2777
2789
عنوان

دخترم عاشقه

126 بازدید | 15 پست

دخترم ۹سالشه،دختر عمه ش ۱۳سالشه یه شهر دیگه زندگی می‌کنه چنان عاشق دختر عمه ش که هر شب براش گریه میکنه،۳و۴روز اومدن شهر ما دخترم همش گریه می‌کنه میگه وقتی برن دلم تنگ میشه مدرسه نمی‌خواد بره همش میخواد پیش دختر عمه ش باشه من باید چی کار کنم

استارتر عذر میخوام

میشه خواهش کنم تاپیک قبلمو گزارش بزنید لطفا 😔🙏🏻

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عنوانشو تاپیک جنجنالی دوست بدبخت

داشتم امروز به این فکر میکردم دیکه بدتر از این نمیشه که دوست مشترکمون پیام داد راستی میدونستی نامزدت با دوست من رل زده؟درست وقتی مجبور شدین بخاطر خودتون موقتی جداشین ۵ روز بعد رل زده😊 اندکی قبل مهر

تون ادم وابسته‌ای هست. 

اولا که طبیعیه تو این سن دومن شاید چون همبازی نداره این واکنس رو نشون میده. 

اکه با این ضعف شخصیتی بزرگ بشه بره تو جامعه ممکنه ضربه بخوره حتما راهنمایش کنید و از مشاور کمک بخواید. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
تون ادم وابسته‌ای هست. اولا که طبیعیه تو این سن دومن شاید چون همبازی نداره این واکنس رو نشون میده. ا ...

امروز تو مدرسه درس حسین فهمیده رو داشتن داره گریه می‌کنه میگه دلم براش میسوزه من باید چی بگم بهش

علت گزارش رو چی بنویسم

غیراخلاقی گلم ممنونم🥺🌹

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

امروز تو مدرسه درس حسین فهمیده رو داشتن داره گریه می‌کنه میگه دلم براش میسوزه من باید چی بگم بهش

چقدر احساساتیِ دخترتون اخییی عزیزم. 

ببریدش پیش مشاوره یا خودتون برید مشاور و توی خونه راهنماییش کنید. 

باید از الان یاد بگیره به هرچیزی واکنش نشون نده یا احساساتشو پاش نزاره. 

چقدر احساساتیِ دخترتون اخییی عزیزم. ببریدش پیش مشاوره یا خودتون برید مشاور و توی خونه راهنماییش کنید ...

فردا نمی‌خواد بره مدرسه هم میگه دلم برای دختر عمه م تنگ میشه هم میگه من از این درس گریه م میگیره

فردا نمی‌خواد بره مدرسه هم میگه دلم برای دختر عمه م تنگ میشه هم میگه من از این درس گریه م میگیره

عزیزدلم، بفرستش حتما بره، باهاش حرف بزن بگو زیاد به این شهیده فک نکن تا اذیت نشی. 

ولی حتما حواست بهش باشه. 🥲

داداش من نقطه مقابل دختر شماس، وقتی این درسو خوندن اومد کفت وای نمیدونم چرا این کارو کرد بعد ی هوف کشید رفت. 😑😂

عزیزدلم، بفرستش حتما بره، باهاش حرف بزن بگو زیاد به این شهیده فک نکن تا اذیت نشی. ولی حتما حواست بهش ...

مشگل اینکه تا یه مدت رو این درس هستن همش باید از روش بخونن😢 تازه معلمشون چند تا داستان دیگه از معلم که بچه ها رو نجات داده و فوت شده گفته دخترم همش گریه میکنه

مشگل اینکه تا یه مدت رو این درس هستن همش باید از روش بخونن😢 تازه معلمشون چند تا داستان دیگه از معلم ...

عزیزم زودتر ببرش پیش مشاوره . 

به معلمشون اینو حتما بگو. 

مشگل اینکه تا یه مدت رو این درس هستن همش باید از روش بخونن😢 تازه معلمشون چند تا داستان دیگه از معلم ...

احتمالا داره ب طرحواره ایثار دچار میشه، داره با اون شهید همذات پنداری میکنه و خودشو جای اون میذاره،تا میتونی مخالف ایثار و این چیزا باهاش حرف بزن،، از قدرت طلبی و جاه طلبی و ... باهاش حرف بزن، یکم شرایط خطرناکیه، نزدیک سن بلوغ خیلی مهمه باید خوب مدیریت کنید، بهش استقلال و آزادی عمل بده،بذار خودش چیزای مورد علاقشو انتخاب کنه، همش امر و نهی نکن براش،خونه براش جو شاد ایجاد کن و ببرش پارک و ... بذار حسابی بهش خوش بگذره،اجازه بده با این کارها حواسش از اون مسائل پرت بشه.روحیه لطیف و آسیب پذیری داره، باید رو غرور و قدرت طلبی مانور بدین تا از اون ور بوم نیفته.