2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045913 بازدید | 684488 پست
کیست من دو طرفه بود، یکیش40 و یکی دیگه ش 30 هست. نه برش نداشتم، دکتر تشخیص داد برداشتنشون خیلی ذخیره ...

منم ای وی اف‌کردم میخوام برم توی سیکله انتقال

به نظرتون انتقال بدیم این کیست مانع لانه گزینی میشه،دکترتون در این رابطه چیزی نگفته؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز ، چند وقتیه که نتونستم سایت بیام اینقدر دوقلوها قر و فر دارن که وقت سر خاروندن ندارم😊 از ته دلم برای تک تک تون یه همچین روزهایی رو آرزو میکنم🌹🙏🙏

آنا جون کوچولوهات خوبن ؟ ممنون که خواهرانه و دلسوزانه کنارم بودی و با حوصله جواب سوالاتم رو دادی ❤🌺

@نفسی835    

از همه دوستان که برای دوقلوهام دعا کردن و پیگیر حالشون بودن ممنونم انشالله که خدا براتون بهترینها رو رقم بزنه 🙏🙏

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
سلام دوستان عزیز ، چند وقتیه که نتونستم سایت بیام اینقدر دوقلوها قر و فر دارن که وقت سر خاروندن ندار ...

سلام عزیزم.  خداروشکر که حالتون خوبه همش دوس داشتم بیای از خودتون خبربدی..ای جووونم تا باشه از این گرفتاریها واس همه دوستانمون🙏. دوقلوها روببوس😚😚😍😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم.  خداروشکر که حالتون خوبه همش دوس داشتم بیای از خودتون خبربدی..ای جووونم تا باشه از ...

سلام خانمی انشالله که چند ماه باقیمانده رو راحت سپری کنی و کوچولوت رو صحیح و سالم با خوشی بغل بگیری🌺 🙏🙏

عزیزم فکر نکنم همون اثرو داشته باشه.....  باز از دکترت بپرس ببین اصلا اجازه شو داری یا نه؟&nbs ...

آهان ممنون دکتر چیزی نگفت که انجام بده یا نه. حالا اگه شد انجام میدم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم شاید به معدت ربط داشته باشه دقیق نمیشه گفت....  به راست یا چپ میخوابی اینطوری میشه؟  ...

عزیزم ممکنه مثلا بالشتم بد بوده باشه؟!چون وقتب میخپابم بعضی وقتا دوتا بالش میذارم زیر سرم.وقتب به پهلوی چپ میخوابم بدتر میشه انگار.الان بهترم.دیشب‌اصلا نمیتونستم بخوابم.یکم به مامانم گفتم اروم اروم پشت گردنم یکم پایینتر رو ماساژ داد خوب شدم.مرسی مهربون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من اواخر بارداریم باز معدم قاطی کرد و دراز میکشیدم حس میکردم چاقو میزنن حتی چند روزی مجبور شدم ...

عزیزم اصلا توی خود معدم درد یا سوزشی حس نمیکنم.ولی دیشب یکمی پیتزا خونگی خوردم گفتم شاید به معدم نساخته و اینجوری شدم

اگه تکرار شد به دکتر میگم برای معدم دارو تجویز کنه.فعلا دکترم رفته مسافرت

منم امروز مجبور شدم از دستشویی ایرانی استفاده کنم.کلا حس میکنم کل بدنم کش اومده🤣یه جوری ام.ثانیه شماری میکنم دکترم برگرده بهش بگم برام ایزوپرین تجویز کنه.میترسم این دردا و‌ گرفتگیا خطرناک باشه 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
هفته پیش پنجشنبه انتقال دادم عزیزم. وقتی به فرشته هات شیر میدی دعام کنم عشقم😘

ان شاالله هفته ی بعد خبر مامان شدنتونو بدین بهمون آزی جون😍😍😍

هفته پیش پنجشنبه انتقال دادم عزیزم. وقتی به فرشته هات شیر میدی دعام کنم عشقم😘

انشالله که هفته بعد خبر خوش مامان شدنت رو میدی🙏 ، حتما اگر قابل باشم 🌺

انشالله که هفته بعد خبر خوش مامان شدنت رو میدی🙏 ، حتما اگر قابل باشم 🌺

عزیزم تبریک میگم زمینی شدن فرشته هاتونو

یادم نمیاد قبلا تبریک گفتم یا نه.امیدوارم همیشه در کنار هم شاد و سلامت باشین.از طرف ما جوجه های نازتونو ببوسین😍😘😘