2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست

محیا جون. اصلا فکرتو درگیر این چیزا نکن مامان خانمی...هر جوری دوس داری بخاب..منکه همه مدلی خابیدم.هم به پشت ولی بیشتر رو پهلوها حتی گاهی تو خواب طبق عادت میرفتم رو شکم😃دیدی ک جوجم هم خداروشکر چسبید ب دلم..تورو خدا ب خودت سخت نگیر و کاملا عادی باش..بیخیالی از همه چی بهتره

@mahay

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@mahay    

عزیزم هر طرف دوست داری بخواب..... 

نگران این چیزام نباش...

این چیزا پیش میاد..... 

به پهلو میخوابی به بالش لای پاهاتم بذار..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خودت چه خبر....  فکر کنم انتقال دادی + شدی درسته؟

عزیزدلم نه هنوز انتقال ندادم

شنبه سونوی انتقال دارم روز چهاردهم 

انشالله خدابخواد هفته آینده انتقالمه

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام اناجون ي سوال دارم كسي بوده ك با ميكرو باردارشده باشه وطبيعي زايمان كرده باشه؟

من این سری که رفته بودم پیش دکتر بهش پیشنهاد دادم طبیعی زایمان کنم اونم قبول کرد میگه مشکلی نیست. اما خودم خیلی دو دلم. میترسم زایمان طبیعی به بچه فشار بیاره. همه میگن آی وی افی ها نباید طبیعی زایمان کنن.... منم خیلی دلم میخواد بدونم این کار شدنیه!

من این سری که رفته بودم پیش دکتر بهش پیشنهاد دادم طبیعی زایمان کنم اونم قبول کرد میگه مشکلی نیست. ام ...

رویاجون هر مدلی ک دکترت بگه کم دردسره حتما همون مدل رو پیش برو، ب دکترت اصرار نکن،، منم دعا کن، رویا شهامتت رو خیییلی دوس دارم، انشالله نه فقط تو این مورد بلکه همممه ی عرصه های زندگیت همیشه همینجوری با شهامت و دل گنده باشی خیلی اخلاق خوبیه🌹خیلی ارزشمنده، ازت درس میگیرم،، رویا یادم نیس چندمین بار مثبت شدی، میشه بگی؟ تو هم مثل خیلیا هیچ علامتی نداشتی؟  هیچ وقت یادم نمیره روزای انتقالت همش اینجا دنبالت میکردم درسته جزییاتش یادم نیس ولی بعدش ماجرای خونریزی و بسته شدن مسیر کوچه تون و ... یادمه،، خدارو شکر که اون روزا گذشت انشالله خدا خودش همیشه حافظ و نگهدارت باشه التماس دعا

...
بچه ها سلام یه سوال خواهش میکنم هرکی میتونه معاینه کنه و راهنمایی کنه راستش یه بار یه دوستی بهم م ...

یعنی محیا یه وقتایی چیزایی میپرسی که فک میکنم سرت خورده به جایی🙃

موقع حاملگی دهانه رحم با یک‌ پلاک مخاطی بسته میشه.... رحم نه واژن که اونم ما نمیتونیم ببینیم

بعدشم بعد حاملگی ولنگ و باز بشین تا کار دست خودت بدی😐

خدایا توبه به حق چیزای نشنیده

بچه ها من وقتی یکریز خونه میمونم حالم بد میشه (از نظر روحی منظورمه) بهم فشار میاد، برا همین سه روز استراحت مطلق بودم البته روز دوم یه دوش خنک پنج دقیقه ای گرفتم ولی غیر از اون کلا فقط برای غذا و دستشویی و نماز البته اونم نشسته، از جام تکون میخوردم، بقیه شو همش یک بند درازکش بودن تا اینکه اخرای روز سوم که رفتیم تو روز چهار دیگه از تنهایی قاطی کردم اشکم دراومد، به کمک همسرم خیلی با احتیاط و ارووووم سوار ماشین شدم رفتم دوتا کوچه پایین تر خونه دوستم و اونجا درازکش بودم و کل روز چهار فقط دو ساعتی نشستم اونم نه یکسره، یه ساعت عصر یه ساعتم شب،

حالا سوالم اینه که ایا در استراحت کوتاهی کردم؟؟؟

نمیفهمم منظور از استراحت بعد از انتقال چیه در چه حده؟!!! به هیچ وجه نباید از خونه خارج شد؟

...
یکی بهم پیشنهاد داد به دکتر بگم سرکلاژم کنه آیا لازمه؟ یا همون آمپول و شیاف و ادامه بدم فقط؟ البته ش ...

اگه سرویکس کوتاه نیست همچین ریسکی نکن. کلا هر چی دستکاری کمتر بهتر. سعی کن به خودت سختی بدی و بیشتر استراحت کنی . میدونم حوصله سر بره ولی بهترین کار همینه

یکی از خانمایی که با من انتقال داده بود دو قلو‌داشت. سرویکس کوتاه نبود اما دکتر بهش گفت سرکلاژ کن. بعد سرکلاژ کیسه آب انگاری آسیب دیده بود هر دو قل رو از دست داد.

برای همین فک‌ میکنم اگه مجبور نیستی اجازه نده خیلی دستکاری بشی

مرسی مهربونم.چه ارامشی میدین همیشه با حرفاتون انا جونم ان شاالله همه چی خوب باشه.استرس دارم یکم.مید ...

خاکستری جان ذهن تو همه چی رو مدیریت‌ میکنه. خوب فکر کنی خوب پیش میره. 

جنین طفلی من داره میشه کلکسیون مشکل و عیب اما سعی میکنم حتی بهش فکر هم نکنم چه برسه به اینکه بابتش غصه بخورم. 

ذهنت رو از فکرای بد خالی کن

یعنی محیا یه وقتایی چیزایی میپرسی که فک میکنم سرت خورده به جایی🙃 موقع حاملگی دهانه رحم با یک‌ پلاک ...

😁

رویا پیش هرکی هم یه سر سوزن آبرو داشته باشم پیش تو فک کنم همه شو ریختم🤣😅😁😅

اینو یکی از دوستام تو نینی سایت میگفت که متاسفانه رف تو مخ من و روز دوم منو ناامید کرد،، یعنی واقعا دهانه رحم از این بیرون معلوم نیس؟🙃

حالا اون پلاک مخاطی خودشو بیرون از دهانه رحم یعنی این بیرون میرونا به شکل ترشحاتی چیزی نباث نشون بده حداقل؟؟؟

رویا من یککککم نوتروفیلم بالا بود خیلی جزیی البته شکر خدا تعداد کل گلبولای سفید بالا نبود، چون عوضش بقیه شون همه یکککم پایین تر از رنج بودن و همین باعث شده بود تعداد کل نرمال باشه، امروز تو یه مقاله میخوندم بالا بودن نوتروفیل ممکنه نشونه ی پاسخ التهابی ب داروهای میکرو باشه، همچی چیزی ممکنه یا یه عفونت ساده داشتم؟؟

...
@نفسی835       عزیزم خوبی؟نی نی‌ت خوبه؟راستی تو قرص ایزوکسوپرین رو استفاده میک ...

دو فاستون نوعی پروژسترونه. ایزوپرین برای انقباضه. اگه انقباض و درد داشته باشی میدن

منم بعد قطع استرادیول و آمپول پروژسترون یه مدت دوفاستون خوردم تا لکه بینی هام تموم بشه

الانم هر وقت گرفتگی و درد دارم چند روزی ایزوپرین میخورم

الهی فداتشم مهربون.دیروز خیلب ارامش داشتم.دیشب تو خواب حالم بد بود.خوابای عج وجق میدیدم.هنوزم تو دلم ...

خوابای عجق وجق از علائم بارداریه. 😂من هنوزم خوابای عجق وجق میبینم صبح میام برای مامان و خواهرم تعریف میکنم شده برامون سرگرمی. 😅