واقعا ممنونتم عزیزم...درسته تموم حرفات.خدا ازشون نگذره که وقتی انقد درصد خطای دستگاهاشون زیاده بازم همه رو مجبور میکنن که این تستا رو بدن و استرس بیفته به جونشون
من وقتی بابام جواب ازمایشمو گرفت اورد خونه سریع گرفتم ازش تا نگاه کردم دیدم همه رو زده low risk یه نفس راحت کشیدم....خیالم راحت راحت بود که همه چی خوبه...اصلا نمیدونستم بقیه عددا اهمیتی داره.چون سونوی ان تی هم خوب بود.تنها نگرانیم جفت پایینم و رفع هماتومم بود!
که وقتی برگه رو دادم دست دکترم گفت خب خداروشکر ازمایشتم خوبه و ریسک سندروم کلا رد شده برات.بعد گفت یکم عدد pappت بالاست.منم فکرکردم بی اهمیته.گفتم خب چیز بدیه؟گفت نباید بالا باشه!بعد شروع کرد نوشتن ازمایش کووادمارکر.یهو ته دلم خالی شد.گفت این ازمایشو بده که خیالت راحت شه.بعد چندبار هم تاکید کرد که ریسک سندروم برات کاملا رد شده!ولی انگار من تو یه دنیای دیگه بودم!داغون شدم تو اون چند دقیقه.سریع تا از مطب اومدم بیرون سرچ کردم توی نت که چیزی دستگیرم نشد.و کم کم همه شک کردن که من حالم یه جوریه
بخدا تو اتاقم بودم همینجوری اشکم میریخت الکی
اصلا دیگه مشکل هماتوم و جفت پایین یادم رفته بود کلا
توروخدا با دل مهربونت برام دعا کن مشکلی نباشه...خدا خودش به همه ی باردارا کمک کنه.اره واقعا تاثیر منفی میذاره این حرفای دکترا
خدا خودش کمکمون کنه با این شرایط!