2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045140 بازدید | 684431 پست
@تورک_آنا       سلام.همسرتون بهترن الحمدلله؟  آناجان،درباره انتقال دومرح ...

عزیزم هنوز منتظریم بررسی بشه..... 

همچنان التماس دعا داریم.... 

عزیزم دو مرحله ای قاعدتا هزینش دوبرابر اما تا حالا اونایی که انجام دادن فکر کنم چون جزء طرح بودن هزینه اضافه ندادن..... 

خراش با هیسترو نهایت ماندگاری 3-۴ ماهه.... 

اگه فاصله بیفته شاید بازم بخوان خراش بدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان امروز سونو دادم باز بخاطر خونریزیم 

نگران نباش هماتوم منم همین حدودا بود البته فکرکنم مال من بزرگترم بود..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما ذخیره تخمدانم ازمایشش نوشته ۴.۲۳ یعنی چی کمه زیاده چیه 

خوبه.... 

اما احتیاطا رژیم هایپری رو رعایت کن.... 

آب زیاد..... 

سفیده تخم مرغ آبپز.... 

گوشت و مرغ و ماهی..... 

نگران نباش هماتوم منم همین حدودا بود البته فکرکنم مال من بزرگترم بود..... 

یکی بهم پیشنهاد داد به دکتر بگم سرکلاژم کنه آیا لازمه؟ یا همون آمپول و شیاف و ادامه بدم فقط؟ البته شنبه نوبت دکتر دارم

بچه ها سلام یه سوال خواهش میکنم هرکی میتونه معاینه کنه و راهنمایی کنه راستش یه بار یه دوستی بهم م ...

والا من از این فرضیه ها اطلاع ندارم کندو کاوم نکردم.... 

خوبه....  اما احتیاطا رژیم هایپری رو رعایت کن....  آب زیاد.....  سفیده تخم مرغ آبپ ...

بخورم اینارو یا نخورم ؟

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
سلاممم دوست جونیا 😘😘 قرار دوباره درمانو شروع کنیم واز اول همه مراحلو بریم ان شاالله که خیر ، همسرم ...

بعد پاکی معمولا 8 تا 10 انجام میشه..... 

از دو سه روز قبل فکر کنم نباید نزدیکی و پماد و از این چیزا باشه..... 

بعد پاکی معمولا 8 تا 10 انجام میشه.....  از دو سه روز قبل فکر کنم نباید نزدیکی و پماد و از این ...

ممنونم اناجانممم عزیزممم😘😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
رفتم آناجون ولی پیدانکردم🙁

یکی بهم پیشنهاد داد به دکتر بگم سرکلاژم کنه آیا لازمه؟ یا همون آمپول و شیاف و ادامه بدم فقط؟ البته ش ...

عزیزم مگه طول سرویکست کمه؟ 

بخورم اینارو یا نخورم ؟

بخور عزیزم..... 

اناجون شرمنده،اینجارورفتم ولی وقتی تاپیک شمارومیزنم روش ک پیامهای ذخیره شده بیان میره همون قسمت ک الان دارین پیامای دوستانوجواب میدین میاد،نمیدونم چراپیام های ذخیره شدم نمیان

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم خوب از دوستان بودن که فقط این سی دیشون مشکل داشت و با دارو جواب گرفتن....  نمیتونم قطعا ...

یعنی یدونه بالا بودنشم انقدر مهمه؟

حالا دیروز رفتم پیش دکتر روز ۱۹ سیکلم بود بهش گفتم لک دیدم امروز احتمالا یکی دو روز دیگه پریود میشم آقا اومدیم خونه دیگه لک ندیدم همون یه بار بود!نمیدونم این چه برنامه جدیدیه!آخه دکتر گفت همینجوری وسط سیکلت لک دیدی یهو؟گفتم آره آخه قبلا هم دو هفته یه بار پریود میشدم احتمالا دوباره برگشتم به تنظیمات قبلیم😂

حالا امروز هیچی ندیدم اوسکولم کرده قشنگ این پریوده😬