2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
همه بهم میگن ویار نداری تهوع نداری یبوستم نداری معده دردم نداری میگم ن ندارم هیچییی

خوب منم نداشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کاشکی مال منم ک شنبه برم مث مال شما باشه . ب پسر کوچولوت و دختر نازت بگو ک ی خاله ای هستش ک میخواد ی ...

چشم عزيزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آیا کسی بوده با تخمک اهدایی بارداربشه . یکم درموردش راهنماییم کنین .دکتر پیشنهاد داده . مطالب خ ...

بله عزیزم با تخمک اهدایی هم مامان داشتیم..... 

با جنین اهدایی هم...... 

شماها بعد چندبار مثبت شدین ؟ من یکبار منفی شدم خیلی ناامیدم .باخودم میگم حتما دوباره هم منفی میشم

عزیزم خوب بعضیا بار اول بعضیا دوم و..... 

آزهای تکمیلی و دادی؟؟؟؟ 

عزیزم خوب بعضیا بار اول بعضیا دوم و.....  آزهای تکمیلی و دادی؟؟؟؟

امسال دوباره باید برم دکتر ببینم چی میگه . یکبارم تخمک اهدایی گرفتم که نتیجه نگرفتم . الان باید دنبال اهداکننده باشم از نقطه اول شروع کنم

👪مامان یک جوجه شیطون بلا👼
 امسال دوباره باید برم دکتر ببینم چی میگه . یکبارم تخمک اهدایی گرفتم که نتیجه نگرفتم . الان بای ...

عزیزم آزهای ایمنی انعقادی حتما بده حالا که دردسر تخمک اهدایی هم داری لااقل شانست بره بالاتر.... 

چه خوب عزیزم.از دکترای نازایی ساری و گرگان کسی رو سراغ داری برای میکرو کردن،کدوم دکتر خوبه

عزیزم وقتی جواب میدی ریپلای کن چون من همیشه همه رو میخونم دیدم پیام تو

گلستان که نداره کلا الان فقط دکتر فره جه بود که اونم رفت ترکیه 

یاریم که من حضرت مریم رفتم سه ماه الکی ازم پول گرفتن دیگه ول کردم ازمایش اعتیاد و مشاوره روانپزشک یا روانشناس و آزمایشاتی که میگن لازم نیست و الکی نوشتن هی هم باید بری و بیایی چندتا کارو باهم انجام نمیدن اولین بار تشکیل پرونده بعدش مامایی بعدش ویزیت اورولوژ و بعدش مشاوره ژنتیک و بیهوشی که حواست جمع نباشه تو دو روز جدا میذارن بعدش تازه ویزیت زنان اصلا هم اعصاب و اخلاق درست و حسابی ندارن  

عزیزم وقتی جواب میدی ریپلای کن چون من همیشه همه رو میخونم دیدم پیام تو گلستان که نداره کلا الان فقط ...

کاری هم با این ندارن فقط حرف خودشون کلا باید تامین آزاد باشه هر وقت گفتن بری و بیایی هر سری هم چندساعت معطل بشی

کجایی هستین؟ 

ممنون عزیزم..الهی قسمت خودت بشه..اره گلم.من بودم کل هزینه هام با تمام سونوها ازمایشا داروها و عمل ود ...

بیمه داشتین؟؟؟چه خوب شده😢😢😢کاش منم رفته بودم همینحا اه

دکتری که انتقال داد کی بود؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
دکتر طرازی ازهای ایمنی هم برات نوشت؟ و از روی ازمایش هات متوجه شد مشکل ایمنی نداری؟ 

آره عزیزم هردوتا رو نوشت خودش.. از رو همونا فهمید.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام.گرگانم،حدود دو سال پیش رفتیم حضرت مریم پرونده داریم.اما اصلا دکتر بامدادیان وقت نزاشت بخواد حرف بزنه دارو داد شوهرمم از برخوردش خوشش نیومد دیگه نرفتیم،اما میگن مطب دکترای اونجا بری بعد خودشون مثلا بگن فلان روز بیا کلینیک بهتره.چون میخوام میکرو کنم،حالا موندم پیش کی برم پیوندی مرکز مادر یا کریمی یا نصری حضرت مریم

خدایا نظرت بر نگردد
نفسی هزینه کل ای وی اف چقدر شد؟ 

عزیزم.من کل هزینه هام 7تمن شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بیمه داشتین؟؟؟چه خوب شده😢😢😢کاش منم رفته بودم همینحا اه دکتری که انتقال داد کی بود؟؟

عزیزم.بیمه داشتم ک برا داروها ی خرده ارزونتر برام.افتاد..ولی خود بیمارستان چون دولتی هست هرگونه دفترچه بیمه ای داشتی باشه تخفیف میده بهت و هزینه کم هست کلا..دکتر داوودی برام انتقال داد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بهترین حالت دو سه روز هست.....  اما سعی کنین بیشتر از پنج روز دیگه نشهچون کیفیت پایین میاد.... ...

اوکی ممنون آنا جون دعا کننین همه چی خوب باشه برامون

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏