانکچرم انشاله به امید خدا دوشنبست.....برام دعا کن دست پر برگردم خونه...7 تا فولی داشتم.... ...

عزیزم انشالله بهترینا منتظرته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات خواهری انشالله همه چیز عالی برات پیش بره و این انتظار به خوشی تموم بشه

سلام ثمین نمیدونم منو یادت هست یا نه ولی اسم کاربیم mcمریم بود شوهرم ناباروری داشت گفتم از بیمارستان برگشت عمل نکرد بعد دوباره نظرش عوض شد گفت دارو مصرف مبکنم

امروز رفتم ازمایشو گرفتم بازم پیش رفت انچنانی نکرد تصمیم‌قطعی گرفتم برم یزد مرکز تولید مثل ای وی اف کنم بنظرت اگه بریم همون ماه دکتر قبول میکنه سیکلشو شروع کنه

خدایا به خداوندی خودت و بزرگیت دل همه منتظرا در همه حال و اوضاع رو شاد کن                                     الهی آمین یا رب العالمین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا حالا کسی مشکل منو داشته؟ آخه وقتی کیفیت جنین عالیه چرا جنینها نمیگیره؟ امکان داره جنین گرید ۱ باش ...

عزیزم منم دفعه اولم کیفیت جنین عالی بود.طوریکه دکتر بااطمینان میگفت مثبتی ولی نگرفت..دیگه دلیلشو نمیدونم .شانس هربار 30تا40درصده دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام ثمین نمیدونم منو یادت هست یا نه ولی اسم کاربیم mcمریم بود شوهرم ناباروری داشت گفتم از بیمارستان ...

آره عزیزمیادمه والا یزد روالش اینه از اول ازتون ازمایشات کلی رو میگیرن اگر همه چی اوکی بود سیکل رو از ماته بعد شروع میکنه الهی موفق بشی هیچکس اندازه من نمیدونه انتظار چقدر درد داره و البته ای وی اف چقدر روح آدمو میخراشه و درد میاره 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم منم دفعه اولم کیفیت جنین عالی بود.طوریکه دکتر بااطمینان میگفت مثبتی ولی نگرفت..دیگه دلیلشو نمی ...

دفعه پیش برا من بلاستم انتقال دادن با کیفیت آ پلاس ولی نگرفت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی و آنای عزیزم آنا جون من دیروز ساعت ۱۱صبح شونزدهمین انتقالمو انجام دادم .قرار بود برام ...

ثمین جون انتقالت مبارک باشه انشالله خبر خوش بارداریتو اینجا اعلام کنی 🤲🤲🤲

ثمین جون انتقالت مبارک باشه انشالله خبر خوش بارداریتو اینجا اعلام کنی 🤲🤲🤲

سلام عزیزم انشالله

تا حالا کسی مشکل منو داشته؟ آخه وقتی کیفیت جنین عالیه چرا جنینها نمیگیره؟ امکان داره جنین گرید ۱ باش ...

دوستم ،من کیفیت جنینام خوب بوده اما نشد اخرین انتقالم تنها بهانه دکتر گرفت بعد منفی شدنم بهم گف شاید مشکل کروموزومی دارین،الان کاریوتایپ دادیم جوابش چند روز دیگه آماده میشه ،علم دکترا انقد نیست همه چی رو بفهمن انشاله خدا کمکون کنه

دوستم ،من کیفیت جنینام خوب بوده اما نشد اخرین انتقالم تنها بهانه دکتر گرفت بعد منفی شدنم بهم گف شاید ...

باور کن کاریوتایپتم مشکلی نداره .پی آر پی کردی؟

چرا بعدش؟ شاید چون او پی سی او بودی زدن که تخمکا زیاد نشن..... من از روز 6 پرئودی داشتم تا دیروز

عزیزم روز چند پریودت پانکچر داری؟؟ ذخیره تخمدانت چقدر بود؟؟ الان فولیکول زیاد داری؟؟

من سه شنبه پانکچر دارم

دوستان از هانا جون و مامان آینده چه خبر؟چند روز پستی ندیدم ازشون

هانا جون چندوقته زیاد سرنمیزنه هرازگاهی هست

مامان اینده با کاربری مرجان و لوبیاش هست..زیاد پست میذاره عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
🙁🙁🙁من پانکچرم انشاله به امید خدا دوشنبست.....برام دعا کن دست پر برگردم خونه...7 تا فولی داشتم.... ...

عزیزم انشالله که جنین های تپل و مپل برات درست بشه 

کدوم مرکز هستی؟؟

هزینه داروهات چقدر شد ؟؟ 

اگه لطف کنی سن و ذخیره تخمدانت رو هم بگی ممنون میشم 

من ۷ تا فولی داشتم از ۱۴ تا ۲۰ میل که انشاالله تا روز پانکچر همشون رسیده بشن

آره عزیزمیادمه والا یزد روالش اینه از اول ازتون ازمایشات کلی رو میگیرن اگر همه چی اوکی بود سیکل رو ا ...

اره واقعا خدا روحیه هیچکسی خورد نکنه ان شاءالله همه جواب بگیرن

خدایا به خداوندی خودت و بزرگیت دل همه منتظرا در همه حال و اوضاع رو شاد کن                                     الهی آمین یا رب العالمین  
سلام به همگی و آنای عزیزم آنا جون من دیروز ساعت ۱۱صبح شونزدهمین انتقالمو انجام دادم .قرار بود برام ...

سلام ثمين جون ، مبارك باشه عزيزم ، ان شا الله كه اين بار همه چيز برات خوب پيش بره و انتظارت تمام بشه خواهري .