2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
خب این.پاین اومدن پروژسترون که خوب نیست نشونه خطره دیگه😒

خطر نمیشه گفت اما اگه پایین بیاد با اضافه کردن پروژسترون میشه حلش کرد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام اناجون مرسي از پاسخت، ميگم قبل از اي وي اف پي حلش رفتن اون دوستان يعني قبلش با دارو و فلان ...

محیاجون باتمام وجودم برات دعامیکنم انشالله این بار نتیجه بگیری

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خطر نمیشه گفت اما اگه پایین بیاد با اضافه کردن پروژسترون میشه حلش کرد..... 

فقط باید بسپرم بخدا دیگه...دکتر هم که توجیه درست درمون به من نمیده. الانم تا شنبه بهش دسترسی ندارم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها من دمای پایه رو هرروز اندازه میگیرم

نمیدونم چرا بعداز تخمک گذاری دمای پایه م بالا نرفته یعنی سطح پروژسترونم بالا نمیییییرههههه اعصابم پاک بهم ریخته روزای بعداز تخمک گذاری همیشه دمام ۳۶/۵یابیشتر بود اما الان هنوز دمام مثل روزای قبل از تخمکه کسی سر در میاره این یعنی پروژسترونم بالا نمیرههههههه !!!؟؟؟

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم امیدوارم ماهی سیاه کوچولوی توی دلت بتونه در خلاف جهت جریان رودخونه حرکت کنه و مسیر دریا رو پید ...

ممنونم عزیزم ب دعای شما انشالله

انشالله این انتظار به شیرینی و سلامتی برای همه به پایان برسه

🙏❤️❤️😘😘

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
انشالله ببین قبلش کله پاچه بخور سیرابی بخور لوبیا سبز بخور بعد انتقالم کله پاچه بخور 

چشم فدات شم ممنونم که گفتی😙

قبل انتقالم بخورم؟چون میگن سردیه اشکال نداره؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
بچه ها من دمای پایه رو هرروز اندازه میگیرم نمیدونم چرا بعداز تخمک گذاری دمای پایه م بالا نرفته یعنی ...

عزیزم من خیلی رو مقوله اقدام طبیعی اشراف ندارم دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن پیغامت رو بخونن حتما راهنماییت میکنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فقط باید بسپرم بخدا دیگه...دکتر هم که توجیه درست درمون به من نمیده. الانم تا شنبه بهش دسترسی ندارم..

نفس جان.....خیلی ناراحت شدم فقط بخاطر اینکه میبینم کلی استرس داری و بروی خودت نمیاری......انشاله خدایی که بهش توکل کردی حافظ اون تو دلیت باشه....

من یه پیشنهاد دارم برات.....به نظرم برو بیمارستان زینبیه....اورژانس داره و دکترم داره همه چیز چک میشه و خیالت راحت.....اگر بری کار خوبی کردی از دید من....تلفنی کاری پیش نمیره خواهر گلم......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها من دمای پایه رو هرروز اندازه میگیرم نمیدونم چرا بعداز تخمک گذاری دمای پایه م بالا نرفته یعنی ...

سلام خانمممممم

خوبی.....

از کجا مطمئنی تخم طلاتو گذاشتی؟واقعا این درجه و کیت و کارای تو این مایع فقط سردرگمی ایجاد میکنه.....الکی اعصاب خودتو خورد نکن....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
نفس جان.....خیلی ناراحت شدم فقط بخاطر اینکه میبینم کلی استرس داری و بروی خودت نمیاری......انشاله خدا ...

ممنونم خواهری که به فکرمی چقد خوشحالم ک دوستانی مثل شماها دارم

.اورژانسش چون در زایشگاه هس میترسم ازش کلا😅نمیدونم شایدم رفتم اگه دیدم دلم اروم نگرفت..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
پس اون آندومتریوزی نیست که لگن و رحم و روده هارو درگیر کنه،من تا حالا نداشتم یه جا توی نت نوشته بود ...

نه این داخل یه پوسته هستش.

در مورد اینکه پانکچر می تونه علتش باشه اطلاعی ندارم.

الان که کتاب های قدیمی ام رو یه نگاهی کردم دیدم نوشته قرص ضد بارداری از پیشرفتش جلوگیری می کنه.اندازه ای هم گه گفتین کوچک تلقی میشه.

بچه ها به نظرتون آمپول انسولینیه سینال اف رو تو بازو تزریق کنم بهتره یا در ناف؟!

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون