2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045191 بازدید | 684433 پست
سلام خانما من از دی ماه تو صف انتقال بودم.امرور بلاخره موفق به انتقال شدم.بعد انتقال خیلی ارامش داشت ...

عزیزم مامان شدنت مبارک.ان شاالله نتیجه ی صبوریتو به زودی میبینی گلم

امیدوارم به زودی خبر مامان شدنتو بشنوم.سعی کن فقط به دردونه هایی که الان توی دلت هستن فکرکنی و براشون انرژی مثبت بفرستی.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من از دی ماه تو صف انتقال بودم.امرور بلاخره موفق به انتقال شدم.بعد انتقال خیلی ارامش داشت ...

ای جووونم تبریک میگم عزیزم انشالله به سلامتی نی نی هاتو بغل بگیری و همه ی دردو سختیا جبران بشه آمین🙇

میشه بگی کدوم مرحلش درد و سختی داشت آخه منم تازه می خوام واردسیکل آی وی اف بشم خیلی نگرانم ...

اخه مریم جون من چه کاری ازدستم برمیادکه بکنم تخمکاکم بشن ولی همشون برسن  این دکترا باید کاری ک ...

سه ماه قبل پانکچر دوباره ت ،مکمل بخور.....روکیفیت تخمک تاثیر زیادی داره.

من سه ماه قبل پانکچر کپسول اوووبوست.  و.  مولتی اید زنان خوردم

شوهرم سه ماه قبل پانکچر مولتی بوست.  و مولتی اید مردان خورد.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

@تورک_آنا      

سلام.همسرتون بهترن الحمدلله؟ 

آناجان،درباره انتقال دومرحله ای چیزی می دونین؟ وآیاهزینه ش ،هزینه دو بار انتقال دادن ر میگیرن؟؟؟؟😨😨

فرق پی آرپی بالنفوسیت تراپی چیه؟

وآیا کسی که یکبار خراش آندو داده باشن براش،دیگه برای سالهای بعد و دفعات بعد خراش نمیدن براش؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام بچه ها  خیلی ناراحتم اون یه دونه تخمک هم امروز رفتیم پرسیدیم جنین درست نشده حالا باید چیک ...

عزیزم باید توی این راه خیلی صبور داشت منم سری اول تخمک گیریم یه تخمک بالغ با دوتا نارس داشتم که هیچ جنینی برام تشکیل نشد.بعد با ناراحتی رفتم برای دکتر نصر نوبت گرفتم و بهمون گفتند حدود یک ماه دیگه نوبتمون میشه. وقتیم رفتیم پیش نصر گفت این اتفاق طبیعیه شما فقط یدونه تخمک داشتید که احتمال لقاح هم ۵۰ درصد هست

ممنون عزیزم آره واسه غده ی تیروئیدم رفتم پیش دکتر بهم دارو داده....فقط نمیدونم چرا با اون همه دارو ...

طبیعیه عزیزم بعضی اوقات بدن در مقابل دارو گارد می گیره.دفعه ی بعد حتما موفق می شی

سه ماه قبل پانکچر دوباره ت ،مکمل بخور.....روکیفیت تخمک تاثیر زیادی داره. من سه ماه قبل پانکچر کپسول ...

بخدا قسم از برج 10 داریم میخوریم 2تومن ویتامین خوردیم من اووبوست پونیک ژل رویال روزی دوتا اینوفولیک روزی دوتا سین لس 

شوهرم مولتیتی بوست ولمن ویتامین ای 400

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
عزیزم باید توی این راه خیلی صبور داشت منم سری اول تخمک گیریم یه تخمک بالغ با دوتا نارس داشتم که هیچ ...

خب بعد چیکار کرد دارو داد؟؟؟؟

من باردومم اینجوری شدم یه بار برج 10 تو بهشتی تموم تخمکا نارس جنین نشد یه بارم که شنبه پانکچر شدم 3تا تخمک دوتاش نارس یکیشم امروز گفتن نشد 

بعد شما چیکار کردید درست میشه 

یعنی شاید دفعه بعد جنین بشن 

توروخدا بهم بگو هرچی میدونی

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍