2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
آنا جون میگن ک اگه بتا ۲۰۰۰ ب بالا باشه ساک دیده میشه برا قلب چی بتا چند ب بالا باشه قلب دیده میشه ؟ ...

شک نکن میبینی..... 

عزیزم خوب دقیق نمیشه گفت..... 

چون ممکنه یکی بتاش کلا بالا باشه یکی پایین.... 

خوب ببین مثلا من پنجشنبه ای که رفتم آز بالای 100هزار بود..... 

شنبه هم رفتم سونو قلب تشکیل شده بود اما خوب ممکنه زودتر میرفتم تشکیل شده بود.... 

چون خودت که میدونی من خیلی دیر فهمیدم باردارم سر پسرم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شک نکن میبینی.....  عزیزم خوب دقیق نمیشه گفت.....  چون ممکنه یکی بتاش کلا بالا باشه یکی ...

برا شما این ۱۰۰ هزار تو چن هفته بودی یعنی چن هفته قلب رفتی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم ک منو امیدوار میکنی ان شالله ب حق ابوالفضل ک تو دنیا همیشه خوشال باشی  

همچنین عزیزم..... 

انشالله تو هم بهترین اتفاقا منتظرته..... 

قلب، لگد زدن، در آغوش کشیدنش، شیرخوردنش، گوگله کردنش، تاتی تاتی کردنش، شیرین زبونیاش و..... 

و اما قسمت شیرینتر پوشک خریدناشششششش..... 

خخخخخخخ.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همچنین عزیزم.....  انشالله تو هم بهترین اتفاقا منتظرته.....  قلب، لگد زدن، در آغوش کشیدن ...

من اون دوتا سقطام بعد میفهمیدم ک قلب تشکیل نشده این تشکیل بشه دیگه بعدشم خدا بزرگه . میگم آنا من هیچ علیمی ندارم فقط گاهی زیر شکمم داغه و تکرر ادرار دارم دیگه هیچیییی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
به به چه خبر خوش گلی.....  آفرین به همت وروجکت.....  دیدی گلم این شیطونکها بیدی نیستن به ...

ممنونم.انا جون...اره قربونش برم جوجه ماها قوی تر از این حرفاست 😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برا شما این ۱۰۰ هزار تو چن هفته بودی یعنی چن هفته قلب رفتی ؟؟

دقیقا 6 هفته و 5 روز سونو شدم و قلب دیده شد.... 

دو روز قبلشم آز داده بودم..... 

البته بگما آزمایشگاه براش بتام عجیب غریب میومد حتی به همسرم گفته بود خانومت حالش خوبه؟؟؟ 

دیگه روشون نشده بود بگن زندست با نه!!!!! 

خخخخخخ..... 

مبارک باشه عزیزم انشالله صد و بیست سال بتپه...شما بودین تو بیمارستان زینبیه شیراز آی وی اف شدین؟؟هزی ...

ممنون عزیزم..الهی قسمت خودت بشه..اره گلم.من بودم کل هزینه هام با تمام سونوها ازمایشا داروها و عمل ودوبار انتقال.7تمن شد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دقیقا 6 هفته و 5 روز سونو شدم و قلب دیده شد....  دو روز قبلشم آز داده بودم.....  البته ب ...

منم دقیق شنبه بر حسب lmp میشم شش هفته و چار روز . برا شما ۱۰۰۰۰۰ زیاد نبودش ؟؟

سلام بچه ها💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟 واییییی نفسی جون خیلییییییی خوشحال شدم خدارو صدهزار مرتبه شکر ...

ممنونم مهربوونم..انشاءالله خیلی زود خودت این حس رو تجربه کنی🌸🌸

سلام عزيز دلم ، من از صبح سر كار بودم و بعدش هم خونه نبودم و رفتم اكوي قلب جنين كه خدا رو شكر همه چي ...

عزیزدلم خیلی ممنونم ازت😘😘🌸🌸خداروشکر ک برانی نی شما هم.همه چی خوب بوده 🙏

بسلامتي عزيزم.الهي آمين🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون گلم.قسمت خودت ب امید خدا🙏

من اون دوتا سقطام بعد میفهمیدم ک قلب تشکیل نشده این تشکیل بشه دیگه بعدشم خدا بزرگه . میگم آنا من هیچ ...

عزیزم من که اونم نداشتم.....