2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزم خوب دقیقا فردای پروژسترون پرولوتون میزنیم بعد فاصله میدیم.....  پرولوتون 250 که مثلا هفت ...

ممنونم آنا جان ان شاالله که تن خودتون وعزیزانتون همیشه سلامت باشه😘

شما این بارکه بارداریتون طبیعی بود پروژسترون یا پرولوتون نداشتید؟

چون من این دوستم بعد سالهاطبیعی باردارشده ولی به خاطر لک بینی دکتر بهش آمپول پروژسترون وشیاف داده الان لک بینی دیگه نداره والان هفته ی ۹ هست دکتر گفته از هفته ی ۱۱ آمپول پروژسترون رو قطع کنه ولی شیاف سیکلوژست رو بذاره حالا دوستم نگرانه نکنه قطع امپول پروژسترون مشکلی براش پیش بیاره پرولوتون هم نداده

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ممنونم آنا جان ان شاالله که تن خودتون وعزیزانتون همیشه سلامت باشه😘 شما این بارکه بارداریتون طبیعی ...

عزیزم من یه دونه شیاف از وقتی فهمیدم باردارم داشتم..... 

از 12 هفته به بعدم پرولوتون داشتم..... 

من لک بینی و اینام نداشتم ولی چون اول بارداریم نمیدونستم باردارم و ویزان خورده بودم و اونم بر پایه پروژسترونه فکر کنم چون اونو قطع کردم دکترم احتیاطا بهم شیاف سیکلو داده بود.... 

اما خوب من تا 36 هفته پرولوتون داشتم شاید به خاطر شرایطم داده بود. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب همه دوستان گلم

بچه ها حالتون چطوره 😘 همه چی ردیفه ایشالاااااااااا؟

نیوا جون زین جون  نفسی جون خاکستری جون و مرجان جون رویا جون خوبید نینی جان خوبه؟😘😘

یادمه الهامی عزیز انتقال داده بود ایشالا ک مامان شده باشه😍

سلام آنای عزیزم خوبی😘

عزیزم ایشالا ک فردا بهترین روزت خواهد بود و منتظر هر چی یا هر خبری ک هستی امیدوارم برات خوووووووووب خوووووب باشه🙏

آنا جون سوال داشتم در مورد خواب گوگولیم😴 دخترمن شبا ساعت یک یا دو میخوابه تا ۴ ساعت بعدش ک شیر میخواد و بعد از تا ساعت ۴ بعدازظهر دوساعت دوساعت بیدار میشه شیر میخوره ی کم بازی و میخوابه ولی بعدش تا شب ک خوابش میاد دیگه روی تاب برقی (عادت داره روی تاب برقی میخوابه ب جز شب تا صبحش ک روی تخت خودش میخوابه) نمیخوابه و دیگه باید بغلمون باشه تا خوده شب بزاریمش پایین نق میزنه و حتی همینجوری تو بغل یک ساعت میخوابه ولی میزارمش پایین از خواب میپره 

میخواستم بدونم بچه های شما هم اینطوری بودن؟ راهکاری داری ب من بگی

لپ کلام اینکه ب جز خواب شب تا صبحش مابقی خواب روزش باید تو بغل باشه😕

سلام آنای عزیزم خوبی😘 عزیزم ایشالا ک فردا بهترین روزت خواهد بود و منتظر هر چی یا هر خبری ک هستی ام ...

عزیزم فدات.... 

عزیزم خوب به تکون دادن عادتش دادین..... 

من سر دخترم خیلی راحت بودم عملا خودش می‌خوابید ولی سر پسرم مامانینا به رو پا خابوندن عادتش دادن یه کم قبل خواب اذیت میکنه اما بخوابه معمولا کم کم 4-5 ساعت شبها می‌خوابه..... 

وسطش به بار بیدار میشه شیر میخوره می‌خوابه..... 

اوایلش هر دو ساعت بیدار میشد شیر می‌خورد  میخوابید.... 

در کل خیلی از این بابتمشکل نداشتم ولی خوب دخترم خيلي بهتر بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فدات....  عزیزم خوب به تکون دادن عادتش دادین.....  من سر دخترم خیلی راحت بودم عملا ...

وای خوشحال ب حالت

من آرزومه دخترم خودش بخوابه ولی طفلی نمیتونه خودش خودشو بخوابونه😂

چند ماهگی خودش میخوابه و دیگه نیازی نیست ک من بخوابونمش؟

از اینکه کلمه خواب تکرار شد پوزش😁

وای خوشحال ب حالت من آرزومه دخترم خودش بخوابه ولی طفلی نمیتونه خودش خودشو بخوابونه😂 چند ماهگی خود ...

سلام دوستان ، بهار جون نگران نباش خوب ميشن بچه ها ، دختر من از ٤ ماهگي به بعد ديگه خوابش خوب شد شبها بيدار ميشد براي شير ولي بعدش بلافاصله ميخوابيد و فاصله بيدار شدنهاش هم كمتر شد ، از ١٠ ماهگي به بعد هم كه ديگه فقط شير خشك ميخورد و غذا يك ساعت قبل از خواب سيرش ميكنم با غذا و موقع خواب هم ١٥٠ سي سي شير ميخوره خودش ميگيره ميخوابه تقريبا بين ٨ تا ١٠ ساعت . درست ميشه نگران نباش .

وای خوشحال ب حالت من آرزومه دخترم خودش بخوابه ولی طفلی نمیتونه خودش خودشو بخوابونه😂 چند ماهگی خود ...

والا یادمه تا قبل 5-6 ماهگی دخترمو به تو بغل خابوندن همسرم عادت داده بود.... 

بعد یه روز گفتم هر جوری شده باید بذارم تو تختش خودش بخوابه.... 

یه هفته اذیت شدم ولی دیگه عادت کرد خودش بخوابه..... 

البته خوب یه هفته خیلی گریه کرد اما خوب گریه هاشون الکیه..... 

ببین بچه وقتی گریه میکنه بغلش کنی سریع گریش قطع بشه یعنی سرکار گذاشته بوده..... 

یادمه اوایل تا نیم ساعت گریه میکرد از تختش برنمی‌داشتم..... 

همسرم کم می‌آورد و دلش میسوخت اما نمیذاشتم برداره میگفتم گریش الکیه.... 

بعد این نیم ساعت هی کمتر و کمتر شد دیگه عادت کرد خودش بخوابه..... 

ميذاشتم تو تختش خودش میخوابید.... 

بچه ها اگه خوابشون بیاد و به تکون مکون و این چیزا عادت ندین و شرطیش نکنین خودشون میخوابن.... 

من صدای آب هم براش ميذاشتم خیلی موثر بود..... 

عزیزم سلام خوبی😘 دختر گلت پسر جان تو راهی خوبن ایشالا😘 ممنون از پاسخت🙏

خدا رو شكر عزيزم ما هم خوبيم ، شما چطوري ؟ دختر گلت خوبه ؟ پستت رو كه كامل خوندم متوجه شدم نگران خواب وسط روز دخترت هستي.  عزيزم كم كم بچه ها خواب وسط روزشون سنگين ميشه وگرنه توي روز كلا بايد اين سبك بودن خوابشون رو تحمل كني ، تازه دختر من همين الان هم فقط وقتي خونه خودمون هستيم و همه جا آرومه بعدازظهرها بين ٢ تا ٣ ساعت ميخوابه ولي اگر يه جايي باشيم يا كسي خونمون باشه يا كلا وسط روز نميخوابه يا نهايت يك چرت نيم ساعته بزنه .

والا یادمه تا قبل 5-6 ماهگی دخترمو به تو بغل خابوندن همسرم عادت داده بود....  بعد یه روز گفتم ...

آناااا😫😫 من دلم نمیااااااد ☹☹ تا نق میزنه بلندش میکنم آخه نمیدونی وقتی بغض میکنه چقدر طفلکی و مظلوم میشه☹ همش ب امید اون روزیم ک خودش بخوابه ، مچ دستام دیگه داره میشکنه 

آهان اصلا هم روی زمین نمیخوابه باید حتما رو بلندی باشه مثل مبل یا تخت

خدا رو شكر عزيزم ما هم خوبيم ، شما چطوري ؟ دختر گلت خوبه ؟ پستت رو كه كامل خوندم متوجه شدم نگران خوا ...

دقیقا دختر منم جایی باشم خوابش بهم میریزه

جوری خانوم بغلی شده ک من اصلا ب هیج کاریم نمیرسم خداروشکر کار همسرم تا ساعت ۳،۴ بعدازظهره ،بیاد دخترمو نگه میداره من ب چند تا از کارام میرسم، الان یکساله ک خانواده هامون شام نتونستم دعوت کنم اون از زمان بارداریم ک نمیتونستم تکون بخورم اینم از الان ک دخترم همش تو بغلمه

حتی بیشتر وقتا غذای خودمون دونفر هم از رستورانه 😶

عزیز دلم نه اصلا هم سخت نیست مهم روحیه است که باید محکم بلشع من با تنگ بودن دهانه رحم خیلی راحت ا ...

خداروشکر،دقیقا منم مشکلم همین تنگ بودن دهانه رحممِ که انقد منو ترسوتده اینو موقع ی آی یو آی فهمیدم ...

من روحیمم خیلی زود می بازم یعنی تا وارد کلینیک میشم انگار دنیا برام تموم شده و با بغض جلوی اشکامو می گیرم الهی بمیرم برای همسرم طفلک فقد چشماش قرمز میشه وقتی منو می بینه 😔انشالله خدا به هممون کمک کنه فرشته های تو دلیهِ شماام زودی بیان بغلت عزیزم آمین 😍

ارامشم بد نیست و خس خاصی ندارم  ولی از همین ناراحت میشم میگم نکنه نشه  ابروم جلو شوهرم ب ...

دقیقا منم همیشه تو همه ی مراحل درمانم به همین مساله فک می کنم خیلی بده خیلی فکرای بیخودی😄 ...ولی  من دلم روشنه انشالله به حق علی اصغرامام حسین شما نی نی ها سفت چسبیدن تو دلت و مامانی 😍