2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045150 بازدید | 684431 پست
نگران نباش هفته بعدم میتونی بری....  تا 13 هفته و 6 روز جا داره.....  ح تا حالا دیر شدن ...

مرسی مهربونم.چه ارامشی میدین همیشه با حرفاتون انا جونم

ان شاالله همه چی خوب باشه.استرس دارم یکم.میدونم نباید تو فکرش برم.دعا کنین همه چی خوب باشه.شنیدم جدیدا مشکلات زیاد شده و اکثر سونو و ازمایشا ایراد داره(البته میگن خیلیاشون وقتی به دنیا میان سالم سالم هستن.شاید خطای ازمایشگاه یا سونوگرافیه)امیدوارم همه ی فندقا سالم و سلامت بیان بغل ماماناشون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

@نفسی835      

عزیزم خوبی؟نی نی‌ت خوبه؟راستی تو قرص ایزوکسوپرین رو استفاده میکنی؟من از دکترم خواستم برام بنویسه گفت الان نمیدیم سه ماه اخر میدیم😒گفت به جاش دوفاستون بخور اگه درد داشتی هر ۱۲ ساعت!حالا من با کم کردن و حذف شیاف و استرادیول میگم یعنی لازم نبود اصلا این قرصو بخورم؟!خواستم بدونم تو ایزوپرین میخوری؟دکترت تایید کرد؟

@تورک_آنا      

آنا جونم دوفاستون و ایزوپرین کاربردشون یکیه؟!کسی داشته توی بارداریش؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@نفسی835       عزیزم خوبی؟نی نی‌ت خوبه؟راستی تو قرص ایزوکسوپرین رو استفاده میک ...

سلام خاکستری جون یادته قبل مثبت شدن چ علايمی داشتی؟ ورم جزیی بدن داشتی؟ ورم دست مثلا؟؟

...

مرسی بچه هایی که ب سوال قبلی من ج دادین

نمیزارن بیام نت براهمین نمیتونم رو تک تکتون ریپلای کنم، مرسی صنم و آنا و میما و هر عزیزی ک بهم جواب داد، باعث شدین فکر مزخرف از مخم بره بیرون

...

یه راهنمایی دیگه نیاز دارم دوستان

من روز دوم انتقال پاهام داشت از شدت سرما درد میکرد یخخخخ بود هرکی دست میزد میگفت یخه

احساس میکردم استخونش داره از شدت سرما تیر میکشه، مامانم زیرشون کیسه اب گرم گذاشت فقططط زیر پاهام البته تا تونستم بخوابم، حالا ایا گذاشتن کیسه اب گرم زیر پا پس از انتقال جنین ضرر دارد؟؟؟ دیگه نباید بزارم؟

...
من شرایطش درست یادم نیست ولی حدودی میدونم قبلش نباید نزدیکی داشته باشی...و بنظرم روزهای خاصی از سیکل ...

بهتره شب قبلش نزدیکی نکنی......بسلامتی وارد سیکل بشی ایشاله 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یه راهنمایی دیگه نیاز دارم دوستان من روز دوم انتقال پاهام داشت از شدت سرما درد میکرد یخخخخ بود هرکی ...

عیبی نداره...

فقط یه چی بگم شاد شی.....این یخ زدگی رو بهیر بگیر انشاله مامانی😍

اما خدایی پست قبلیت فقط خندیدم😂یعنی دعا میکنم مامان بشی ببینم از این فکر و خیالای واهی دست بر میداری🤔🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اینجا کسی بوده با دکتر طرازی  نتیجه گرفته باشه ؟   شما آی وی اف انجام دادی ؟ ترس ندا ...

عزیزم من بیمار دکتر طرازی ام🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام عزیزم میشه لطفا بگی اوایل بارداری چندتا امپول وشیاف پروژسترون داشتی وچه جوری دکتر کمش کرد؟الان ...

سلام عززززیزم...😍

ببخشید الان پستت رو دیدم💙

عزیزم در مورد آمپول پروژسترون... من تا ۱۳ هفتگی شبی دوتا عضلانی رو داشتم.که بعد اون شد هر ۱۲ روز یبار پرولوتون.

در مورد شیافم... من از اول شیاف نداشتم.بعد خونریزیم سه تا در روز استفاده میکردم که شد دوتا و بعد یدونه. و همچنان دارم... چون دکتر گفت امپول هرشبو قطع کردی بهتره این شبی یدونه شیاف باشه حتما... که اینم باید روز درمیون بشه و بعد کم کم قطع شه.

کلا من هیچ امپول و قرصی رو یهویی قطع نکردم... تعدادش کم شده تا رسیده ب یکی و تموم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
دوست عزیزم من دو بار رفتم پیش کلانتر برای تخمک گیری سری اولشو که بهت گفتم چی شد سری دومم دوباره رفتم ...

اخی عزیزم انشالله زود زود خودت طبیعی باردار بشی 

ممنون از توضیحاتت

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
اینو نمی دونم تو سونو هم که چیزی ننوشته.اون خانم بهم گفت چون ivf شدی و خونریزی داری سرکلاژ کن

نه عزیزم هر کسی که سرکلاژ نمیکنه..... 

خوب منم داشتم..... 

اتفاقا چون خونریزی داری شاید اصلا با این شرایط خوب نباشه سرکلاژ.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم انشالله دو هفته دیگه با بتای تپلت یه حس زیبا رو تجربه میکنی.... 

خدا کنه برام دعا کنید .

نمیتونم بهش فکر نکنم دلم 

شوردافتاده

دیشبم خیلی بد خوابیدم

میترسم امروز تکونوبخورم

دیروز که ردز اول بود 

خودم از بطری اب ریهتم پتو میکشیدم روم

نمیدونم

بایدددست بزنم یا نه ؟ 😯

دوست عزیزم من دو بار رفتم پیش کلانتر برای تخمک گیری سری اولشو که بهت گفتم چی شد سری دومم دوباره رفتم ...

بعد تو سونو قبل تخمک گیری تعدادشون چندتا بود؟ذخیرت خوبه؟

امیدتو از دست نده بعضی اوقات داروهای تحریک تخمدان روی بدن افراد مختلف تاثیرات مختلفی دارند و متاسفان ...

ممنون گلم ازاین انرژی مثبتی که بهم دادی انشالله خدا ده برابرش به خودت بده 

امید بخدا یه بار دیگم امتحان میکنم