2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
انشالله که همه چی عالی پیش بره برات عزیزم چقدم سخت این بی علت 😣خدا خودش کمکمون کنه الهی 

ان شاالله عزیزم .برای تو هم همچنین. کی شروع میکنی؟امیدوار باش .خداوند رحیمه 

خدای مهربونم شکرررررت .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رها جووون انشاءالله خیلی زود این حسای قشنگ قسمت خودت😙

فدات عشقمم😍😘😘😘 ان شاالله با دعای شما مامان خوشگل

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مرسی مهربون....ان شاء الله بهترین ها براتون رقم بخوره  ❤❤❤👼👼👶👶🤰

فدات عزیزدلم ممنون😍😍😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
پس سیکل بلند اگونیست هست.....  عزیزم سیکلها خوب و بد ندارن هر کدوم مناسب شرایط در نطر گرفته می ...

باشه ممنون عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
مرسی قربونت برم انشالله  من شهریور قراره شروع کنم انشالله اگه خدا بخواد

عزيزم من هم بار اول مثبت شدم ولي خوب توي ٩ هفته قلبش ايستاد ولي خوب دفعه دوم يعني چند ماه بعدش دوباره مثبت شدم و خدا رو شكر الان دخترم نزديك ١٤ ماهش هست و بعد از اون هم خدا بهمون لطف كرد و دوباره طبيعي باردار شدم .

ما هم مشكل خاصي رو برامون تشخيص ندادن البته همسرم واريكوسل داشت ولي بهش گفته بودن اگر بخوام ميكرو كنيم مشكلي نداره ولي خوب عمل كرد و بعد از عمل هم ديگه مشكل خاصي نداشت ولي با ٤ بار آي يو آي هم نتيجه نگرفتيم و ديگه رفتيم سراغ آي وي اف كه خدا رو شكر نتيجه گرفتيم و بعدش هم كه خدا برامون معجزه كرد .

ان شا الله شما و بقيه دوستان هم خيلي زود مامان بشيد .

خداروصدهزارمرتبه شکر عزیزم انشالله صحیح و سلامت فرشته ی نازتو بغل کنی کلی ذوق کردم  (دروغ نگم ک ...

عزیزدلم فداتشم اینجا خیلی از بچه ها دفعه اول نتیجه گرفتن خداروشکر.بعضیا دفعه ی دوم.بعضیا سوم.من همیشه میگفتم بازم خداروشکر راهی جلومون هست.ناامیدمون نکردن‌همین باعث میشد قوی تر باشم تو این مسیر.توام سعی کن جنبه های مثبتشو ببینی.اول از همه فکر و ذهنتو ازاد کن.من میگفتم حتی اگه خدای نکرده منفی بشمم ۲ هفته مامان بودم.فندقام توی دلم بودن.اینجوری نگاه کن به قضیه.وقتی انرژی مثبتتو بفرستی براشون خود به خود همه چی حل میشه😍دلم روشنه که دفعه اول نتیجه میگیری به امید خدا.الان وقت فکرکردن به منفی شدن و بعدش نیست.الان فقط و فقط باید حال دلتو خوب کنی 

دقیقا ما تمام تلاشمونو میکنیم.تا یه حدی دست ماست.پس کم نذاز که بعدا پشیمون نشی.روحیه‌ت باید عالی باشه.اینم یکی از وظایف مادریمونه دیگه.درضمن اگه خودت بیشتر ازمایشا رو انجام دادی و مشکل اصلی فقط یه ذره ضعیف بودن شوهرته احتمال اینکه دفعه اول نتیجه بگیری خیلیه.

من شوهرم انقد ضعیف بود که به دکتر گفتم اقای دکتر اصلا امیدی هست من یه روز مادر شم؟گفت دخترم ای وی اف و میکرو رو گذاشتیم برای امثال شماها که شوهرتون مشکل داره.معلومه که مامان میشی.اگه مشکلی برای جفتون نبود که با اقدام طبیعی مامان میشدی.اینجا اومدی که نتیجه بگیری دیگه!

همین باعث شد کلی انرژی بگیرم

تو هم به دکترت اعتماد کن و روی خودت و ذهنیتت کار کن.تغذیه ی مناسب طبعت بخور،همه چیو رعایت کن که به امیدخدا دفعه ی اول نتیجه بگیری

ان شاالله جشن مامان شدنتو بگیریم اینجا دوستم😍💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
marjan مایع آزاد داخل رحمت دیده شد؟ چه قرصی براتون تجویز شد؟

بله بعداز پانکچرمایع دیده شد رفته بودم واسه انتقال ۳ روز بعداز پاتکچر که نشد وکنسل شد .  اسم قرص ویادم نیس قبل از عید بود اخه 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
منم یه آی یو آی منفی داشتم واقعا دیگه این چه مدلشه که بی علت آخه خدایا !😔 انشالله به امید خدا &nbs ...

ممنون عزیزم....خدا از زبونت بشنوه...

انشاله خدا دل همه ی بچه های منتظر اینجا رو بزودی زود شاد کنه.......

واقعا سخته.......این روزا همش میگم خدا بداد دوستایی که چند بار پانکچر شدن برسه.....واقعا دارو گرفتن معضل بزرگیه ....فکر میکنم بدن هنگ میکنه ..عوارضش خیلیه😪...تا الان سالی یبارم تزریق نداشتم اما الان به کجا رسیدم 😭😭😭😭

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام من چهار روزه انتقال داشتم تکرر ادرار دارم برای انتقال قبلیم هم که ناموفق بود خیلی تکرر ادرار داشتم البته سری قبل سینه هام خیلی درد میکرد و حالت تهوع داشتم اما الان غیر از تکرر ادرار هیچ حسی ندارم شما چند روزه جواب گرفتید؟

سلام من چهار روزه انتقال داشتم تکرر ادرار دارم برای انتقال قبلیم هم که ناموفق بود خیلی تکرر ادرار دا ...

خیلی زوده بزار به موقع آز بده....اصلا پی علامت نباش....انشاله اینبار مامانی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،