2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
به نظرم اینکارو نکن چون میبینی بالا پایین میشه....  

واقعا؟!من امشب هم یکی گذاشتم(صبح هم ساعت ۸ گذاشته بودم یه دونه ۱۰۰)😥میدونی اینجوری فکرکردم که با اینکار یهویی شوک‌وارد نمیشه و تا سیکلو به دستم برسه حداقل روزی ۲۰۰ گذاشتم!دوتا ۱۰۰

وای انا جون سرخود اینکارو کردم...چیزی نشه حالا!

گفتم وقتی یهو کنار گذاشتنش و عوض کردنش با سیکلو مشکلی ایجاد نمیکنه پس یه دونه زیادتر شدنشم نمیتونه اونقدا خطرناک باشه!چون من تا دوهفته پیش روزی دوتا میذاشتم...انا جون ضرر داره از فردا همون یکیو بذارم؟کار دست خودم ندم😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فردا برات میفرستم آخه الان دسترسی ندارم بهش، نمیدونم خیلی ناراحتم اگه همچی خوب بوده پس این آزم ...

نگران نباش توروخدا.بارداری الان جز استرس چیزی نیست.تهش هم همه چی عالیه ها.فقط میخوان این ۹ ماهو کوفتمون کنن لامصبا

فردا بفرست انا جون هم‌میتونه راهنماییت کنه ولی اگه دکترت گفته خوبه بدون واسه محکم کاری و تکمیل شدن ازمایشته

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم پانکچر که کمتر از یه ساعتم شاید باشه من که معمولا بیهوشی و به هوش اومدنم یا به قول تو خوابیدن ...

مشاور بهم می گفت چرا تواین سالها نیومدی دنبال درمانت  گفتم از ترس اسم آی وی اف باورش نمی شد بخدا 😔😓 ولی قسمت بودبیام اینجا و منم انرژی ودل گرمی بگیرم از شما دوستای گلم انشالله برای منم همین قدر که شماها میگین راحت باشه و نتیجه بگیرم دیگه تموم بشه این روزای سختم 😄😍

راستی چه آزمایشی وهفته چندم گفته انجام بدی؟  

برای من کووادمارکر نوشته.دو هفته ی دیگه.تقریبا ۱۵ هفته و خورده ای....شایدم ۱۶

انقد اون شب اعصابم خورد بود ازش سن بارداریمو هم نپرسیدم

برای من کووادمارکر نوشته.دو هفته ی دیگه.تقریبا ۱۵ هفته و خورده ای....شایدم ۱۶ انقد اون شب اعصابم خو ...

وای خدا کی این استرسا تموم ميشع، خدا کنه بچه هامون بسلامت بدنیا بیان والا من که از بس سرچ کردم و مطلب های مختلف خوندم گیج شدم خدا خودش مواظب فرشته های کوچولوش باشه🙏🙏

نگران نباش توروخدا.بارداری الان جز استرس چیزی نیست.تهش هم همه چی عالیه ها.فقط میخوان این ۹ ماهو کوفت ...

باشه عزیزم حتما میفرستم برات تو هم نگران نباش، خدا انشاالله کمکمون میکنه همینجور که تا الان کمک کرده

وای خدا کی این استرسا تموم ميشع، خدا کنه بچه هامون بسلامت بدنیا بیان والا من که از بس سرچ کردم و مطل ...

الهی آمین.والا بچه های ما نابغه ن.دکترای الان دکتر نیستن😏

برای من کووادمارکر نوشته.دو هفته ی دیگه.تقریبا ۱۵ هفته و خورده ای....شایدم ۱۶ انقد اون شب اعصابم خو ...

خاکستری جون من از این آزهایی که شما میگی سردرنمیارم عزیزم ولی متوجه شدم انگاری الکی نگرانی😄فقد برای آرامش خودتو سلامت نی نی تودلت ۵ تا صلوات می فرستم عزیزم انشالله همه چی مرتبه نگران نباش 

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😁

به نظرم اینکارو نکن چون میبینی بالا پایین میشه.... 

آنا جان بیزحمت اسم منو بزارین

تقریبا ۳هفته دیگه انتقالم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
خاکستری جون من از این آزهایی که شما میگی سردرنمیارم عزیزم ولی متوجه شدم انگاری الکی نگرانی😄فقد برای ...

مرسی دورت بگردم.اره دقیقا الکی نگرانم.شک ندارم نی نی سالمه ها.ولی نمیدونم چه بیماریه که پیله میکنی و قول میدی همه چیو به کام خودت و دیگران زهرمار کنی (که من بهش دچارم)😑مرسی که صلوات فرستادی برای فندقم😍فدای تو مهربونم.مرسی که انقد خوبی.ان شاالله جوااب خوبیاتو با مامان شدنت میگیری به زودی

مرسی دورت بگردم.اره دقیقا الکی نگرانم.شک ندارم نی نی سالمه ها.ولی نمیدونم چه بیماریه که پیله میکنی و ...

حق داری ماها که به این سختی مامان میشیم الکی به هرچیزه کوچیکی حساس میشیم شک نکن که همه تو این مرحله همینیم یه چیزه طبیعیه 😁ولی به آرامش نی نی فک کن انقد اذیتش نکن بزار استراحت کنه بچمون😄😍 

فداتشم عزیزدلم مرسی از دعای قشنگت ذوق مرگ شدم انشالله خدا از زبونت بشنوه 🙈انشالله قسمت و روزیه همه ی مامانای متتظراین گروه یکی یه جفت نی نی های کپل مپل 😍🙇

عزیزم عشق باشه هیچکدوم بار رو دوش دیگری نیست.....  عزیزم 120 سال سالم و سلامت کنار هم شاد و خو ...

اره عزیزم من خودم و براش میکشم.

ولی تحمل ناراحتیش رو ندارم

که فک میکنم بخاطر منه 

عذاب وجدان دارم 

همینش بده