2777
2789
عنوان

سرم داره میترکه مریضم 😭

98 بازدید | 19 پست

وای تو یه شرایط بدیم سرماخوردم سرم دردمیکنه پر یو دم😩

بچه هامم سرما خوردن کارای خونه مونده همشون کلی لباس کثیف دارم صورتم اصلاح میخوادظرفشویی پرظرف😫

اصلا نمیتونم ازجام بلند بشم ناهار نپختم الان بچه ها صداشون درمیاد😭مامان ندارم بیاد پرستاری مونو بکنه لااقل یه روز 😭😭سردرد هم از بیشفعالیه اعصاب زده به سرم هم ازسرماخوردگی تویه وضعیم 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 😔😔ناراحت شدم برات کسی رو نداری بیاد کمکت

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
خوبه شوهرم خونه نیس وگرنه مجبور بودم پاشم براش غذادرست کنم چایی بدم خونه رو مرتب کنم😫

یا خدا، خدا بدادت برسه

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

خوبه شوهرم خونه نیس وگرنه مجبور بودم پاشم براش غذادرست کنم چایی بدم خونه رو مرتب کنم😫

شوهرت چقدر بی وجدانه

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.