2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
دوست جونیا اینجا کسی بوده که بار اول آی و اف جواب بگیره ؟ من می خوام وارد سیکل بشم حالا جدای از ترس ...

به منم گفت بدون علت منم قراره وارد سیکل شم (میکرو)

خدای مهربونم شکرررررت .
از هفده پریدی که میشه بیست وسوم...چرا این سیکلو درنظر گرفتن؟؟؟خوبه یابد؟😥

پس سیکل بلند اگونیست هست..... 

عزیزم سیکلها خوب و بد ندارن هر کدوم مناسب شرایط در نطر گرفته میشه..... 

به دکترت اعتماد کن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چ لحاظی پر خطر هست ی خانمی میگفت 13 ساله این دکتر اون دکتر رفتم کل زندگیم خرج کردم نشد حالا زیر ن ...

عزیزم بارداری‌های مام مثل بارداری‌های طبیعی هست نهایت همون دو سه ماه اول ریسک بالاتره که تو بارداری طبیعی هم ریسک هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خواهر جان منم پس فردا سونو دارم ایشاله. ......میشه روز 7 پرئودی.....انشاله خدا برا همه خوب بخو ...

عزیز دلم انشالله این روزا  برات با یه چشم بهم زدن و راحت و بی مشکل پیش برن و اخرش هم یه پایان شیرین منتظرتون  باشه. 

آنا جون دکتر بمن گفت نخور.. بعد مثبت شدن ک معدم بهم ریخت گفتمش گفت نه.. رانیتیدین تجویز کرد.

به من اجازه داده بود بخورم..... 

نمیدونم شاید نظرش فرق کرده.... 

دوست جونیا اینجا کسی بوده که بار اول آی و اف جواب بگیره ؟ من می خوام وارد سیکل بشم حالا جدای از ترس ...

عزیزم از این بدتراش با اولین میکرو جواب گرفتن.... 

با انرژی + برو جلو..... 

دوستان یه سوال.. رحم دقیقا وسطه؟ اگه اره که من سمت راست رحمم انگار یهو در حد ثانیه سفت میشه تیر میکش ...

انشالله برا لانه گزینیه..... 

من آناتومیم صفره.... 

دو تا نبودا یه ده تا شد.بعدم خیلی داشت.اخه شنیده بودم یکی دمنوش پونه خورده  بچه اش به دنیا اوم ...

ده قاشقم بخوری موردی نداره..... 

یه بشقابم بخوری موردی نداره..... 

یه دیگآش که نخوردی..... 

به منم گفت بدون علت منم قراره وارد سیکل شم (میکرو)

وای آنقدر از این لفظ بدون علت بدم میاد..... 

خوب راحت بگن ما علتشو پیدا نکردیم چرا میگن بدون علت!!!!! 

عزیزدلم بله خیلیا بار اول نتیجه گرفتن و خداروشکر مثبت شدن.یکیش خود من.عزیزم باید فقط به این فکرکنی ک ...

خداروصدهزارمرتبه شکر عزیزم انشالله صحیح و سلامت فرشته ی نازتو بغل کنی کلی ذوق کردم  (دروغ نگم کلی ام بااین کامنتت برای خودم ذوق کردم پس انشالله میشه که منم دفعه ی اول مثبت بشم اگه خدا بخواد😄🙈) آخه همش فک می کردم اکثرا اولا منفی میشن ولی خداروشکر اینجورام نیس 😍قربونت برم دوست خوبم که کلی انرژی مثبت دادی بهم واقعا هم حرفات کاملا درسته بااین درمان انشالله همه بچهای اینجا داریم یه قدم به مامان شدن نزدیک میشیم دیگه توکل بخدا ما که همه تلاشمونو می کنیم خدا خودش نظر کنه به هممون آمین راستش من تابحال از این دید به قضیه نگاه نکرده بودم همش مثل دیونه ها بعد منفی شو میدیدم😄

عزیزم من  تازه دارم دارو میگیرم...و جز ناباروری بی علتیم....سه بارم ای یو ای شدم.... به نظرم ا ...

منم یه آی یو آی منفی داشتم واقعا دیگه این چه مدلشه که بی علت آخه خدایا !😔

انشالله به امید خدا  شما مثبت میشی و امید منم میشی 😄 برات از ته قلبم ۵ تا صلوات می فرستم عزیزم انشالله همه چی عالی پیش بره و خوشحالم کنی آمین . الهم صل علی محمد وال محمد 🙇