2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
عزیزم باید توی این راه خیلی صبور داشت منم سری اول تخمک گیریم یه تخمک بالغ با دوتا نارس داشتم که هیچ ...

دوباره پانکچر شدید 

جنین درست شد یا نه؟

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍

خانما ذخیره تخمدانم ازمایشش نوشته ۴.۲۳ یعنی چی کمه زیاده چیه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام

یه سوال

خواهش میکنم هرکی میتونه معاینه کنه و راهنمایی کنه

راستش یه بار یه دوستی بهم میگفت اگه باردار باشی دهانه رحم با یه ماده ی سفید بسته میشه که وقتی ولنگ و واز بشینی تو اینه نگا کنی معلومه،، حالا نمیدونم منظورش از دهانه، دهانه ی واژن بود یا دهانه رحم، اخه دهانه رحم ک دیده نمیشه؟!!!

فک کنم دهانه واژن منظورش بود

حالا میشه باردارهایی که هفته هی اول بارداریشونه یه بررسی بکنن بینیم واقعا همچی چیزی هست ایا؟؟؟؟؟ اخه من بعد انتقال میام بررسی میکنم و میبینم بازه سریع ناامید میشم،،

یکی بهم بگه این فرضیه غلطه ایا؟

...
خب بعد چیکار کرد دارو داد؟؟؟؟ من باردومم اینجوری شدم یه بار برج 10 تو بهشتی تموم تخمکا نارس جنین نش ...

دوست عزیزم من دو بار رفتم پیش کلانتر برای تخمک گیری سری اولشو که بهت گفتم چی شد سری دومم دوباره رفتم پیش خودش که یدونه تخمک بیشتر ازم نگرفت که اینبارم جنینی تشکیل نشد. بعد کلانتر کمرش مشکل پیدا کرد یه مدت نیومد منم رفتم پیش احمدی برای بار سوم بهم دارو داد و ازم ۵ تا تخمک گرفتند اما متاسفانه چون شوهرم اسپرمش ضعیفه یک جنین تشکیل شد که بازم متاسفانه بعد از انتقال بارداریم خارج از رحم شد.

خب بعد چیکار کرد دارو داد؟؟؟؟ من باردومم اینجوری شدم یه بار برج 10 تو بهشتی تموم تخمکا نارس جنین نش ...

امیدتو از دست نده بعضی اوقات داروهای تحریک تخمدان روی بدن افراد مختلف تاثیرات مختلفی دارند و متاسفانه گاهی باید آزمون و خطا انجام بشه تا داروی مناسب هر شخص رو پیدا کنند.

بهت قول می دم سری بعد حتما جواب می گیری.

آزی جون من چند روزی نبودم ، امروز فقط برای خبر گرفتن از شما اومدم ،  عزیزم صبر کن اصلا عجله نک ...

ممنون مهربونم. اره حق با شماست نمی دونم چرا اینقدر بهم ریختم شاید برای اینکه همین یدونه جنین برام مونده بود

بچه ها سلام یه سوال خواهش میکنم هرکی میتونه معاینه کنه و راهنمایی کنه راستش یه بار یه دوستی بهم م ...

مهیا جان این کارا چیه می کنی دختر؟ بزار یه چند روز از انتقالت بگذره بعد دنبال نشونه بگرد.

آرامشتو حفظ کن تا به امید خدا این ماه مامان بشی

سلاممم دوست جونیا 😘😘 قرار دوباره درمانو شروع کنیم واز اول همه مراحلو بریم ان شاالله که خیر ، همسرم پرولاکتینش بالاست یکشنبه باید ام ار ای بده و بعدشم گفتن با پزشک خون باید مشاوره بشه ،خیلی ناراحتشم ،خواهش میکنم دعا کنید براش ، خودمم یسری از جدید  برام‌ نوشتن گفتن همه چی خوبه خداروشکر ، فقط گفتن پاپ اسمیر چون ۶ ماه گذشته دوباره تکرار کنم ،یادم نیست پاپ اسمیر شرایط خاصی داشت؟؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلاممم دوست جونیا 😘😘 قرار دوباره درمانو شروع کنیم واز اول همه مراحلو بریم ان شاالله که خیر ، همسرم ...

من شرایطش درست یادم نیست ولی حدودی میدونم قبلش نباید نزدیکی داشته باشی...و بنظرم روزهای خاصی از سیکل باید انجام بدی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خانما ذخیره تخمدانم ازمایشش نوشته ۴.۲۳ یعنی چی کمه زیاده چیه 

ذخیرت بنظرم جزو ذخیره بالا ها محسوب میشه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من شرایطش درست یادم نیست ولی حدودی میدونم قبلش نباید نزدیکی داشته باشی...و بنظرم روزهای خاصی از سیکل ...

ممنون دوستم منم تقریبا همین چیزا رو یادمه ، دقیق یادم نیست 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچه ها سلام یه سوال خواهش میکنم هرکی میتونه معاینه کنه و راهنمایی کنه راستش یه بار یه دوستی بهم م ...

سلام محیاجان منم یادمه اینو مریناز گفته بود اما درست نیست یعنی منظورم اینه که اینطوری نیست

اولین اینکه دهانه رحم بسته میشه تو بارداری نه واژن

بعدم اینکه من تو مقاله خارجی تو برنامه ovia خونده بودم دهانه رحم چون بسته میشه خون تو مویرگها کمی جمع میشه و تحت فشار هست برای همین یک حالت خونمردگی پیدامیکنه و درواقع دهانه رحم یجور کبود میشه اونم توافراد مختلف فرق داره دهانه رحم بعضیا نزدیکه و بعضیا دوره که اصطلاحابه اونا میگن "رحم دور " و قطعا براحتی دیده نمیشه

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
ذخیرت بنظرم جزو ذخیره بالا ها محسوب میشه

بالا یعنی پلی کیستیک .نرمالش چقده والا انقدر سرچ کردم دیونه شدم ب عددی نرسیدم ۲۴ سالمه 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍