2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046483 بازدید | 684515 پست
بسم الله الرحمن و الرحیم . من روز سوم انتقالم سخت میگذره ولی داره میگذره  برام دعا کنید ماما ...

عزیزم انشالله تولد نوت رو میبینی برا اون روزا انرژی نگه دار.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بسم الله الرحمن الرحیم  سلام منم روز چهارممه توکلت علی الله شما اصلا بلند نمیشی از جات؟ امپو ...

بسم الله الرحمن الرحیم..... 

ماهیتابه م داره میادا...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفسی جون خیر ببینی الهی که به سلامتی و دلخوشی و راحتی نینیگولو رو بغل بگیری، بابا انقدی ک همه صحبت ا ...

کار خوبی میکنی میری بیرون.... 

یه هوایی عوض میکنی..... 

@تورک_آنا ‍  من آزمایش خون و ادرار دادم ک تو آزمایش خونم گلبول سفیدم بالا بود و پلاکتم بالا بو ...

عزیزم دقیق نمیدونم ولی گلبول سفید تا حدی ممکنه بالا باشه مهم مقدار بالا بودنشونه..... 

حالا نگران نکن خودتو دکتر ببینه خیالت راحت میشه..... 

درد کلیه و اینا نداری؟ 

بچه ها اچ ام جی عضلانی تزریق بشه؟؟؟؟ چه ساعتی؟

عزیزم گفتم که 4 تا 6 معمولا تزریق میشه..... 

هر دو حالت بود معمولا هم عضلانی هم زیر جلدی بود ببین دکترت چی گفته.... 

گلم میری نگاه کنی ؟ شمام انوکسا استفاده کردین ؟

عزیزم من انوکسان داشتم ولی گلبول قرمز ادرارم بالا نبود..... 

خونم دیده نشده بود..... 

فکر نکنم ربطی به انوکسان داشته باشه..... 

احتمالا به کلیت ربط داره..... 

نگران نباش.... 

راستی وقتی نمونه ادرار دادی شرایطش رو رعایت کردی؟ 

تو آزمایش ادرارم rbc ام زده ۸_۱۰ و blood زده positive +1 این زده . و تو آزمایش خونم هم wbc بالا زده ...

عزیزم نگران نباش اما زودتر به دکترت نشون بده..... 

لک بینی همچنان داری؟ 

یا دیگه نداری؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم.....  ماهیتابه م داره میادا......

وای اناجون دیگه کم اوردم امروز جمعه عصصصصررر

خدا خودش به این سختی لحظه هام نگاه کنه رحم کنه دیگه یه مختصری خیلی سبک زدم بیرون با احتیاط فراوون، اصلا دولا نمیشم انگار کمرمو گچ گرفتن😅🤣 ای کاش از نزدیک میشناختمت اخه واقعا از شوخی گذشته ماهیتابه لازمم، از روز سوم دنبال علامتم دنبال ورم دست و پا و سنگین شدن سینه که اونم شکر خدا حتی با اینهمه پروژسترون هم تکون نخورده شله شُله😁

...
فدات گلی جان...چی بگم خواهررر.. انتقالم منفی شد 🤦‍♀️ یکم حال روحیم خوب نبود نیومدم که ناراحتتون نکن ...

عزیزم مطمئنم به زودی این خاطره تلخ از ذهنت پاک میشه..... 

من از وقتی جوابم مثبت شد و رفتم سونوی قلب دیگه نیومدم تاپیک. دیگه الان خیلی دلتنگ شدم گفتم بیام ببین ...

سلام مامانی خوش اومدی..... 

همه چی روبراهه انشالله..... 

وروجکمون چطوره؟

ملق میزنه؟ 

البته زوده هنوز..... 

انشالله بندری برات میزنه به زودی..... 

سلام اناجون دیروز رفتم سونو دکتو گفت بقایا جنین داری،،الان قرص داده واسه دفعش،،،گفت بعداولین پریودیت ...

عزیزم به نظرم برو یه دکتر زنان معمولی نزدیک خونتون بنویسه اینطوری راحتتره.... 

وگرنه مجبوری برا انعقادیا بری پیش آنکولوژ و برا ایمنیا بری ایمونولوژ.... 

برو لیست رو بذار جلوی یه دکتر زنان بگو مثلا یه شهر دیگه تحت درمانی و دکتر گفته اینارو انجام بده یه دفعه با جوابش بیا..... 

اگه تهرانی مثلا بگو یزد تحت درمانی.... 

اگه شهرستانی بگو تهران تحت درمانی..... 

سلام اناجون دیروز رفتم سونو دکتو گفت بقایا جنین داری،،الان قرص داده واسه دفعش،،،گفت بعداولین پریودیت ...

بابت بقایا هم انشالله زودی حل میشه..... 

فدات بشم مرسی نفسی جون😍😍 پس لانه گزینی بدون لک بینی هم هست.مرسی که دلمو آروم کردی گلم .ان شالله د ...

عزیزم بله احتمالا لانه گزینی کرده البتهممکنه دیرترم لانه گزینی کنه به سن جنین تم ربط داره.... 

خیلی خیلی مبارکه.... 

پیشاگیش مامان شدنت مبارک..... 

عزیزم ببین همه ام لانه گزینی ندارن.... 

خیلی از دوستان نداشتن و باردارم بودن..... 

اصلا به این چیزا فکر نکن..... 

دنبال هیچ علامتیم نباش فقط + فکر کن..... 

آنا جان،،چطوری میشه فهمید جنینا سالمن؟روش بلاست جواب میده؟

عزیزم فقط با پی جی اس میشه فهمید..... 

شما + فکر کن..... 

عزیزم نگران نباش اما زودتر به دکترت نشون بده.....  لک بینی همچنان داری؟  یا دیگه نداری؟& ...

ن گلم لکه بینی ندارم . همین ک پلاکت خونم بالاست نگرانم چون ۵۰۵ هستش با اینکه امپول و آسپرین میخورم بازم بالاست

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود