2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
عزززیزم برای چک کردن باید برم کلینیک ابن سینا؟

والا من اونجا رفتم اما حتما کلینیک آندومتریوزش که طبقه همکفه برو نری بالا وگرنه میندازن تو سیکل نرمال خودشون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐣🐣🐣🐣🐣

یه چیز بگم بخندید

زنگ زدم مطب دکتر نبود به منشی میگم این ازمایش شکست رو جایی که گفتید نیستند برای انجام......بعد میگه بزار بپرسم 

وای بچه ها

جالبه اصلا دستیار تخصصی ها نمیدونستن چیه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

گفتن ما نمیدونیم این چه ازمایشیه حتما اشتباه میکنی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂حضوری بیا ببینیم چیه آزمایش بعد راهنمایی کنیم😂😂😃😂😂😂

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خداروشکر مبارکت عزیزم...نی نی هامون همسن هستن😍 چون منم 21 اسفند انتقال دادم😊

نفسی تو آز شکست اسپرم رو اگر انجام دادی لطفا بگو کجا

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
از چند هفتگی لکه بینی و خونریزی داشتین؟و تا کی ادامه داشت؟نی نیت سالم دنیا اومد؟

عزیزم من یه سری روز 11-12 لک دیدم بعد رفت تا بعد سونوی قلب سه روز بعد سونو تقریبا 7 هفته بودم به خونریزی افتادم..... 

استراحت مطلق دادن.... 

دو تا شیاف سیکلو هم به دو تا آمپول پروژسترونم اضافه شد..... 

تا غربالگری اول طول کشید کامل قطع بشه..... 

آلان عروسکم خانومی شده واسه خودش..... 

تازه یه داداش 6 ماهه هم بهش ملحق شده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تی اس اچم نرماله ولی رو دومی شک دارم، آنتی پی او عزیزم منظورتو متوجه نمیشم از اینکه میپرسی سه ماهه ...

عزیزم آخه رنج آزمایشگاه زده سه ماهه اول، دوم و سوم...

نکنه آزمایشات رو اشتباه حساب کردن.... 

بذار یه دور دیگه نگاه کنم.... 

عزیزم ببین تو این کار شرط اول صبوریه.....  خوب طول سیکلت به نوع سیکلی که برات مناسبه و درنظر م ...

نمی دونم هیچ ازمایشی ندارم برای بارداری مشکل ندارم خوب وقتی از روز اول تا سوم باید سونو بدم باید همون شهر بمونم یا جواب سونوهای شهر خودمونم قبول میکنن کلا فقط جواب ازمایشگاهها و سونوگرافی های خاصی رو قبول دارن یا هر جا بری قبول 

تی اس اچم نرماله ولی رو دومی شک دارم، آنتی پی او عزیزم منظورتو متوجه نمیشم از اینکه میپرسی سه ماهه ...

عزیزم فکر کنم مشکلی هست فکر کنم باردار در نظر گفتنت.... 

سه تا رنج زده..... 

سه ماهه اول.... 

سه ماهه دوم.... 

سه ماهه سوم.... 

🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐣🐣🐣🐣🐣 یه چیز بگم بخندید زنگ زدم مطب دکتر نبود به منشی میگم این ازمایش شکست رو جای ...

میگفتی چیه تا حصوری خدمت برسم میخوایی تخصص بگیری؟؟؟؟؟ 

عزیزم آخه رنج آزمایشگاه زده سه ماهه اول، دوم و سوم... نکنه آزمایشات رو اشتباه حساب کردن....  ...

آنا جون مراکز ای وی اف چند جا زنگ زدم در کمال ناباوری آز شکست انجام نمیدن😲

شما شیاف استفاده کردین؟ میگن بعدش همش آدم احساس چرب بودن میکنه.چطوری باید باهاش سر کرد

من هر دورو داشتم.... 

اولش و تا آمپول بود.... 

بعد که به خونریزی افتادم دو تام شیاف اضافه شد..... 

میگفتی چیه تا حصوری خدمت برسم میخوایی تخصص بگیری؟؟؟؟؟ 

من توضیح دادم اما تاکید میکردن اشتباه میکنی😨

نمی دونم هیچ ازمایشی ندارم برای بارداری مشکل ندارم خوب وقتی از روز اول تا سوم باید سونو بدم باید همو ...

عزیزم معمولا خود دکتر یا مرکز سونوت میکنه جایی نمیفرستن..... 

لااقل طبق تجربه من و خیلی از دوستان اینطوره.... 

همونجا دکتر سونوت میکنه و تشخیص میده سیکلت چی باشه و داروهات چی باشن..... 

نمیری جای دیگه که.... 

آنا جون مراکز ای وی اف چند جا زنگ زدم در کمال ناباوری آز شکست انجام نمیدن😲

والا جای دیگه هم بدی که به جوابش اعتباری نیست....