2777
2789

عصبی ،ریزش مو ،حافظه ضعیف در حدی که موقع حرف زدن نمیدونم چی میخاستم بگم.افسرده ام و ناامید.گاهی سرخوشذو شکر گذار.

اندامم متوسط نه زیاد لاغر نه چاق.پوست سفید .

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

درخواست بده ..تلگرام گروهی م ..از روی زبان مزاج اصلیت و میگن و مریضی اینا روهم م حدس میزنن میگن چی بخوری  ..اینجا لینک قبول نمیکنه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بلغمی اگه چیزای ترش نمیتونی بخوری بی حالی کم حوصله ای با صدای زیاد بلند اعصابت زود بهم بریزه

آره ،حال و حوصلم در حد صفره.صدامو بالا میبرم و همش داد میزنم.کنترل کردن خودم برام سخت ترین کار دنیاس .همه رو با رفتارم دشمن خودم کردم.زودم پشیمون میشم.

چی بخورم براش

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

درخواست بده ..تلگرام گروهی م ..از روی زبان مزاج اصلیت و میگن و مریضی اینا روهم م حدس میزنن میگن چی ب ...

عزیزم من واقعا نمیدونم ،اگه بیام تو تلگرام شمارم میفته؟شناسایی میشم؟

آره ،حال و حوصلم در حد صفره.صدامو بالا میبرم و همش داد میزنم.کنترل کردن خودم برام سخت ترین کار دنیاس ...

مسخره نکن واقعا میگم  ولی شلغم بهترین گزینه برای غلبه بلغم هس

عزیزم من واقعا نمیدونم ،اگه بیام تو تلگرام شمارم میفته؟شناسایی میشم؟

خوب مگه چی میشه ..یعنی کلا تلگرام نداری؟ ..بعدشم توی تلگرام تا طرف شمارت و نداشته باشه تو مخاطبینش.. که شمارت نمیفته فقط اسمی که انتخاب کردی واسه پروفایلت میفته 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
مسخره نکن واقعا میگم ولی شلغم بهترین گزینه برای غلبه بلغم هس

نه واقعا هم دوس دارم شلغم رو.اشتهامم معمولیه ولی مدام میگن لاغر شدم

خوب مگه چی میشه ..یعنی کلا تلگرام نداری؟ ..بعدشم توی تلگرام تا طرف شمارت و نداشته باشه تو مخاطبینش.. ...

از شوهرم میپرسم ببینم احازه میده نصب کنم یا نه ،آخه خوشش نمیاد .اجازه داد همینجا پیام میدم یا درخواست دوستی میدم بهت عزیزم 😊

نه واقعا هم دوس دارم شلغم رو.اشتهامم معمولیه ولی مدام میگن لاغر شدم

معمولا افزایش و کاهش وزن در افراد با مزاح بلغم زیاده یا چاق میشن یا لاغر اونم در فواصل زمانی کوتاه احتمال مبتلا به تیروئید تو افراد بیشتر از افراد دیگس همیشه هم خلط پشت گلو دارن صداشون هم بمه آبریزش بینی و عطسه زیاد دارن

از شوهرم میپرسم ببینم احازه میده نصب کنم یا نه ،آخه خوشش نمیاد .اجازه داد همینجا پیام میدم یا درخواس ...

اگه شوهرت تلگرام داره بگو سرچ کنه گروه طب سنتی (ابن سینا)گروهه خیلی خوبیه ..تو هر زمینه ای راهنمایی میکنن ..به هر حال من  درخدمتم