2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
آخه راستشو بخوای من از عملش و بیهوشیش خیلی می ترسم کلا فوبیای بیمارستان و دکتر دارم دست خودمم نیس فک ...

عزیزم شما بودی گفتی عکس رنگیتو گرفتی، هیسترو و لاپارا ام کردی، دیگه دردای اصلیتو کشیدی، ای وی اف عمل خاصی نداری، یه تخمک کشی که بچه ها میگن خیلی ساده هست عملش، نگران نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها  خیلی ناراحتم اون یه دونه تخمک هم امروز رفتیم پرسیدیم جنین درست نشده حالا باید چیک ...

ای بابا،حتماحکمتی داشته عزیزم،خیلی سخته درکت میکنم ولی چاره ای جزتحمل ومبارزه نیست،انشالله طبیعی باردارمیشی وعذاب واسترس ای وی اف ونمیکِشی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
پس ان شاالله زودتر پریود و وارد سیکل بشید، شما هم مثل من دفعه اولتون هست؟ چه دارو یا آمپولهایی دارید ...

آره عزیزم منم دفعه اولمه باور میکنی هنوز نرفتم دارو رو بگیرم تا فردا میرم میگیرم میام میگم....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها  خیلی ناراحتم اون یه دونه تخمک هم امروز رفتیم پرسیدیم جنین درست نشده حالا باید چیک ...

خیریتی داره حتما....

آزهای انعقادی و ایمنی رو دادی کامل؟؟؟

یکار کن تعداد تخمکا کم بشه و کیفیتش بره بالا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یه سوال دیگم دارم بچه ها،پیامهایی ک دوستداریم ذخیره کنیم علامت ذخیره روکه میزنیم این پیاماکجاذخیره م ...

من نمیدونم🤗

عزیزم شما بودی گفتی عکس رنگیتو گرفتی، هیسترو و لاپارا ام کردی، دیگه دردای اصلیتو کشیدی، ای وی اف عمل ...

آره عزیزم من بودم حتی یبارم آی یو آی انجام دادم وای که چقددرد داشت گفتن دهانه رحمم تنگه یکمم از ترس خودمم سفت کرده بودم واای مجبورشدن یه تیکه گوشتمو انگاری قیچی کردن (البته خودم اینجوری حس کردم حالا دقیق نمی دونم چیکارکردن که انقد یهو دردم گرفت😔) ...

مرسی از دلداریت قربونت برم چیکا کنم که یاد دردایی که کشیدم می افتم ناخودآگاه می ترسم خدا خودش به همه منتظرا کمک کنه واقعا سخت😔

آره عزیزم من بودم حتی یبارم آی یو آی انجام دادم وای که چقددرد داشت گفتن دهانه رحمم تنگه یکمم از ترس ...

ان شاالله همه منتظرا به زودی به آرزوشون برسن، من چند تا از دوستام خیلی نازنازی بودن ولی میگفتن عمل پانکچر درد چندانی نداره، بیهوشی سبک و وقتی به هوش میای انگار اتفاقی نیفتادن، مگر اینکه خدای نکرده هایپر شدن که خب باید قبلش رژیمش رو رعایت کنی، برای انتقال جنین هم که میتونی بگی برات با بیهوشی انجام بدن چون میگی تو ای یو ای درد داشتی و دهانه رحمت تنگه، منم خودم درکت میکنم، هم عکس رنگی انداختم که خیلی برام دردناک بود، عمل هیسترو و لاپارا هم انجام دادن، برام خراش هم زدن، پولیپم داشتم که برداشتن، اما مطمئن باش روزای خوبم میرسن 

ان شاالله همه منتظرا به زودی به آرزوشون برسن، من چند تا از دوستام خیلی نازنازی بودن ولی میگفتن عمل پ ...

انشالله ❤

وااای آره خیلی دردداشت به هرکی می گفتم تعجب می کرد که یعنی چی مگه میشه امکان نداره و از این حرفا ولی واقعا درد داشت حسااابی اما دیگه اینم شانس من ... اما اینبار حتما حتما به دکتر میگم که با بیهوشی برام انتقال بده چون بمیرمم حاضرنیستم بدون بیهوشی اینکارو انجام بدم 😄 خداروشکر که شما نتیجه گرفتی انشالله خدا فرشته ی نازتو برات حفظ کنه عزیزم با دعای فرشته های تو دلیه شما ما منتظراهم مامان بشیم الهی آمین😄😍

چرا مریم جون ایندفعه دیگه واقعا کم اوردم خیلی خسته شدم. چقدر دکتر دارو سونو استرس!!؟امروز با خدا هم ...

آزی جون من چند روزی نبودم ، امروز فقط برای خبر گرفتن از شما اومدم ، 

عزیزم صبر کن اصلا عجله نکن .

بی بی چک کلا بهش اعتمادی نیست.

ان شاالله که خبرای خوب در راهه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم ببین اینکه نتایج آزات بعد هورمون تراپی درستن یا نه دقیق نمیتونم چیزی بگم ولی ذخیرت خوبه....&nb ...

ممنون عزیزم

آره واسه غده ی تیروئیدم رفتم پیش دکتر بهم دارو داده....فقط نمیدونم چرا با اون همه دارو من تخمکی نداشتم؟

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

[QUOTE=87813990]ای بابا،حتماحکمتی داشته عزیزم،خیلی سخته درکت میکنم ولی چاره ای جزتحمل ومبارزه نیست،انشالله طبیعی بار ...[/QUOTEمرسی عزیزم 

چه میدونم خدا میخواد بامن چه بکنه 8ساله ازدواج کردم

خیلی دلم نی نی میخواست امروز جواب ازمایش ایمنی انعقادی میبرم دکتر ایمپولوژی البته تیروییدمم خیلی عددش بالاس ببینم ربطی داره به جنین درست نشدن

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍