2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزم اینو که دیگه مرکزت میتونه جواب بده مربوط به سیکل میشه ، آخه این چه مسخره بازیِ که دکترها دارن ...

منم موافقم.... 

اگه قراره بعد + شدن متعهد نباشن که نمیشه روشون حساب کرد..... 

خوب کار اصلی بعد + شدنه..... 

به نظرم باید محکم حرفشو بزنه و بگه اگه اینطور باشه که بعد + شدن بیمارو ول میکنین خوب بگین از اول نیاییم این مرکز.... 

این یه امتیاز منفی برا مرکزه.... 

تا وقتی اعتراض نکنن خوب تغییری ایجاد نمیشه... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا به هممون رحم کنه. درکت میکنم عزیزم. گاهی به خدا میگم دلت برای ما بسوزه  یه رحمی کن از دست ا ...

وای پریچهر روزای دیفریلین خیلی وحشتناک بود، یادته؟ خداروشکر گذشت، خدا رحم کنه

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جان سوالی دارم من یه سال پیش لاپاراسکوپی برای  از لوله هام شدم چون تشخیص داده بودن که مایع ...

عزیزم والا اگه کارشون درست بوده فکر نکنم نیاز باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت برم عزیزم،انشاالله خودتم خیلی زود فندقتو در آغوش بگیری صحیح و سلامت ولی جالبه بدونی وقتی برگ ...

واقعا ممنونتم عزیزم...درسته تموم حرفات.خدا ازشون نگذره که وقتی انقد درصد خطای دستگاهاشون زیاده بازم همه رو مجبور میکنن که این تستا رو بدن و استرس بیفته به جونشون

من وقتی بابام جواب ازمایشمو گرفت اورد خونه سریع گرفتم ازش تا نگاه کردم دیدم همه رو زده low risk یه نفس راحت کشیدم....خیالم راحت راحت بود که همه چی خوبه...اصلا نمیدونستم بقیه عددا اهمیتی داره.چون سونوی ان تی هم خوب بود.تنها نگرانیم جفت پایینم و رفع هماتومم بود!

که وقتی برگه رو دادم دست دکترم گفت خب خداروشکر ازمایشتم خوبه و ریسک سندروم کلا رد شده برات.بعد گفت یکم عدد‌ pappت بالاست.منم فکرکردم بی اهمیته.گفتم خب چیز بدیه؟گفت نباید بالا باشه!بعد شروع کرد نوشتن ازمایش کووادمارکر‌.یهو ته دلم خالی شد.گفت این ازمایشو بده که خیالت راحت شه.بعد چندبار هم تاکید کرد که ریسک سندروم برات کاملا رد شده!ولی انگار من تو یه دنیای دیگه بودم!داغون شدم تو اون چند دقیقه.سریع تا از مطب اومدم بیرون سرچ کردم توی نت که چیزی دستگیرم نشد.و کم کم همه شک کردن که من حالم یه جوریه

بخدا تو اتاقم بودم همینجوری اشکم میریخت الکی

اصلا دیگه مشکل هماتوم و جفت پایین یادم رفته بود کلا

توروخدا با دل مهربونت برام دعا کن مشکلی نباشه...خدا خودش به همه ی باردارا کمک کنه.اره واقعا تاثیر منفی میذاره این حرفای دکترا

خدا خودش کمکمون کنه با این شرایط!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
وای پریچهر روزای دیفریلین خیلی وحشتناک بود، یادته؟ خداروشکر گذشت، خدا رحم کنه

اره .. اما تموم پروسه درمان به یه طرف این روزای انتقال یه طرف دیگه. کاش میشد زودتر فهمید گرفته یانه. روز انتقال یه ماما گفت اگه بخواد بگیره همون یه ربع اول گرفته. بخدا گیج شدم. منم که تا ۱ ساعت بیهوش بودم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
دوست جونیایی که این مراحلو گذروندین کمکم می کنیدلطفا، من الان زنگ زدم مشاور کلینیک بهم گفت برای پانک ...

عزیزم پانکچر که کمتر از یه ساعتم شاید باشه من که معمولا بیهوشی و به هوش اومدنم یا به قول تو خوابیدن و بیدار شدنم کلا 20 دقیقه بود.... 

نگران نباش راحت‌تر از اونیه که فکرشو میکنی.... 

بیدار که میشی نهایت دردت در حد پریودی که شاید قبل بیدار شدن شیافم گذاشته باشن اصلا دردم نداشته باشی.... 

کلا درست برات توضیح دادن.... 

واقعا ممنونتم عزیزم...درسته تموم حرفات.خدا ازشون نگذره که وقتی انقد درصد خطای دستگاهاشون زیاده بازم ...

فدای دلت عزیزم،خیلی خیلی دعاگوت هستم و دعاگوی همه دوستای ندیده عزیزم،ختم سوره یس خیلی تو آرامش موثره، انشاالله خدا نینیتو سالم نگه داره و بذاره تو بغلت 😘😘😘

عزیزم کلی تایپ کردم برات یهو پرید🤣 علائم که نداشتم جز اینکه بعد پانکچر تنها کسی بودم توی اون اتاق ...

ممنون عزیزم که با حوصله جواب دادین، ان شاالله نینیتون را به سلامتی بغل بگیرید😍

واقعا ممنونتم عزیزم...درسته تموم حرفات.خدا ازشون نگذره که وقتی انقد درصد خطای دستگاهاشون زیاده بازم ...

سلام عزیزم خوبی منم دکتر آزمایش هامو دید گفته خوبه برای 16 هفته آزمایش fetoproten, mom نوشته نمیدونم چیه شما اینا رو نگفت انجام بدین

منم موافقم....  اگه قراره بعد + شدن متعهد نباشن که نمیشه روشون حساب کرد.....  خوب کار اص ...

عزیزم تلفنی‌جواب میدن ولی وصلت میکنن به یه دکتر زنان توی همون مرکز

به دکترای ای وی اف وصل نمیکنن و دسترسی بهشون کلا سخته...شاید با پارتی بازی بشه!نمیدونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم میدونم تست چه مدلیه منظورم جزئیات دقیقشه.....  میدونم اسپرمهای موجود در مایع موکوس گرفته ...

آها مرسی عزیزم ببخش من فک کردم گفتی این آز چیه که توضیح دادم 😁🙈

سلام عزیزم خوبی منم دکتر آزمایش هامو دید گفته خوبه برای 16 هفته آزمایش fetoproten, mom نوشته نمیدونم ...

سلام فداتشم.خداروشکر که ازمایشهات خوبه.اگه پیشته میشه نگاه کنی ببینی عدد papp.واست چند زده؟این ازمایشی که برات نوشته نشنیدم تا حالا.اطلاعی ندارم درباش گلم

فدای دلت عزیزم،خیلی خیلی دعاگوت هستم و دعاگوی همه دوستای ندیده عزیزم،ختم سوره یس خیلی تو آرامش موثره ...

مرسی مهربونترینم.باید شروع کنم به همین کارا تا دلم اروم بگیره

توکل به خود خدا❤ بابت همه حرفات ممنونم

آره واقعا سخته.....  راستی دوستان توروخدا از الان مطلب برا این بخونین و یاد بگیرین چطوری بچه ه ...

وای یکی از کابوسهای من اینه.ترسناکترین اتفاقی که میتونه بیفته

همش میترسم بچم شیر یا قطره بپره تو گلوش...چشم سعی میکنیم اطلاعاتمونو ببریم بالا.مرسی عزیزم.خداروشکر که دخترتون چیزیش نشد.ان شاالله خدا جفت فرشته هاتونو براتون حفظ کنه❤

سلام فداتشم.خداروشکر که ازمایشهات خوبه.اگه پیشته میشه نگاه کنی ببینی عدد papp.واست چند زده؟این ازمای ...

عزیزم فردا برات میفرستم آخه الان دسترسی ندارم بهش، نمیدونم خیلی ناراحتم اگه همچی خوب بوده پس این آزمایش برای چيه 😭