2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045771 بازدید | 684483 پست
سلام دوستان عزیز ، چند وقتیه که نتونستم سایت بیام اینقدر دوقلوها قر و فر دارن که وقت سر خاروندن ندار ...

سلام ، چه خوب كه اومدي از خودت خبر دادي عزيزم ، خدا دو قلوهاي نازت رو حفظ كنه برات خانمي و اين حس قشنگ رو قسمت همه دوستان عزيزم بكنه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها به نظرتون آمپول انسولینیه سینال اف رو تو بازو تزریق کنم بهتره یا در ناف؟!

معمولا دور ناف تزریق میشه اما بودن دوستانی که طبق تجویز دکتر به بازو تزریق کردن..... 

بستگی به شرایط و تجویز دکتر داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان ميشه ازتون خواهش كنم براي پدر همسرم دعا كنيد از ...

عزیزم انشالله به زودی زود حالشون خوب میشه چون انشالله قراره عروسی نوه های گلشو ببینه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پریود شدم ساعت یک اینا آنروز روز اول حساب میشه دیگه از نبه باید بخورم ال دی رو درسته برای شوهر ...

شنبه سومین روز میشه و میتونی ال دی رو شروع کنی..... 

سینال همسرت دور ناف یه؟ 

نحوه تزریق‌ مثل گونال هست صفحه 6 رو چک کن..... 

سلام بچه ها از صبح خیلی سرگیجه دارم خصوصا وقتی راه میرم. کسی بعد از انتقال سرگیجه داشته!؟بجز شیاف هم ...

انشالله از بارداریه..... 

سلام دوستان عزیز ، چند وقتیه که نتونستم سایت بیام اینقدر دوقلوها قر و فر دارن که وقت سر خاروندن ندار ...

فدات بشم عزیزم..... 

خوشحالم که بهترین..... 

انشالله همیشه سرگرم شادی باشین.... 

عزیزم ممکنه مثلا بالشتم بد بوده باشه؟!چون وقتب میخپابم بعضی وقتا دوتا بالش میذارم زیر سرم.وقتب به په ...

عزیزم اگه به چپ میخوابی بدتر میشه بعید میدونم از معدت باشه..... 

احتمالا بد خوابیدی بهت فشار اومده..... 

عزیزم اصلا توی خود معدم درد یا سوزشی حس نمیکنم.ولی دیشب یکمی پیتزا خونگی خوردم گفتم شاید به معدم نسا ...

عزیزم خوب پنیر پیتزا مگه استفاده نمیکنی؟؟؟ 

خوب بهتره دیگه پیتزا نخوری هر چه قدرم سالم باسه به هر حال پنیر پیتزا داره.... 

عزیزم خوب پنیر پیتزا مگه استفاده نمیکنی؟؟؟  خوب بهتره دیگه پیتزا نخوری هر چه قدرم سالم باسه به ...

حق با شماست انا جونم.توی این مدت فقط دوبار خوردم.چیکارکنم همه ی غذاها برام تکراری و بدمزه شده.ولی حق با شماست.دیگه نمیخورم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم اگه به چپ میخوابی بدتر میشه بعید میدونم از معدت باشه.....  احتمالا بد خوابیدی بهت فشار ا ...

خودمم همین حدسو میزنم.انا جون این دردا و‌ گرفتگیا رو چیکار کنم؟صبر کنم تا شنبه یا یکشنبه که دکترم میاد و بهش بگم برام ایزوپرین تجویز کنه؟خطری نداره تا اونموقع؟البته لک چیزی ندیدم خداروشکر.خودم میگم شاید بخاطر کم شدن شیافمم باشه...بالاخره قبلا سه تا استفاده میکردم و الان شده دوتا...دوشنبه هم باید کمش کنم و بشه یکی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من متاسفانه یه انتقال ناموفق داشتم و دو هفته دیگه احتمالا دوباره انتقال میدم. ان شاءالله شما انتقالت ...

ممنون عزیز دلم که وقت گذاشتی

به امید خدا اینسری حتما مثبت میشی دردونتو به آغوش میکشی

[QUOTE=87314848]@لاهیجان24178 ‍  @دختردریا22 ‍  دوستان خوبم خبري ازتون نيست ، بيان از خودتون 

سلام مامان سبحان جون  شما خوبین گل پسر چطوره 

منم هستم  هرازگاهی میام سر میزنم 

دختری منم حسابی شیطون شده 

شنبه قرار برم آزمایش قند 

بعد نتیجه آزمایش قرار دکتر بگه کی آمپول بتامتازن  و بزنم 

شما رفتین آزمایش قند ؟