2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
مریم.جون گفتی رحیمی راد؟ازش شناخت داری؟دکتر به من.ادرس همونو داده برا ان تی برم.  ولی من نمیشنا ...

اره عزیزم میشناسمش..فوق پریتانولوژیه.....دستگاهاش عالیه

....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان میشه بگید چند روز قبل انتقال نزدیکی نباید داشته باشیم؟ شنبه اگه خدا بخواد انتقال دوومه&n ...

2 یا 3 روز قبل بهترین حالته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش اسپرم و کاریو تایپ تو کلینیک انجام دادیم و آزمایش‌های هورمونی و خون و بقیش امجد، اگه خواستین ...

ممنون میشم شماره بدی،

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام به همه مهربونا☘🌻🍀 من و لوبیا جون چند وقتی نبودیم🙈 در گشت و گذار و تفریح😁 خوبین؟خوشین؟؟؟؟☘ ...

مرجان حال کن ........با دخمل نازت.....واقعا خوش بحالت دخمل داری😎

دوستان میشه بدون بیهوشی برداشتن تخمک و انتقال روانجام داد ؟یا حتی بدون بی حسی من عکس رنگیموبدون بیه ...

عزیزم معمولا با بیهوشیه.... 

خوب عکس رنگی خیلیا بدون بیهوشی انجام دادن بعید میدونم قابل مقایسه باشن.... 

خصوصا اگه فولیکولات زیاد باشن فکر کنم دردش زیاد باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان منم ۲۱ اسفند ۹۷ میکرو کردم خدارو شکر انتقالم مثبت شد الان هفته ی ۷ هستم دیروز قلب نینی رو هم ...

عزیزم مبارکت باشه..... 

گوارای وجودت..... 

انشالله صحیح و سالم بغلش کنی.... 

سلام به همه مهربونا☘🌻🍀 من و لوبیا جون چند وقتی نبودیم🙈 در گشت و گذار و تفریح😁 خوبین؟خوشین؟؟؟؟☘ ...

به به علوس ملوس داریمممممم.... 

انشالله علوسی خانوم دکترت رو ببینی مامان مرجان..... 

بخاطر عوارض میگم  چمیدونم راستش بهونه گیی الکی     استرس دارم  راستش به هیچکی ...

کار خوبی میکنین نمیگین..... 

نیازی نیست بدونن.... 

بیهوشیشم سطحیه عزیزم اصلا بهش فکر نکن..... 

عزیزم من ضخامت آندومتر رحمم 6.2 بود روز 13 یا 14 دقیق یادم نیست  دکتر طب سنتی گفت کمه لانه گزی ...

عزیزم انشالله با دارو کنترل میشه... 

آمپول خیلی اذیتم کرد.چون روغنی هم بود چربی خونم رو بالا برده بود و کف پاهام میسوخت.شیاف میشه از سختی ...

خوب یکی اینه حتما بعدش دراز بکشی.... 

ریسک عفونت بالاتره.... 

اما اگه آمپول آنقدر اذیت میکنه شیافم یه گزینه  دیگست.... 

وای چقدر عالی، خدا حفظش کنه، چه جالبکه دو تا ساک‌هم‌بوده انشالله که دو قلو‌ بشه، دارو هم‌نداشته؟لترو ...

فکر نکنم اما مطمئن نیستم..... 

فقط هی سیکلش کنسل میشد چون صخامتش بالا نمیرفت.... 

عزیز ظاهرا که نرماله.....  سه ماهه چندمی؟

تی اس اچم نرماله ولی رو دومی شک دارم، آنتی پی او

عزیزم منظورتو متوجه نمیشم از اینکه میپرسی سه ماهه چندمی؟

من باردار نیستم... ۳ ساله بدون علت مشکل ناباروری دارم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده