2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
دقیقا منم همیشه تو همه ی مراحل درمانم به همین مساله فک می کنم خیلی بده خیلی فکرای بیخودی😄 ...ولی &n ...

الهی فدات بشم خدا از دهنت بشنوه .😍😍😍😍

شما هم زودی مامان میشی

من اوج استرس رفتم تو اتاق عمل یه ارامشی گرفتم غیر قابل قبول.

حتما شما هم سوره قدر و والعصر و ایت الکرسی رد بخونید 

عزیزم منم خیلی برا دکتر دو دل بودم انقدر فکر کردم اخرم رفتم پیش دکتر خودم که از همه جیزم خبر داشت ...

منم همین تصمیمو گرفتم برم پیش دکتر خودم که بقول شما از همه چیزم خبرداره و کلی پرونده دارم پیشش چون من باایشون یه آی یو آی داشتم وهمینطور عمل لاپاروهیستروی تشخیصی بخاطرهمینم منطقی تره که بخوام دوباره همه چیزو ادامه بدم نه اینکه بخوام بادکترجدیدتازه شروع کنم 

دکترمم هرمزدبیراشرافی هستن تو خیابون هویزه سهروردی شمالی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر،دقیقا منم مشکلم همین تنگ بودن دهانه رحممِ که انقد منو ترسوتده اینو موقع ی آی یو آی فه ...

عزیزم اصلا نگران نباش 

اینم قسمت ما بوده تو این راه باشیم

درسته خیلی سخته

ولی خدا بنده های عزیزش رو آزمایش میکنه

که قدر بچه هامون رو بیشتر بدونیم

تلاشمونو میکنیم دلمون نسوزع.خدا هم جوابمون رو میده

برای خدا  کاری نداره.

ازش دوتا معجزع کوچولو میخواییم

الهی فدات بشم خدا از دهنت بشنوه .😍😍😍😍 شما هم زودی مامان میشی من اوج استرس رفتم تو اتاق عمل یه ...

قربونت برم انشالله خدامحافظ خودتو نی نی هات باش😍 مرسی از دعای قشنگتم آمین

باورت میشه من وقتی داشتم برای لاپارا می رفتم انقد از ترس گریه کردم و می لرزیدم که کل کادر اتاق عمل هول شده بودن یعنی تختم چنان می لرزید صدا می داد که می گفتم هر آنه بیفتم پایین 😟حتما می خونم چشم مخصوصا آیه الکرسی که واقعا قلب آدمو آروم می کنه 🙇

منم همین تصمیمو گرفتم برم پیش دکتر خودم که بقول شما از همه چیزم خبرداره و کلی پرونده دارم پیشش چون م ...

ایشالله که جواب میگیری عزیز دلم

من خواستم برم اصفهان پیش کلانتر

اصلا ازمایشا و موقعیت منو تمیدونست

انقدر ناامیدم کردن و گفت دیگه طبیعی محاله باردار بشی

خدا شاهده تا ده روز مث بدبخت ترین ادم گریع میکردم چون تازه یک سال عروسی کرده بودم و بچه ام رو تو هشت هفتگی از دسته داده بودم.بعدم معلوم شد طبیعب باردار نمیشم.خیلی خیلی سخت بود.اخرش خودم و جمع کردم

به خاطر دکتر خوبم

خیلی هم بهم امید داد.هنوزم همینطوره

سلام ب همه دوستان گلم بچه ها حالتون چطوره 😘 همه چی ردیفه ایشالاااااااااا؟ نیوا جون زین جون   ...

سلام بهار جون..خوبیم خداروشکر

شماخوبی دخملی خوبه...به به تعریف میکنی از فسقلی من دلم میره این لحظه ها 😍هرچندسخته ولی درعین سختی شیرینه...انشاءالله از این بچه بغلی ها قسمت تک تک دوستان😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قربونت برم انشالله خدامحافظ خودتو نی نی هات باش😍 مرسی از دعای قشنگتم آمین باورت میشه من وقتی داشتم ...

منم لاپرا کردم البته حامله بودم رسیدم تو مرکز بیهوش شدم

خیلی درد کشیدم

میدونم چقدر سخته 

چون حق همه ما خانماست بچه داشتن

چون هممون برا مادر شدن افریده شدیم 

شما هم نگران نباش

غولش لاپرا بوده

تخمک کشی که هیچ اصلا متوجه نمیشی 

انتقال هم من هیچی متوجه نشدم 

من حتی prpهم کردم قبل عید بخاطر ضخامت اندومتر 

ولی نتیجه نداد کنسلم کرد 

اصلا با انرژی برو جلو 😍😘

آناااا😫😫 من دلم نمیااااااد ☹☹ تا نق میزنه بلندش میکنم آخه نمیدونی وقتی بغض میکنه چقدر طفلکی و مظلو ...

عزیزم منم تحمل گریه واقعی بچه هارو ندارم اما بعضی گریه ها رو نباید محل گذاشت چون خیلی میتونه به ضررشون باشه..... 

بذار یه مثال بزنم..... 

ببین دختر من از وقتی پسرم به دنیا اومد و مامانا اینجا بودن یه سری گریه های الکی پیدا کرده..... 

مطمئنم هستم که گریه هاش الکیه چون مامان بزرگا یه کوچولو لوسش کردن و دخترم به عنوان ابزار ازش استفاده میکنه..... 

هر چه قدر بچه به گریه کردن شرطی بشه برا خودش بدتره..... 

ببین بچه بزرگتر بشه اگه به این گریه کردن‌ها شرطی بشه مدت زمان گریه رو بیشتر و بیشتر میکنه تا تو کم بیاری و به خواست‌ت عمل کنی..... 

اینطوری هم برا خودش بده هم آستانه تحملت پایین‌تر میاد و رو تربیت‌ تاثیر بد میذاره..... 

من دخترم یه مدت با بالا آوردن حرفشو به کرسی می‌شوند..... 

یعنی آنقدر شدید گریه میکرد که بالا می‌آورد و من و باباش هوا می‌شدیم و میترسیدیم..... 

یه روز وسط روز بازم اینکارو کرد من بردمش گذاشتمش وسط حموم و بهش گفتم هر چه قدر دوست داری بالا بیار خودمم واستادم کنارش..... 

یه نگاه معنی دار بهم کرد و خندید و دیگه بالا نیاورد.... 

باورت میشه بعد اونم یکی دوبار این اتفاق افتاد و همون کارو کردم دیگه تموم شد چون فهمید این ترفند جواب نمیده دیگه..... 

ببین من واقعا همه وجودم برا بچه هام میلرزه طاقت تب کردنشون ندارم..... 

اما بعضی قوانین خیلی رو تربیت بچه ها مؤثره..... 

ببین دختر من از همون اول به کمربند ایمنی آشناست..... 

چه تو کریر.... 

چه صندلی غذا.... 

چه تو صندلی ماشینش..... 

بعضیا میگن بچه من نمیشینه و فلان..... 

بچه مثل دفتر سفید میمونه و این تویی که توش هر چی دوست داری مینویسی..... 

اینارو گفتم شاید فکر کنی مادر خشکی هستم اما من و دخترم رابطه خیلی خوبی داریم روزی شاید صد بار شاید بیشترم همو میبوسیم..... 

میاد میشینه بغلم و دوست داره با موهاش بازی کنم..... 

با هم بازی میکنیم..... 

اما سعی کردم با قانونی نذارم با گذاشتم تبصره براش نذارم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناااا😫😫 من دلم نمیااااااد ☹☹ تا نق میزنه بلندش میکنم آخه نمیدونی وقتی بغض میکنه چقدر طفلکی و مظلو ...

آره این بچه ها ارتفاع سنجشون منو کشته..... 

دختر منم اویل اینطور بود همسرم بغلش می‌کرد و راه می‌رفت و می‌خوابید تا میخواست بشینه بیدار میشد..... 

انگار که ارتفاع رو می‌فهمن..... 

خخخخخخخ..... 

پسرمم اینطوره.... 

اما من که سعی کردم سریع به شرایط نرمال عادتشون بدم البته هنوز برا پسرم اونطوری که میخوام نیست چون پسرم اکثر کاراش با باشه دخترم با من.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالله که جواب میگیری عزیز دلم من خواستم برم اصفهان پیش کلانتر اصلا ازمایشا و موقعیت منو تمیدونست ...

قربونت برم انشالله خدا از زبونت بشنوه ، آره بابا من خودم تو این سالها انقد الکی از این دکتر به اون دکتر کردم که فقد زمانو از دست دادم و کلی هم هزینه که آخرشم هیچی نشد تا اینکه با دکتر خودم آشنا شدم خدا خیرش بده مثل دکترشما کلی بهم روحیه میدادوانرژی مثبت انقد که من گفتم آی وی اف کن گفت عجله نکن زمان بده تو طبیعی باردار میشی من بهت قول میدم ولی نمی دونم اسمش تقدیر بود حکمت یا قسمت که سالها گذشت و من باردارنشدم و بی خیال درمانمم شدم کلا انگار دیگه خسته شده بودم تاهمین هفته ی پیش که دوباره تصمیم گرفتم برم پیش دکترمو با خودش دوباره شروع کنم حالا دیگه توکل بخدا انشالله هرچی خیره برای هممون پیش بیاد انشالله این روزای سختمون می گذره و روزای خوبمون نزدیکه 🙇😄

دقیقا دختر منم جایی باشم خوابش بهم میریزه جوری خانوم بغلی شده ک من اصلا ب هیج کاریم نمیرسم خداروشکر ...

عزیزم سعی کنین به سر و صدا عادت کنه اینطوری اذیت میشن..... 

این موسیقی‌های خواب کودکم خوبن..... 

من صدای آب میذارم...... 

خیلی رو راحت خوابیدنشون مؤثره..... 

عزیزم به نظرم برو یه دکتر زنان معمولی نزدیک خونتون بنویسه اینطوری راحتتره....  وگرنه مجبوری بر ...

ممنون انای عزیز،،،انشالله هر چی از خدا میخای بهتون بده،،،منم همینو میخاستم بدونم اخه بیمارستان رفتم اصلا راهنمایییم نکرد بازم تشکر میکنم از لطفت🙏🙏🙏

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
منم لاپرا کردم البته حامله بودم رسیدم تو مرکز بیهوش شدم خیلی درد کشیدم میدونم چقدر سخته  چون ...

انشاالله خدا دلتو شاد کنه از ته قلبم برای سلامتیه خودتو نی نی های نازت آیت الکرسی خوندم خیلی آرومم کردی مرسی بخدا شاید بچها باورنکنن ولی هرلحظه که اینجا می خونم شماها میگین اصن سخت نیس و دردنداره و اینا من یه قدم به آی وی اف نزدیک تر میشم بقران قسم هزار بار صبح تا شب حرفای شماهارو تو دلم تکرار می کنم تا انشالله نوبتم بشه و برم دکترم و کارامو شروع کنم منم