2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684502 پست
منو ول کنن از محیا بدترم تو سوال عجیب غریب پرسیدن🤣ولی آبروداری میکنم😂

هردوتون عزیییییزین. اینجا اومدین که راحت حرفاتونو بزنین و اروم شین پس راحت باشین. بوس بوووووس

سلام آنا جوتم من روز ششم انتقالم نمیدونم چرا  یکم که راه رفتم  کمرم درد گرفت برا چی م ...

میتونه از عوارض داروها باشه.... 

از یه بند خوابیدن باشه..... 

از نشونه های لانه گزینی باشه..... 

خلاصه هر چیه انشالله پشتش خیر و خوشی هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی عزیزم آمپول های شما هم زیاد بود ؟برای من فقط یکیش ۲۴ تاست 

عزیزم من چون ذخیرم پایین بود البته منظور از پایین حدودای یک بله دز داروهام زیاد بودن..... 

بار آخر روزی 5 تا مریونال و 2 تا فوستیمون داشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم که با حوصله جواب میدی     میشه دوستیمو اینجا قبول کنی    

الان پستارو بخونم چشم حتما.... 

حالا خداروشکر شما اواخر میگفتی من از اوایل دارم میگم خواهر

انشالله به سلامتی بغلش میکنی عزیرم..... 

سلامممممم دوست گلم پیامت رو تازه دیدم خوبی ؟خوشحال شدم دیدمت اومدی 😍😘دلتنگت بودم 🌸 نمیدونم چی بگ ...

عزیزم ما همه این تلخی هارو تجربه داریم. خیلی سخته خیلی درکت میکنم یادم میاد روزایی که من خودمو قوی نشون میدادم ولی مامانمو شوهرم گریه میکردن. واقعا دردناکه. ولی ناامید نباش بالاخره نوبت توهم میرسه عزیزدلم

محیا جون راحت باش سوالات بپرس....  من برا خودت میگم که بعصی سوالا وقتش نیست اما اگه فرقی به حا ...

اناجونم اتفاقا روشتو حس دوس دارم مرسي كه ب فكرمي منم دعاگوت هستم عزيزم خدا قبول كنه اگه،، ن والا يه چيزي بود اگه نميگفتم يادم ميرفت ميموند تو دلم😁 شرمنده

اناجون كووووچكترين ترشح لوسيوني ندارم با اينهمه هورمون، جالبه حتي داروهاي هورموني هم علايمي ايجاد نكرده😐روز هفتم خير سرم روز ١٢ آز دارم

...
من هم سر دخترم كه جفتم خلفي بود حركاتش رو خيلي زود حس كردم از هفته ١٦ ديگه كاملا حس ميكردم ولي اين ب ...

عزیزم خدا هردوتا بچه هاتو برات حفظشون کنه زیر سایه پدر مادر و نور قران باشن همیشه

اناجونم اتفاقا روشتو حس دوس دارم مرسي كه ب فكرمي منم دعاگوت هستم عزيزم خدا قبول كنه اگه،، ن والا يه ...

محیا من الان.9 هفتمه و هنوز ترشح خاصی ندارم اصلا...چ برسه روز 7انتقال...سینه هامم سایزش همونه فقط ی کوچولو دردناکه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اناجونم اتفاقا روشتو حس دوس دارم مرسي كه ب فكرمي منم دعاگوت هستم عزيزم خدا قبول كنه اگه،، ن والا يه ...

خوب انقدر زدی تو سر داروها اعتماد به نفسشونو ازشون گرفتی..... 

دیفیرلین بدبخت عمرا دیگه وارد بدنت بشه..... 

بقیه داروهام دارن خودشونو میزنن کوچه علی چپ که دمار از روزگارشون در نیاری خوب..... 

سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه و روزای خوبی پیش رو داشته باشید درصد دوقلو شدن در ای وی اف چقدر هست؟ میخوام به دکترم بگم  دوقلو بشه میتونم بگم یا زورشون میاد بهشون نظر بدی چون شوهرم 43 ساله هس باتوجه به شرایط سنی و اینکه  خوب من حامله نمیشم طبیعی  خدا بخواد دوقلو بشه بهتر هس به خاطر شرایطم

...... 
میتونه از عوارض داروها باشه....  از یه بند خوابیدن باشه.....  از نشونه های لانه گزینی با ...

مرسی مهربون

آقا یه سوال دیگه

ببخشید انقدر اذیتت میکنم

میگم

آش اوردن من چندتا قاشق خوردم مامانم گفت نخور توش پونه است

بعد نت خوندم برا زن باردار ضرر داره😔

عجب سخته این پروسه کاش زود بگذره

سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه و روزای خوبی پیش رو داشته باشید درصد دوقلو شدن در ای وی اف ...

عزیز دلم معمولا تو سیکل انتقال جنین عای سه روزه رو دو تا سه تا انتقال میدن

گرفتن یک یا دوتاش بستگی به رحم داره

اتشالله که جواب میگیرین.

جنین بلاست رو جون درصد جوابدهی بیشتر هست رو معمولا یک بیشتر انتقال نمیدن بستگی به دکترتون داره

یاهاش صحبت کنید

عزیز دلم معمولا تو سیکل انتقال جنین عای سه روزه رو دو تا سه تا انتقال میدن گرفتن یک یا دوتاش بستگی ...

مرسی عزیزم فدات بهش میگم شرایطم ببینم چی میگه خدا کمک هممون کنه

...... 
مرسی مهربون آقا یه سوال دیگه ببخشید انقدر اذیتت میکنم میگم آش اوردن من چندتا قاشق خوردم مامان ...

خوردن هر چیزی در حد کم هیچ اشکالی نداره به دلت بد راه نده عزیزم. نذری هم بوده هیچی نمیشه. نگران نباش نی نی رو هم نترسون افرین