دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه اینجوری رفتار نکن خونه رو با قهر و بی خبری ترک نکن
آخه نمیدونی چقدر آتیشم زده از ساعت 3 دیشب بیدارم و داره دعوا مرافعه میکنه. شبها خوابش نمیبره بعد به من میگه تو با من همدردی نمیکنی میگیری میخوابی و ....
خب دردش چیه؟ الان خوابه؟ بیکاره؟ بهش بگو بره دکتر خوابشو درست کنه عوض بیمار کردن تو
قربونت برم روزها توی خونه است خسته نمیشه من میرم سرکار بعد چون خوابش سبکه با صدای مثلا یخچال از خواب بیدار میشه 50 بار میره چایی میخوره میره دستشویی بهش میگم بابا با اینکار منو بی خواب میکنی بهش بر میخوره میگم خب برو دکتر میگه چرا توهین میکنی. خلاصه منم دیشب لج کردم تا صبح راه رفتم گفتم الان من بیدار بشم راه برم درد تو خوب میشه؟ خلاصه دعوا بالا گرفت و ..
یعنی کارش چجوریه؟ شبکاره؟ باهاش لج نکن بگو خواب نداری توهین نیست باید دکتر بری. هر چند مشکلش انگار ف ...
بیکاره عزیزم. بهش گفتم اگر تو هم مثل من 8 صبح تا 4 بعدازظهر سرکار بودی بعد هم میومدی کارخونه میکردی شب راحت میخوابیدی میگه چرا به من میگی بیکاری. همه اش وقتی من خوابیدم زیر لب میگه تو عین خیالت نیست من خوابم نمیبره پاشو برو به همسایه بگو راه نره بالای سر من و ... منم میگم اینها علتش بیکاری و بی دغدغه بودنه میگه نباید اعتراض کنی