2777
2789
عنوان

آخ چقدر بدبختم من😓

312 بازدید | 13 پست

یه همکلاسی داشتم دوران مدرسه قیافش معمولی بود ولی چاق بود پدرش هم شهید شده بود اسمش همه جا بد در رفته بود عکس لختیش تو گوشی همه پسرا بود هرپسری رد میشد می‌گفت عه این عسله خیلی دختر بدی میدونستنش بعد

همیشه و هر روز ازم تعریف میکرد می‌گفت خوشبحالت چقدر خوشگلی چقدر نازی میترسم رلم در مدرسه تورو ببینه عاشقت بشه و فلان سر کلاس همش زل میزد بهم بقیه همکلاسی هام میگفتن خوشگلی .. بعد دوسال اینستاشو دیدم انقدر تغییر کرده و خوب شده که از خودم ناامید شدم رفته باشگاه عکس بدنشو گذاشته خوشگل باسن و سینه داره صورتش گرده هیکلش توپره لباشو ژل زده چونه هم ژل زده تیپ خوشگل میزنه هر روز با یه لباس میومد مدرسه . همیشه لباساش تک بود الآنم اصلا لباس تکراری نمیپوشه خیلی خوشگل آرایش می‌کنه طوری که من تو خیابون دیدمش زل زدم بهش نشناختمش گفتم خدایا دختره شبیه عروسکه بعد دوهزاریم افتاد که این فلانیه....

مردم روز به روز دارن پیشرفت میکنن من دارم از بین میرم انقدر لاغر شدم ۵۵ کیلوعم شبیه معتادا شدم خیرسرم لبمو ژل زدم رید تو لبم شبیه دهن کجا شدم اصلا هم شرایط باشگاه و اینارو ندارم چون با خانوادم درگیرم مامانم شک داره بهم همیشه... پول دارم نمیزاره لباس بخرم نمیزاره مثل آدم تیپ بزنم آرایش کنم اصلا مذهبی نیست فقط وسواس این چیزارو داره همیشه وقتی میرم بیرون انقدر عجله عجله و باترس‌ یکم آرایش میکنم که خط چشمم یکی شماله یکی جنوبه نمیزاره برم باشگاه 🥲تو خیلی چیزا آزادم ولی تو این چیزا بهم گیر میدن . امسال خواستم برم لباس زمستونه بخرم مامانم زمینو زمانو به هم زد می‌گفت حق نداری لباس بخری لباس زیاد داری درصورتی که من فقط یه هودی یه بارونی و یه کت چرم دارم

آیا این زیاده؟:)))) آقا من خوشم نمیاد چیز تکراری بپوشم 

یا اگه لباسی بخرم برمیدارتش سه سال بعد با التماس باید بگم بده بهم بپوشم

حتی مادربزرگم بهش گفت لباس برا پوشیدنه چرا اینطوری میکنی اصلا هم محکوم نمیشه حرف حرفه خودشه میگه من راست میگم تو لباس زیاد داری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم و هم چشمی از الان نابودت میکنه دو روز دیگه بری زندگی متاهلی خیلی سختت میشه

نه بابا اصلا کاری با زندگی بقیه ندارم فقط مشکلم زندگی خودمه که درست نیست

آره

چند سالته؟

باید کم کم مادرت رو محدود کنی

اجازه دخالت بهش ندی

نذاری وارد اتاقت بشه

نذاری خرید هات رو ببینه

مادری که کنترلگره کم کم جایگاهش و از دست میده

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

چند سالته؟باید کم کم مادرت رو محدود کنیاجازه دخالت بهش ندینذاری وارد اتاقت بشهنذاری خرید هات رو ببین ...

۱۹ سالمه

من اگه اینکارهارو بکنم باید فاتحه خودمو بخونم باور کن هزار بار تا مرز خون و خونریزی با‌ مامانم سر این قضیه پیش رفتم ولی هیچ فایده ای نداره

۱۹ سالمهمن اگه اینکارهارو بکنم باید فاتحه خودمو بخونم باور کن هزار بار تا مرز خون و خونریزی با‌ ماما ...

پس یه چند سالی رو تمرکز کن پولات و جمع کن،پس انداز و سرمایه گزاری کن که بتونی مستقل بشی

فکر ازدواج برای نجات رو نکنی فقط که از چاله تو چاه افتادنه

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗